Închide meniul
Foto

Un bărbat celebru ucrainean, acuzat că și-a trădat țara în războiul cu Rusia. „M-am născut în URSS!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 martie 2022, 9:08

Un bărbat celebru ucrainean, acuzat că și-a trădat țara în războiul cu Rusia. „M-am născut în URSS!”

Sergey Karjakin reprezintă Rusia din 2009

Profimedia

Războiul început de Rusia în Ucraina a schimbat mii de vieți. Un celebru bărbat ucrainean și-a șocat însă întregul popor, lăudând acțiunile violente dictate de Vladimir Putin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergey Karjakin (32 de ani), devenit Mare Maestru în șah în 2003, a fost suspendat pentru o perioadă de 6 luni de Federaţia Internaţională de Șah, din cauza poziţiei sale de susţinere a invaziei ruse din Ucraina.

Sergey Karjakin, acuzat că a tradat Ucraina pentru Rusia

Sergey Karjakin, născut în Crimeea, la Sevastopol, a reprezentat Ucraina în competițiile internaționale, dar din 2009 a concurat pentru Rusia. Karjakin crede că Ucraina „va fi cu siguranță frumoasă din nou”, odată cu invazia lui Vladimir Putin.

„E amuzant să citesc despre cum mi-am trădat patria. În primul rând, m-am născut în Crimeea, în URSS, nu în Ucraina, așa că nu am pe cine să trădez. Să vedem ce am făcut exact pentru Ucraina și dacă se poate spune că am trădat-o. Am vorbit pentru țara pe care am iubit-o, și nu pentru urâtul cvasi-stat care este acum. Ucraina va fi cu siguranță frumoasă din nou. E doar o chestiune de timp!” , a scris Sergey Karjakin, pe Telegram, potrivit sport.ru.

12 ianuarie 1990 e data la care s-a născut Sergey Karjakin, cu un an înainte ca URSS să se prăbușească.

Reclamă

Serghei Rebrov, reacţie furioasă din cauza războiului din Ucraina

Războiul din Ucraina a făcut mii de victime în cele 30 de zile din momentul în care Vladimir Putin şi-a trimis militarii peste graniţă. Un val de sancţiuni s-a revărsat asupra ruşilor, iar multe dintre dintre cele mai cunoscute companii occidentale şi-au suspendat operaţiunile şi şi-au închis magazinele.

Decizia i-a afectat pe ruşi, care se plâng deja de modul în care trăiesc. „Copiii mor în Ucraina, dar ruşii se gândesc la Coca-Cola„, a răbufnit Serghei Rebrov când a fost întrebat despre războiul din ţara lui.

Este uimitor ce se întâmplă: e un război, dar în supermarketuri oamenii se luptă pentru zahăr când le mor fiii. Întrebarea mea este: dacă un frigider gol bate televizorul, mai poate ajunge ceva la ei? Nu cred!

Reclamă 4 / 0/3

Eu ascult conversaţiile dintre soldaţii ruşi şi mamele lor, sau iubitele lor. Este o nebunie! Aceşti soldaţi ucid copii, femei, civili şi vorbesc despre nişte Coca-Cola„, a declarat Serghei Rebrov pentru sport.ua.

Fostul jucător şi antrenor al lui Dinamo Kiev le-a cerut locuitorilor din Rusia să se răzvrătească la adresa liderului de la Kremlin.

Sper ca oamenii din Ucraina, care sunt cunoscuţi în Rusia, vor încerca să le spună adevărul. Multe lucruri depind acum de oamenii obişnuiţi. Chiar dacă nu ies în stradă, măcar să-şi arate sprijinul! Oamenii se vor răzvrăti pus şi simplu împotriva acestui regim, pentru că acest regim ucide în oameni dorinţa de a progresa, dorinţa de a folosi noi tehnologii. Totul este închis„, a mai spus Rebrov.

Noi acuzaţii dure pentru Vladimir Putin

Vitali Klitschko a făcut noi dezvăluiri cutremurătoare despre războiul din Ucraina. Primarul din Kiev spune că armata Rusiei comite un „genocid”. Vitali Klitschko a avut o videoconferinţă cu oficialii din Munchen în care a vorbit despre atrocităţile comise de ruşi în Ucraina. Primarul Kievului a descris scene cutremurătoare şi i-a acuzat, încă o dată pe ruşi, că trag în civili.

Rusia investeşte fiecare euro, fiecare cent, în armata sa. Ei distrug populaţia civilă. Ei ne distrug ţara. Nu putem număra cadavrele. Este un coşmar ceea ce se întâmplă aici„, a spus Vitali Klitschko, care a vorbit şi despre nevoia de primi ajutor extern, scriu cei de la ziare.com.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și