Închide meniul
Foto

Valentina Pelinel, anunț din intimitatea familiei după dezvăluirile făcute despre Cristi Borcea: „Nu e egoism!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 octombrie 2022, 17:39

Valentina Pelinel, anunț din intimitatea familiei după dezvăluirile făcute despre Cristi Borcea: „Nu e egoism!”

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea

Valentina Borcea este cea de-a treia soţie a lui Cristi Borcea / Instagram

Valentina Pelinel a venit cu un mesaj categoric, din intimitatea familiei, după dezvăluirile pe care le-a făcut despre soțul ei, Cristi Borcea. Vedeta a recunoscut, în ultima perioadă, că fostul patron al lui Dinamo folosește tratamentele de înfrumusețare la care apelează și ea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul fotomodel a ținut să precizeze că e necesar să îți iubești propria persoană. Mesajul postat pe rețelele sociale a fost însoțit de o imagine făcută într-un salon de înfrumusețare.

Valentina Pelinel, anunț din intimitatea familiei. Mesajul soției lui Cristi Borcea

Nu e vorba de egoism dacă te iubești pe tine, dacă ai grijă de tine și dacă fericirea îți devine o prioritate. Este necesar!„, a transmis Valentina Pelinel pe contul ei de Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinelborcea)

Reclamă

Sute de fani au apreciat postarea Valentinei. Femeia în vârstă de 41 de ani a suferit o adevărată „transformare” cu ajutorul medicilor. A suferit nu mai puțin de cinci operații estetice, pentru care a plătit sume importante de bani.

Potrivit click.ro, soţia fostului patron de la Dinamo şi-a pus silicoane în SUA şi a achitat atunci 6.000 de euro. Alte 2.000 de euro s-au dus pentru procedura de mărire a buzelor.

Valentina Pelinel ar fi mai plătit alţi 7.000 de euro pentru faţete dentare. Nu s-a oprit şi şi-a dorit şi pomeţi modificiaţi şi lifting la sprângene. Astfel, vedeta a devenit de nerecunoscut dacă facem comparaţie cum arăta la începutul carierei. Pelinel a urcat prima dată pe scenă la „Top Model România 1996”. Un an mai târziu participa la un concurs de frumuseţe.

Reclamă 4 / 0/3

În urmă cu exact 20 de ani, Valentina Pelinel scăpa de inhibiţii şi poza topless pentru „Stuff Magazin” (Vezi GALERIA FOTO de mai jos). Puţini o mai recunosc acum, mai ales după cei 20.000 de euro plătiţi pe operaţii estetice!

Ce poate să facă Cristi Borcea atunci când e singur cu Valentina Pelinel

Cristi Borcea uimeşte prin aspectul său tineresc. Pentru asta, Borcea foloseşte tratamente de înfrumuseţare. Valentina Pelinel apelează şi ea la aceleaşi tehnici pentru a arăta impecabil. Valentina l-a dat de gol pe „Leonidas”.

Îmi place să am grijă, îmi place să mă informez, să încerc produse noi, dar da, îmi place să am grijă de mine. Noi amândoi folosim, noroc că am și un soț care este foarte îngrijit și atunci facem lucrurile astea împreună. Nu mi-e rușine să îmi pun o mască pe față, pentru că ne punem amândoi.

Folosim măscuțe. Îmi plac foarte mult fiolele mie și după fiole dacă mai aplicăm un ser sau o cremă, dar fiolele la noi sunt sfinte în casă. Dacă se termină un produs, sigur l-a terminat soțul”, a dezvăluit Valentina Pelinel pentru playtech.ro.

Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite

Cristi Borcea are nu mai puţin de 9 copii cu 4 femei diferite. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

În total, Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite. Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu de 8 ani.

Reclamă
Recomandări
  • Valentina Pelinel, anunț din intimitatea familiei
  • Ce le-a transmis fanilor soţia lui Cristi Borcea

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
22
apr.
23:10
„Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat!
22
apr.
22:52
Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid
22
apr.
22:44
Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!”
22
apr.
22:29
„Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid
22
apr.
22:16
Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY)
Vezi toate știrile
Citește și