Închide meniul

Vedeta care a ajuns la capătul puterilor după ce s-a împăcat cu bărbatul celebru, care o acuzase de hărţuire

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 aprilie 2021, 5:55

Vedeta care a ajuns la capătul puterilor după ce s-a împăcat cu bărbatul celebru, care o acuzase de hărţuire

Instagram

Aurah Ruiz are probleme

"Copilul, şcoala, terapia, viaţa mea, afacerea mea şi faptul că vreau să fac mai multe lucruri în acelaşi timp m-au târât spre fundul acestui pahar cu apă. Simt că mă înec şi nu găsesc nicio ieşire. Jese mă ajută foarte mult.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu aş refuza un ajutor în acest sens. Asta e o mare problemă pentru mine. Trebuia să o spun şi acum mă simt mult mai bine", a fost mesajul iubitei lui Jese Rodriguez, către fanii ei. 

Aurah Ruiz, găsită vinovată pentru hărţuirea lui Jese Rodriguez

Înainte de a se împăca cu fostul jucător de la PSG şi Real Madrid, Aurah Ruiz a fost găsită vinovată pentru hărţuirea acestuia. Femeia se împăcase cu fotbalistul la finalul anului trecut. 

Chiar dacă s-au împăcat, scandalurile din trecut dintre cei doi îi provoacă daune femeii. Aceasta a fost găsită vinovată de justiţie pentru insulte, hărţuire şi calomnie la adresa lui Jese Rodriguez, în urma unei plângeri făcute de bărbat în urmă cu câţiva ani.

Aurah Ruiz a avut de ales între 10 zile de închisoare şi 10 zile de asistenţă socială. Evident, Aurah Ruiz a ales a doua variantă. În prezent, Aurah Ruiz şi Jese Rodriguez formează un cuplu. Cei doi au avut conflicte dure în trecut, când femeia l-a acuzat că nu vrea să îi plătească pensia alimentară.

Reclamă

"N-ai timp să-ți petreci o seară alături de copilul tău, însă ai tot timpul din lume pentru cluburi. Ești cea mai mare eroare a vieții mele. . Le-a zis asistentelor că trebuie să plece pentru a prinde un avion, dar era la Shoko Madrid, în zona VIP, fumând, bând și făcând sex în toaletă. Ce tată bun!”, „tuna” Aurah în trecut.

Jese mai are doi fii din relația cu Melody Santana, Jese Jr. și Neizan, pe lângă fiul cu Aurah, Nyan, și cel cu Janira, botezat Kenai. Jese Rodriguez a plecat de la PSG şi a ajuns în Liga 2 din Spania, la Las Palmas.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! Vezi toate știrile
Citește și