Închide meniul

„Ultima oară am plâns aseară. Îmi e şi ruşine”. Drama teribilă a lui Cătălin Moroşanu. Cel mai mare regret al vedetei

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 10 noiembrie 2021, 11:49

„Ultima oară am plâns aseară. Îmi e şi ruşine. Drama teribilă a lui Cătălin Moroşanu. Cel mai mare regret al vedetei

Drama lui Cătălin Moroșanu

Instagram Cătălin Moroșanu

Cătălin Moroşanu s-a decis să facă dezvăluiri complete despre cel mai mare regret al vieţii sale. Fostul luptător a vorbit despre dramele care i-au marcat viaţa în cadrul unui podcast. A dat cărţile pe faţă în privinţa vieţii sale, dar a dezvăluit şi momente de sensibilitate prin care a trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drama teribilă a lui Cătălin Moroşanu

„Ultima oară, aseară, am plâns la un film! Doamne, Dumnezeule, îmi e și rușine. Singurul meu regret e că nu am stat mai mult lângă fata mea, să văd cum crește, să mă bucur de momentele importante din viața ei. Dumnezeu mi-a dat o fată”, a spus Cătălin Moroșanu în cadrul podcastului prezentat de Roxana Nemeș, conform wowbiz.ro.

Citește și:

Cătălin Moroşanu a avut o copilărie grea

Nu este singurul moment de cumpănă din viaţa lui Cătălin Moroşanu. Vedeta a vorbit recent şi despre perioada grea prin care a trecut în copilărie.

„Colegii îmi spuneau Portocală. Evident, faptul că veneam de la țară era de asemenea un subiect de glumă continuă. În școala generală, țin minte că m-a bătut o fată. Nu aveam încredere în puterile mele. Nici la școală nu puteam da randament din cauza asta. Îmi era rușine să răspund la ore chiar dacă știam ce întrebau.

Un coleg făcea rugby și toți îl apreciau pentru performanțe. Într-o zi am spus că e momentul să încerc și eu. După un an, eram un alt Cătălin. Aceiași care râdeau de mine, acum mă respectau și îmi aplaudam rezultatele din rugby. Faptul că îmi recăpătasem încrederea de sine m-a transformat. Am muncit mai mult la antrenamente, mă concentram altfel la școală și m-a ajutat să mă adaptez în societate. Am învățat că la rău nu e bine să răspunzi cu rău. Faptele tale vor vorbi de la sine despre tine. Apoi, am trecut la kickboxing când începusem facultatea de drept și, cumva, povestea o știe deja toată lumea”, a spus Cătălin Moroșanu, conform cancan.ro.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:08 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipele de start 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită Vezi toate știrile
Citește și