Unde își petrece vacanța Nuțu Cămătaru. Temutul interlop a plecat din România

De Antena Sport
Publicat: 20 iunie 2022, 18:56
Actualizat: 20 iunie 2022, 21:00

Nuțu Cămătaru se bucură din plin de zilele de vară și a plecat în vacanță. Temutul interlop a ales o destinație din afara granițelor țării.

Reclamă

Nuțu Cămătaru, ca majoritatea turiștilor români vara, a plecat în Grecia, conform fanatik.ro. Interlopul a mers în Thassos, insula grecească care găzduiește cei mai mulți turiști români.

Reclamă

Unde își petrece vacanța Nuțu Cămătaru

Nuțu, pe numele său real Ion Balint, a plecat în Grecia alături de un grup de prieteni și soțiile și copiii care le sunt alături. Aceștia au închiriat o vilă de patru stele lângă plajă.

Nuțu Cămătaru se bucură din plin de specialitățile culinare grecești, cât și de plajele din Thassos. Interlopul s-a fotografiat în apă alături de apropiații cu care a plecat în vacantă.

Sursa: fanatik.ro

Alegerea de a merge în Thassos este surprinzătoare, ținând cont că Nuțu Cămătaru și-ar fi permis să meargă într-o destinație mai scumpă și mai luxoasă.

Gigi Becali a recunoscut că lua bani de la Nuţu Cămătaru

Gigi Becali a dezvăluit că lua bani de la Ion Balint. Patronul FCSB se împrumuta de la acesta în timp ce mergea la cazinou. Sumele pe care latifundiarul din Pipera le lua erau între 100 şi 200 de mii de euro, dar le înapoia în scurt timp.

Reclamă

În ce relații să fiu? Cu Nuțu Cămătaru era când mergeam la cazino și îi mai ceream 100.000-200.000 de euro și a doua zi îi plăteam. Și dacă depășeam termenul de plată, ce? Păi ce, eu eram fraier? Niciodată în viața mea nu am spus să bată cineva pe cineva. Dacă a fost așa, eu am oprit asta… Că spune el, eu nu știu. Sunt lucruri pe care mi-e rușine să le comentez„, a declarat Gigi Becali pentru ProX.

Afacerea uluitoare pe care i-a propus-o Nuțu Cămătaru lui Gigi Becali

Ionuț Iftimoaie, fost mare luptător, susține că a fost un moment în care a ajuns acasă la Ion Balint. Pe cât de șocantă era curtea interlopului, pe atât de surprinzătoare a fost și discuția pe care acesta ar fi purtat-o cu Gigi Becali.

Nuțu Cămătaru și-a dorit ca Ionuț Iftimoaie să se lupte cu Cătălin Zmărăndescu, cel care era bodyuard-ul lui Gigi Becali.

În momentul în care eu am venit în România, prin 2003, nu știam prea multe despre ceea ce se întâmpla aici, nu-l cunoșteam nici pe Becali. La un moment dat, printre anumiți prieteni, l-am cunoscut pe Virgil Fășie, antrenorul care l-a adus pe Zmărăndescu la sala lui Nuțu Cămătaru. Și, când am ajuns eu în România la o emisiune, Virgil a venit și mi-a spus: «Uite, aș vrea să-ți prezint un om de afaceri, care a ajutat mai mulți sportivi. Este posibil să fie avantajos, pentru tine, să-l cunoști». Ok, m-am urcat cu el în mașină și am ajuns într-un loc.

Mi-a deschis ușa un om și, când am intrat în curte, ziceai că am intrat în Dallas. Omul acela s-a prezentat Ion, m-a întrabat dacă vreau să beau ceva, apoi a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Gigi (n.r. Becali). Și i-a spus: «Băi Gigi, uite, eu sunt aici cu Iftimoaie. Dacă vrei să facem un meci, eu pun un milion, tu pui 100 pe Cătălin (n.r. Zmărăndescu)». Nu am știut absolut nimic. Apoi, mi l-a dat la telefon pe Gigi Becali și am stabilit o întâlnire la Marriott, pentru a discuta despre o colaborare.

După vreo săptămână, ajung acasă, la părinți. Și văd la televizor scandal mare, că omul ăla, la care am mers eu acasă, era acum arestat. Așa am ajuns eu să aflu că ăla de fapt era Nuțu Cămătaru. Am și chemat-o pe maică-mea să vadă„, a declarat Ionuț Iftimoaie pentru fanatik.ro.

Reclamă
Citește și:

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
16:34 Simona Halep, dezvăluiri emoţionante despre sacrificiile făcute pentru a deveni campioană: „Este presiune când e vorba de banii familiei!” 16:30 Istvan Kovacs va arbitra în Africa! Cu ce sumă va fi recompensat arbitrul român 15:57 FCSB s-a despărţit de Gabriel Simion. Gigi Becali îl considera noul „Pintilii”, dar i-a reziliat contractul 15:19 Video„Bombardierul” Pascu îi plânge de milă „Mutantului” Franţei după ce l-a învins prin „Heel Hook”: „Îmi pare rău, s-ar putea să îi fi rupt ligamentul!”. Jonathan Bosuku, ajutat de medici în „cuşcă” 15:01 Gică Hagi, încă o lovitură pe piaţa transferurilor. Farul a adus un internaţional din Benin 14:35 FotoLionel Messi a împlinit 35 de ani şi s-a descătuşat. Imagini de senzaţie de la petrecerea din Ibiza 14:24 Dan Petrescu anunţă că Ciprian Deac va juca până la 41 de ani! „Ştiţi că la test a fost cel mai bun” 13:45 Dan Petrescu consideră incredibilă performanţa lui David Popovici: „Ceva care nu se întâmplă în România” 13:39 FotoPrietena lui Ion Ţiriac, ameninţată cu executarea silită pentru câteva mii de euro. Mărturisirile mulatrei: „Nu are de ce să-mi fie ruşine” 13:01 Gică Popescu, critici dure după rezultatele dezastruoase ale României U19 la Euro. „De ce să refuzi jocul? A fost o atitudine excesiv de fricoasă de la începutul competiției”
Pe același subiect
Gigi Becali a recunoscut că a luat bani cu camătă de la Nuţu Cămătaru
Diverse • 18 dec., 17:21
FOTO
Afacerea uluitoare pe care i-a propus-o Nuțu Cămătaru lui Gigi Becali: „Eu pun un milion, tu 100!”. Ce se întâmpla în curtea temutului interlop: „Zici că am intrat în Dallas”
Gigi Becali şi Nuţu Cămătaru
Diverse • 8 dec., 16:41
FOTO
Momentul în care Gigi Becali nu a mai avut nevoie să se împrumute la Nuțu Cămătaru. Câți bani a câștigat după 26 de ore de jucat table
Gigi Becali şi Nuţu Cămătaru
Diverse • 4 dec., 23:21
FOTO
Nuţu Cămătaru, la un pas să pună mâna pe cea mai mare afacere a lui Gigi Becali, de peste 100 de milioane de euro: „L-am ţinut şi cu bani, şi cu şmecherie”
Close