Închide meniul
Foto

Valentina Pelinel, detalii intime din relația cu Cristi Borcea: „Copiii merg la culcare și rămânem noi doi”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 decembrie 2022, 9:43

Valentina Pelinel, detalii intime din relația cu Cristi Borcea: „Copiii merg la culcare și rămânem noi doi”

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel

Cristi Borcea a sărutat-o pe Valentina Pelinel într-o imagine postată pe reţelele sociale / Instagram Valentina Pelinel

Valentina Pelinel a oferit detalii intime din relația cu Cristi Borcea. Soția milionarului a dezvăluit că au parte de multe seri romantice împreună, petrecute de obicei pe terasă sau în fața televizorului, la un film.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt căsătoriți din 2018 și au 3 copii: Milan și gemenele Indira și Irina.

Valentina Pelinel, detalii intime din relația cu Cristi Borcea

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au mare grijă de cei mici, dar în același timp își fac timp și pentru ei.

Fostul fotomodel a explicat că romantismul este nelipsit din relația cu Borcea. Cei doi petrec serile împreună și se relaxează pe terasă sau uitându-se la un film.

„Avem multe seri romantice. Noi, de obicei, după ce se termină ziua de muncă, copiii merg la culcare și rămânem noi doi. Stăm pe terasă, ne uităm la un film, facem multe lucruri împreună”, a spus Valentina Pelinel, pentru click.ro.

Reclamă

“Urmează al 4-lea copil?”. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au căzut de acord!

“Urmează al 4-lea copil?”. Aceasta a fost întrebarea primită de Valentina Pelinel, chiar de Crăciun. Soția milionarului Cristi Borcea a dezvăluit că cei doi au căzut de acord și vor rămâne cu cei 3 copii pe care îi au deja: Milan și gemenele Indira și Rania.

Valentina Pelinel a dezvăluit că a discutat cu Cristi Borcea și, în final, au decis să nu facă și al 4-lea copil. Fostul model (VEZI GALERIA FOTO) își dorește să își concentreze întreaga atenție către cei 3 micuți.

“Nu! (n.r. – râde) Nu mai facem, eu zic că-i suficient. Cu trei copii cărora să le dai toată atenția, e ok, nu mai facem”, a spus Valentina Pelinel, potrivit click.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Borcea a fost transformat total de cea de-a treia soţie, Valentina Pelinel. Fostul conducător al lui Dinamo, care are 9 copii cu 4 femei, a lăsat de înţeles că acum este un familist convins.

Recent, Valentina Pelinel a postat o imagine virală cu Borcea. Milionarul român, în vârstă de 52 de ani, şi-a dus la cumpărături, în mall, cei trei copii pe care îi are cu fostul fotomodel.

Cu prima sa soție, Mihaela, Cristi Borcea are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Cristi Borcea s-a împăcat cu a doua soție, Alina Vidican

Cristi Borcea s-a împăcat cu Alina Vidican! Înșelată de milionarul celebru, fotomodelul l-a iertat pe Borcea, după ani de în zile în care au fost în scandal.

După divorț, Cristi Borcea și Alina Vidican au fost „la cuțite”, ba chiar s-au răfuit. Însă se pare că cei doi au îngropat securea cu ocazia Sărbătorilor. Vidican le-a permis celor doi copiii pe care îi are cu Borcea să petrească Crăciunul alături de tatăl lor.

Anunțul a fost făcut chiar de Valentina Pelinel, actuala soție a lui Cristi Borcea. Gloria și George au venit din America și vor petrece Sărbătorile alături de Borcea și Pelinel.

„O să fim acasă, o să mergem un pic la munte, pentru că au venit și copiii din America să vadă zăpadă, dar de Crăciun suntem acasă în fiecare an, iar de Anul Nou o să fim tot acasă, anul acesta.

Reclamă

Știi cum e, de când ai copii, ești fericit prin fericirea lor. Ei sunt fericiți că îl așteaptă pe Moșul, apoi deschiderea cadourilor, când este fericirea supremă. Astea sunt momentele care te fac fericit ca părinte.

Nu-mi doresc ceva anume, toti zicem să fie un an mai bun. îmi doresc să fie bine, să fim sănătoși, să fier copiii bine. Să ne iasă toate bine. Să curgă totul lin”, a spus Valentina Pelinel, conform click.ro. 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și