Închide meniul

Unde își petrece vacanța Nuțu Cămătaru. Temutul interlop a plecat din România

Antena Sport Publicat: 20 iunie 2022, 18:56 / Actualizat: 20 iunie 2022, 21:00

Unde își petrece vacanța Nuțu Cămătaru. Temutul interlop a plecat din România

Unde a plecat în vacanță Nuțu Cămătaru

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nuțu Cămătaru, ca majoritatea turiștilor români vara, a plecat în Grecia, conform fanatik.ro. Interlopul a mers în Thassos, insula grecească care găzduiește cei mai mulți turiști români.

Unde își petrece vacanța Nuțu Cămătaru

Nuțu, pe numele său real Ion Balint, a plecat în Grecia alături de un grup de prieteni și soțiile și copiii care le sunt alături. Aceștia au închiriat o vilă de patru stele lângă plajă.

Reclamă

Nuțu Cămătaru se bucură din plin de specialitățile culinare grecești, cât și de plajele din Thassos. Interlopul s-a fotografiat în apă alături de apropiații cu care a plecat în vacantă.

Sursa: fanatik.ro

Alegerea de a merge în Thassos este surprinzătoare, ținând cont că Nuțu Cămătaru și-ar fi permis să meargă într-o destinație mai scumpă și mai luxoasă.

Reclamă

Gigi Becali a recunoscut că lua bani de la Nuţu Cămătaru

Gigi Becali a dezvăluit că lua bani de la Ion Balint. Patronul FCSB se împrumuta de la acesta în timp ce mergea la cazinou. Sumele pe care latifundiarul din Pipera le lua erau între 100 şi 200 de mii de euro, dar le înapoia în scurt timp.

În ce relații să fiu? Cu Nuțu Cămătaru era când mergeam la cazino și îi mai ceream 100.000-200.000 de euro și a doua zi îi plăteam. Și dacă depășeam termenul de plată, ce? Păi ce, eu eram fraier? Niciodată în viața mea nu am spus să bată cineva pe cineva. Dacă a fost așa, eu am oprit asta… Că spune el, eu nu știu. Sunt lucruri pe care mi-e rușine să le comentez„, a declarat Gigi Becali pentru ProX.

Afacerea uluitoare pe care i-a propus-o Nuțu Cămătaru lui Gigi Becali

Ionuț Iftimoaie, fost mare luptător, susține că a fost un moment în care a ajuns acasă la Ion Balint. Pe cât de șocantă era curtea interlopului, pe atât de surprinzătoare a fost și discuția pe care acesta ar fi purtat-o cu Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Nuțu Cămătaru și-a dorit ca Ionuț Iftimoaie să se lupte cu Cătălin Zmărăndescu, cel care era bodyuard-ul lui Gigi Becali.

În momentul în care eu am venit în România, prin 2003, nu știam prea multe despre ceea ce se întâmpla aici, nu-l cunoșteam nici pe Becali. La un moment dat, printre anumiți prieteni, l-am cunoscut pe Virgil Fășie, antrenorul care l-a adus pe Zmărăndescu la sala lui Nuțu Cămătaru. Și, când am ajuns eu în România la o emisiune, Virgil a venit și mi-a spus: «Uite, aș vrea să-ți prezint un om de afaceri, care a ajutat mai mulți sportivi. Este posibil să fie avantajos, pentru tine, să-l cunoști». Ok, m-am urcat cu el în mașină și am ajuns într-un loc.

Mi-a deschis ușa un om și, când am intrat în curte, ziceai că am intrat în Dallas. Omul acela s-a prezentat Ion, m-a întrabat dacă vreau să beau ceva, apoi a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Gigi (n.r. Becali). Și i-a spus: «Băi Gigi, uite, eu sunt aici cu Iftimoaie. Dacă vrei să facem un meci, eu pun un milion, tu pui 100 pe Cătălin (n.r. Zmărăndescu)». Nu am știut absolut nimic. Apoi, mi l-a dat la telefon pe Gigi Becali și am stabilit o întâlnire la Marriott, pentru a discuta despre o colaborare.

După vreo săptămână, ajung acasă, la părinți. Și văd la televizor scandal mare, că omul ăla, la care am mers eu acasă, era acum arestat. Așa am ajuns eu să aflu că ăla de fapt era Nuțu Cămătaru. Am și chemat-o pe maică-mea să vadă„, a declarat Ionuț Iftimoaie pentru fanatik.ro.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:29 Surpriza pe care o pregăteşte Edi Iordănescu pentru dubla cu Irlanda de Nord şi Columbia! Jucătorul care l-a impresionat 11:03 „Nu merita asta” Mesaje de susţinere pentru Aryna Sabalenka, după ce iubitul ei a murit subit, înainte de a împlini 43 de ani! 10:36 Stere Halep, înainte de meciul fiicei sale cu Paula Badosa: „Am foarte multe emoţii”! Ce a spus despre adversara Simonei 10:00 Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024! 9:36 Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul 9:03 FotoSuferinţă fără margini pentru Aryna Sabalenka! Tenismena şi-a pierdut tatăl şi iubitul la aceaşi vârstă, în condiţii similare! 8:52 Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal! Pierre Gasly şi-a ales echipa 8:23 Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor 8:15 Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt: „Nu arătăm nici ca o echipă de Liga 2” 7:41 Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami! Ajutor la antrenamente pentru româncă înainte de revenirea în circuit Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Nuţu Cămătaru îl împrumuta cu bani pe Gigi Becali
Diverse • 15 dec., 13:00
„L-am ţinut cu bani şi cu şmecherie!”. Nuţu Cămătaru l-a dat de gol pe Gigi Becali. Împrumuturi de sute de mii de euro!
Gigi Becali a recunoscut că a luat bani cu camătă de la Nuţu Cămătaru
Diverse • 18 dec., 17:21
FOTO
Afacerea uluitoare pe care i-a propus-o Nuțu Cămătaru lui Gigi Becali: „Eu pun un milion, tu 100!”. Ce se întâmpla în curtea temutului interlop: „Zici că am intrat în Dallas”
Gigi Becali şi Nuţu Cămătaru
Diverse • 8 dec., 16:41
FOTO
Momentul în care Gigi Becali nu a mai avut nevoie să se împrumute la Nuțu Cămătaru. Câți bani a câștigat după 26 de ore de jucat table
Nuţu Cămătaru îl împrumuta cu bani pe Gigi Becali
Diverse • 4 dec., 23:21
FOTO
Nuţu Cămătaru, la un pas să pună mâna pe cea mai mare afacere a lui Gigi Becali, de peste 100 de milioane de euro: „L-am ţinut şi cu bani, şi cu şmecherie”
Gigi Becali a recunoscut că a luat bani cu camătă de la Nuţu Cămătaru
Diverse • 3 dec., 16:35
Dezvăluiri incredibile. Gigi Becali a garantat cu oameni sumele uriașe luate de la Nuțu Cămătaru. Cine sunt cele 3 persoane care puteau ajunge în proprietatea interlopului