Închide meniul

Ultima imagine publicată cu Diego Maradona, înainte de moarte, a provocat un scandal uriaş în Argentina

Antena Sport Publicat: 26 noiembrie 2020, 11:28 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Ultima imagine publicată cu Diego Maradona, înainte de moarte, a provocat un scandal uriaş în Argentina

ProfimediaImages

Diego Maradona a murit la 60 de ani

  • Diego Maradona a murit la 3 săptămâni după ce a fost operat pe creier
  • Maradona avea 60 de ani

Argentinianul se afla în recuperare după operaţia pe creier, iar fotografia a fost făcută cu acordul lui Diegol. Totuşi, familia îl acuză pe Luque că ar fi postat poza fără permisiunea lui Maradona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leopoldo Luque: "El spunea întotdeauna «hai, fă o poză!»"

"Mai întâi vreau să-mi cer scuze celor care s-au simțit jigniți. Nu am intenționat niciodată să generez niciun fel de conflict. 

Reclamă

Am crezut că această fotografie va fi foarte bine primită de către toți, dar nu a fost așa. Așadar, îmi prezint scuzele celor care s-au simțit jigniți, au criticat sau au crezut că fotografia nu este potrivită.

Am multe fotografii cu Diego. El îmi cerea mai mult decât îi ceream eu. Bineînțeles că o făcea într-un act de recunoștință. Când aveam un act medical sau profesional, el spune întotdeauna «hai, fă o poză!», s-a apărat Luque. 

Reclamă

Diego Maradona a murit la 60 de ani. Toată Argentina plânge

În cartierul Boca din Buenos Aires, dar şi în Europa, la Napoli şi la Barcelona, locuri înalte ale carierei lui El Pibe de Oro, emoţia s-a răspândit în rândurile fanilor, la câteva ore după anunţarea morţii lui Diego Maradona, campion mondial în 1986, aproape pe cont propriu.

3 zile de doliu au fost decretate de preşedintele argentinian Alberto Fernandez. La cererea familiei, priveghiul va avea loc în timpul zilei de joi, la palatul prezidenţial, unde, înainte de miezul nopţii au ajuns Claudia Villafane, fosta soţie, alături de cele două fiice, Dalma şi Geaninna.
 

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:48 Rapid – Sepsi, LIVE TEXT, 20:30! Giuleştenii luptă pentru prima victorie din play-off. Echipele probabile 17:30 Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor! Cu cine s-au înţeles „câinii” 17:06 „Frumosule!” Octavian Popescu, mesaj savuros pentru Andrei Vlad! Portarul de la FCSB împlineşte 25 de ani 16:54 Transferul lui Denis Drăguş, în linie dreaptă! S-a ajuns la un acord total: „Nu există nici cea mai mică problemă” 16:40 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 15 aprilie 2024 16:32 EXCLUSIV„Se întoarce acasă!” Neluţu Varga, euforic după ce l-a convins pe Dan Petrescu să revină la CFR Cluj! Ce obiective i-a fixat 15:40 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 şi Adina Diaconu – Wang Manyu 0-4 au fost în AntenaPLAY, la Cupa Mondială Macao 2024 14:39 Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan 14:09 Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai! Care este starea tânărului de 20 de ani 13:27 EXCLUSIV„Şi-a luat-o în cap” Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi susţine că a fost un jucător mai bun decât Maradona
Fotbal • 14 dec., 18:43
Gică Hagi s-a comparat cu Diego Maradona: „Mi se spunea Maradona din Carpaţi, dar am fost mai bun ca el”
Isra Cano a marcat golul finalului de an, în stilul lui Maradona
Fotbal extern • 7 dec., 11:47
A marcat golul finalului de an, în stilul lui Maradona! Putea produce marea surpriză din Cupa Spaniei
Moştenitorii lui Maradona au câştigat, în instantă, dreptul de a folosi numele fostului fotbalist
Extra • 8 nov., 9:23
Moştenitorii lui Maradona au câştigat, în instantă, dreptul de a folosi numele fostului fotbalist
Întrebat pe cine alege dintre Diego Maradona şi Lionel Messi, Papa Francisc a dat un răspuns la care nu se aştepta nimeni!
Fotbal • 3 nov., 15:03
Întrebat pe cine alege dintre Diego Maradona şi Lionel Messi, Papa Francisc a dat un răspuns la care nu se aştepta nimeni!
Lionel Messi nu l-a uitat pe Diego Maradona
Fotbal extern • 31 oct., 0:15
Lionel Messi nu l-a uitat pe Diego Maradona, după ce a câştigat Balonul de Aur! „El Pibe d’Oro” ar fi împlinit 63 de ani