Închide meniul

Un student de 21 de ani a murit după ce s-a răstunat cu mașina de pe un pod. „Era un om deosebit!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 iunie 2022, 8:50

Un student de 21 de ani a murit după ce s-a răstunat cu mașina de pe un pod. „Era un om deosebit!

Darwyn Encarnacion a murit la 21 de ani

Mașina lui Darwyn Encarnacion, după accident / New York Post

Darwyn Encarnacion, o fostă tânără speranță din baseball, a murit la numai 21 de ani, după un accident teribil de circulație. Mașina pe care o conducea s-a răsturnat de pe un pod.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit nypost.com, Encarnacion se afla la volanul unui SUV, în Republica Dominicană, și ar fi căzut cu mașina de pe un pod. Deși nu a murit în urma impactului inițial, el și-a dat ultima suflare la spital.

Darwyn Encarnacion a murit la 21 de ani

Postul local El Nuevo Diario a arătat un videoclip înfiorător despre cum arăta mașina victimei după accident.

„Era un om deosebit, foarte disciplinat, respectuos și politicos. A jucat cu noi doar un an, în 2019. Își folosea chiar și bursa pe care i-a dat-o echipa când a semnat. În prezent studia la universitate”, a spus o sursă din anturajul victimei.

Reclamă

Encarnacion a apărut în 35 de jocuri pentru echipa sa din Dominican Summer League în 2019.

O tânără de 20 de ani a murit după ce a leșinat la mall, chiar de ziua ei

Brazil Walsh, 20 de ani, a murit după ce a leșinat în timpul unei sesiuni de shopping, chiar de aniversarea ei. Apropiații și familia fetei sunt devastați de decesul subit al tinerei.

Reclamă 4 / 0/3

Brazil Walsh, poreclită Be, era recunoscută pentru stilul de viață activ și pasiunea pentru sport. Fata iubea echitația, sportul nobil, și chiar visa să ajungă la competițiile profesioniste.

La 24 aprilie, chiar în ziua în care a împlinit 20 de ani, Walsh a ieșit la cumpărături într-un mall din Leeds, dar a sfârșit tragic. S-a prăbușit la pământ din senin, inconștientă, conform Yorkshire Live.

Transportată de urgență la spital, fata a fost indusă în comă, iar medicii au dianosticat-o cu encefalită, o afecțiune gravă a creierului.

La 2 iunie, după mai bine de cinci săptămâni între viață și moarte, a fost pronunțat decesul lui Brazil Walsh.

„Noi (cele mai bune prietene ale ei) avem inima zdrobită și vrem să-i oferim o înmormântare onorabilă. Oricine a cunoscut-o știe că a fost cea mai uimitoare, frumoasă, amabilă, amuzantă și talentată domnișoară. A fost iubită peste măsură”, a spus cea mai bună prietenă a fetei, conform sursei citate.

Bărbat bătut cu bestialitate, până a murit

Un arbitru a murit după ce a fost bătut de jucători şi ultraşi. Este vorba despre Jose Arnoldo Amaya, „central” cu o experienţă de peste 20 de ani în arbitraj. Bărbatul a decedat din cauza unor sângerări interne apărute după ce a fost luat la bătaie de jucători şi ultraşi.

Evenimentul tragic s-a petrecut în timpul unui meci între echipe de amatori din El Salvador. Amaya a arătat două cartonaşe galbene unui jucător care a manifestat un comportament agresiv, iar acesta, colegii săi şi ultraşii l-a bătut pe bărbat, potrivit sportbible.com.

Reclamă

Amaya a sângerat şi ajuns de urgenţă la spital pentru tratament. Din nefericire, bărbatul s-a stins din viaţă la scurt timp.

„Federaţia de Fotbal din El Salvador respinge toate actele de violență care se generează în diferitele locații sportive din țară”, se arată în comunicatul emis de Federaţia din El Salvador.

Hugo Carillo, președintele Federației de Fotbal din El Salvador, a răbufnit şi a emis un comunicat dur. „Regretăm ceea ce i s-a întâmplat arbitrului Jose Arnoldo Amaya. Avem încredere că autoritățile îi vor pedepsi pe cei care au comis acest act criminal”, a transmis acesta.

Recomandări
  • Darwyn Encarnacion avea 21 de ani
  • S-a răsturnat cu mașina de pe un pod

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și