Închide meniul
Video

Un alt polițist face dezvăluiri despre viața din Ferentari: "Din păcate, e greu în zona aceea"

Antena Sport Publicat: 5 mai 2020, 17:50

Reclamă

Au stat toată viața împreună și au antrenat gimnaste precum Larisa Iordache și Diana Bulimar. Antrenorii soț și soție de la Dinamo patrulează acum în poliție și le duc dorul micilor gimnaste care fac acrobații trăsnite în izolare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru că sala de gimnastică e închisă, micile gimnaste de la Dinamo și-au improvizat aparatele acasă. Se fac exerciții și pe scândura din sufragerie sau din curte.

Prima oară când ne-a trimis filmulețul am rămas șocați și am zis: să nu zbori. În fiecare zi ne spun că vor cât mai repede să înceapă la sala, că le este foarte dor”, a spus Lăcrămioara Moldovan.

Soții Moldovan le fac programul gimnastelor. Antrenorii de la Dinamo lucrează la secția de poliție de când este stare de urgență.

N-am dormit în noaptea de dinainte să vin aici. Nu știam ce mă așteaptă, nu știam ce trebuie să fac”, a mai spus Lăcrămioara Moldovan.

Reclamă

Am făcut pază la biserici, cimitire. Nu m-au recunoscut vecinii la bloc, chiar s-au speriat când am apărut, au fugit și se pregăteau să scoată declarațiile”, a spus și Cristian Moldovan.

Soții Moldovan au ieșit în stradă în uniformă de polițist

De Florii, antrenorul de la Dinamo a fost repartizat în Ferentari. Un alt sportiv de la Dinamo, Dan Savenco, s-a plâns de situația din Ferentari. 

"Din păcate, e greu, e greu în zona aceea. N-am dat nicio amendă, am încercat să le explicăm ce e bine să facă”, a mai spus Cristian Moldovan.

Reclamă 4 / 0/3

Pandemia i-a despărțit pentru prima oară pe cei doi antrenori. Soții Moldovan își fac treaba la secții diferite de poliție.

Noi, practic, de 25 de ani de când ne-am cunoscut, am lucrat împreună ca sportivi și ca antrenori. Totuși, 25 de ani, zi si noapte împreună”, a mai spus Lăcrămioara Moldovan.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
mai
0:03
Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua
23:45 VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom 23:37 Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său 23:24 Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el 23:07 Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja” 22:35 Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!” 22:33 Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1! 22:20 Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League” 21:48 Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!” 21:45 Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat Vezi toate știrile
Citește și