Închide meniul
Foto

Surpriza uriaşă a lui Victor Cornea pentru iubita lui, Andreea Bălan. Cei doi au o relaţie de vis

Bogdan Stănescu Publicat: 26 ianuarie 2024, 21:49

Reclamă
Surpriza uriaşă a lui Victor Cornea pentru iubita lui, Andreea Bălan. Cei doi au o relaţie de vis

Surpriza uriaşă a lui Victor Cornea pentru iubita lui, Andreea Bălan

Victor Cornea şi Andreea Bălan / Instagram

Surpriza uriaşă a lui Victor Cornea pentru iubita lui, Andreea Bălan. Victor Cornea o duce pe Andreea Bălan acasă la Stefanos Tsitsipas. Românul e prieten bun cu fraţii Tsitsipas, următorii adversari din Cupa Davis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Cornea se ştie bine cu fraţii Tsitsipas, grecii peste care românii vor da în Cupa Davis.

Surpriza uriaşă a lui Victor Cornea pentru iubita lui, Andreea Bălan. Cei doi au o relaţie de vis

Cu Petros chiar am jucat o perioadă lungă de timp. Am fost la ei acasă şi mă cunosc bine cu toată familia. Am făcut şi poze cu ei, ne înţelegem bine”, ne-a spus Victor Cornea.

Iubita Andreea Bălan a învăţat lovituri noi la Australian Open şi îi va face galerie lui Cornea şi în Grecia.

Uşor, uşor se descurcă tot mai bine, înţelege tenisul şi asta mă bucură foarte mult”, a mai spus Victor Cornea pentru AntenaSport.

Reclamă

Eu abia aştept să joc cu Stefanos Tsitsipas. Numărul 2 al lor nu este unul atât de periculos şi cred că noi pleăam cu prima şansă”, a spus Marius Copil.

„Sunt cea mai mândră!” Andreea Bălan, copleşită de emoţii după lovitura uriaşă dată de Victor Cornea

Andreea Bălan a fost copleşită de emoţii după lovitura uriaşă dată de Victor Cornea. Iubita jucătorului de tenis a postat o imagine şi un mesaj superb pe reţelele de socializare.

Perechea N Sriram Balaji/Victor Vlad Cornea (India/România), ajunsă pe tabloul principal după retragerea cuplului Alexander Bublik/Dusan Lajovic, s-a calificat în turul doi, după ce a trecut de echipa italiană Matteo Arnaldi/Andrea Pellegrino, scor 6-3, 6-4. Ulterior, Balaji şi Cornea au fost eliminaţi în turul 2 al primului turneu de Grand Slam al anului de dublul Marcelo Arevalo (El Salvador)/Mate Pavic (Croaţia). Arevalo şi Pavil i-au învins pe Balaji/Cornea cu un dublu 6-3.

Reclamă 4 / 0/3

„Prima victorie la Grand Slam! Sunt cea mai mândră”, a scris Andreea Bălan pe reţelele de socializare.

Andreea Bălan şi Victor Cornea, imagini memorabile cu Novak Djokovic

Andreea Bălan şi Victor Cornea au fost protagoniştii unor imagini memorabile cu Novak Djokovic! Îndrăgita cântăreaţă şi iubitul ei se află în Australia, acolo unde Victor Cornea joacă în turneul de dublu de la Australian Open.

Andreea Bălan şi Victor Cornea s-au pozat, recent, şi cu Paula Badosa şi Stefanos Tsitsipas, care formează cel mai cunoscut cuplu din lumea tenisului.

Doamnelor şi domnilor, legenda vie a tenisului, numărul 1 mondial, unicul Novak Djokovic! Cu câteva minute înainte de primul tur de la Australian Open”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

Şi iubitul Andreei Bălan, Victor Cornea s-a pozat cu cel mai titrat jucător din istorie, care deţine 24 de titluri de Grand Slam.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și