Închide meniul
Foto

Tun financiar de proporții pe care îl dă fiul milionarului român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai

Publicat: 10 august 2024, 9:13

Reclamă
Tun financiar de proporții pe care îl dă fiul milionarului român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai

Tun financiar de proporții pe care îl dă fiul milionarului român Cosmin Olăroiu

Cosmin Olăroiu / Facebook

Tun financiar de proporții pe care îl dă fiul milionarului român Cosmin Olăroiu. Dani Olăroiu a primit acceptul pentru o afacere care îi va aduce în conturi o sumă uriașă de bani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dani Olăroiu se ocupă de afacerile imobiliare pe care le are tatăl său, care este unul dintre cei mai bogați români. Acum tocmai a primit acceptul de a face o modificare importantă.

Tun financiar de proporții pe care îl dă fiul milionarului român Cosmin Olăroiu

Potrivit focuspress.ro, firma fiului antrenorului român a primit autorizație pentru transformarea fostului Hotel Mamaia, de cinci stele, într-un imens imobil de locuințe colective. Complexul este amplasat pe un teren de 5.600 de metri pătrați și este chiar lângă hotelul lui Gică Hagi din Mamaia.

Clădirea a fost mai întâi supraetajată, în 2017, și divizată în trei corpuri. Unul dintre ele a fost transformat în hotel cu salon de festivități la parter.

În momentul în care va începe să vândă apartamentele, Dani Olăroiu va încasa o sumă uriașă de bani.

Reclamă
Reclamă

Cosmin Olăroiu are o avere estimată la 50 de milioane de euro. El deține și 50% din acțiunele unei firme care construiește, pe terenul fostei fabrici de pe strada Electronicii, un ansamblu rezidențial de 7 blocuri. Vor fi 600 de apartamente, 6.500 de metri pătrați de spații comerciale, 650 de locuri de parcare subterane și 170 supraterane.

Dani, fiul antrenorului român, se bucură din plin de banii familiei. Acesta nu se dă înapoi de la nimic când vine vorba de a-şi face toate poftele. Dani Olăroiu şi-a cumpărat un bolid de lux şi a întors toate privirile în Bucureşti. Astfel, Dani Olăroiu a apărut cu o maşină de 600 de mii de euro.

Cosmin Olăroiu are un restaurant în Dubai

Românul care este co-proprietarul „celui mai tare restaurant din Dubai” este Cosmin Olăroiu. Antrenorul în vârstă de 54 de ani al lui Al-Sharjah ar câştiga cel puţin 2-3 milioane de euro pe an din această afacere, susţine Dumitru Dragomir.

Reclamă

Olăroiu are în Dubai, are o parte a unui restaurant care e de un lux ieșit din comun. Foarte bun. Da, co-proprietar la cel mai tare restaurant din tot Dubaiul. Ascultă-mă, fiul meu și nepoții mei mi-au spus asta. Nu restaurante de, să meargă toată lumea.

Trebuie să faci ceva pentru ambasade, ambasadele nu ies la restaurante decât foarte puține în România. Nu poți să asiguri și siguranță și tot. Un restaurant ca ăla dacă ai 10% din el, stai pe 2-3 milioane pe an, dacă nu mai mult.

Are un avion în mijloc. E un colos, cel mai tare restaurant din tot Dubaiul. În Dubai nu poți să dai colțul la un bloc fără restaurant de lux. Sunt mulți acolo, dacă nu 7 pe locația aia. E o imensitate, o nebunie.

Tot ce vrei mănânci, coadă de elefant. Dacă comanzi asta, îți dă coadă de elefant. Nu vezi nici prin filme”, a spus Dumitru Dragomir, citat de fanatik.ro.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04 1 sept.

Marius Şumudică a anunţat transferuri la Rapid: „Vin 3 jucători”! „Săgeţi” către Neil Lennon: „Arătăm rău fizic”

23:52

Horaţiu Moldovan a refuzat convocarea la echipa naţională! Înlocuitorul ales de Mircea Lucescu

23:45

Napoli – Parma 2-1! Înfrângere dramatică pentru echipa lui Man şi Mihăilă! Manchester City şi Barcelona, victorii categorice

23:43

„E tot ce-mi doream!” Alex Mitriţă, reacţie după anunţul revenirii la naţională! Ce a spus după Universitatea Craiova – Rapid 1-1

23:05

Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Derby-ul „de foc” din Bănie, decis de golurile lui Mitriţă şi Braun! Oltenii, pe primul loc

23:05

Simona Halep a anunţat cine este noul ei antrenor! Revine în staff-ul româncei: „Un om deosebit!”

1 VIDEOLando Norris, pole position în Marele Premiu al Italiei! Max Verstappen, pe 7! Cursa, duminică, pe Antena 1 şi AntenaPLAY (15:45) 2 VIDEOOllie Bearman a câştigat cursa de sprint din etapa de Formula 2 a Marelui Premiu al Italiei, LIVE în AntenaPLAY 3 VIDEOCursa de sprint din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Italiei a fost în AntenaPLAY 4 UPDATECiprian Marica, urmărit penal! Lovitură pentru fostul internaţional. Replica lui Marica 5 VIDEOMoreirense – Benfica 1-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Di Maria a egalat dintr-un penalty în minutul 90+6 6 Larisa Iordache a câștigat marea finală a show-ului Splash! Vedete la apă. Cine sunt ceilalți doi câștigători
Citește și