Închide meniul
Foto

Vedeta care şochează după ce a împlinit 73 de ani. Milionara continuă să arate ca o adolescentă: „Eşti atât de tânără!” / „Parcă ai 18 ani!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 iunie 2022, 20:30 / Actualizat: 28 iunie 2022, 22:15

Vedeta care şochează după ce a împlinit 73 de ani. Milionara continuă să arate ca o adolescentă: „Eşti atât de tânără!” / „Parcă ai 18 ani!”

Vera Wang e vedeta care şochează după ce a împlinit 73 de ani

Vera Wang a împlinit 73 de ani / Instagram

Vera Wang este vedeta care şochează după ce a împlinit 73 de ani. Fosta patinatoare tocmai şi-a sărbătorit ziua de naştere, dar fanii ei refuză să creadă că este născută pe 27 iunie 1949. Reacţiile lor, de pe reţelele sociale, sunt savuroase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vera este una dintre cele mai de succes femei din lume. A devenit un celebru creator de modă şi totul a pornit în momentul în care s-a măritat cu Arthur Becker. Atunci, ea nu a găsit rochia de mireasă pe care o dorea. I s-a părut incredibil faptul că a fost nevoită să alerge din colţ în colţ după o rochie de mireasă şi şi-a descoperit astfel vocaţia care a ajutat-o să se îmbogăţească. În 2018 avea 630 de milioane de dolari. Acum, Forbes estimează că are jumătate de miliard de dolari.

Vera Wang e vedeta care şochează după ce a împlinit 73 de ani

Americanca surprinde şi cu look-ul ei de adolescentă. Este mereu o prezenţă excentrică, iar cei peste 700.000 de urmăritori pe care îi are pe Instagram sunt „vrăjiţi” de modul în care Vera Wang îşi ascunde vârsta.

Arăţi pur şi simplu superb şi este extrem de sexy„, „Parcă ai 18 ani!„, „Eşti atât de tânără„, „Îmbătrânire inversă. Arăţi fenomenal!„, sunt doar câteva dintre comentariile primite de fosta patinatoare.

Vera a pregătit până la cel mai mic detaliu petrecerea de ziua ei. A făcut show în fiecare an, iar imaginile postate de ea sunt de senzaţie, după cum se poate vedea în GALERIA FOTO de mai jos.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Vera Wang (@verawang)

Milionara este o prezenţă constantă şi în sala de forţă. Este încă o dovadă că, în cazul ei, nu e vorba doar de secretul unei tinereţi fără bătrâneţe. E vorba despre anumite detalii, după cum ne spune şi ea. „Muncă, somn, vodcă şi un pic de soare„, spune Vera.

Reclamă 4 / 0/3

Vera Wang a anunțat care e combinația care o face să arate ca o adolescentă

Vestita creatoare de modă a dezvăluit cum se menține în forma de invidiat, iar combinația propusă de ea este una greu de urmărit de toată lumea. E o dietă uluitoare.

Am început să beau vodcă după ce s-a născut a doua mea fată. Aveam nevoie de un cocktail. Mai întâi, a fost o chestie de o vară. După aceea, a devenit o obișnuință.

Beau vodca mea și mănânc un hot dog sau hamburgeri. Sunt un mare fan McDonald’s. Beau vodca cu un Big Mac și cu 4 bucăți de Chicken McNuggets. Sunt bună la aceste amestecuri”, a spus Vera Wang.

Când vine vorba de mâncare, Vera ne-a dat asigurări că nu sare nicio masă. Dimineaţa nu lipsesc cerealele, iar la prânz se axează pe mâncare chinezească. Seara, „o baie foarte fierbinte mă face să uit de toate„, recunoaşte Vera.

Wang a divorțat după o căsnicie de 23 de ani. În 2021 a anunțat că ia în calcul să își refacă viața. „Mi-aş dori să am un iubit, ar fi bine„, a spus atunci vedeta, potrivit nit.pt.

Wang putea scrie istorie şi în patinaj

Vera Wang, care a ajuns să câștige o avere, și-a descoperit cea mai mare pasiune în timp ce se afla pe un lac înghețat din Central Park. Purta patinele primite, de Crăciun, de la tatăl ei. Avea opt ani și și-a stabilit imediat un obiectiv uriaș, acela de a participa la Jocurile Olimpice. A fost la un pas de a-și îndeplini visul în 1968, când a participat la Campionatele de patinaj artistic din SUA.

Vera a ratat in extremis calificarea și a spus, mereu, că a suferit cea mai mare deziluzie a vieții ei. „Aveam inima sfâșiată. Eram complet pierdută, dezamăgită. Trebuia să-mi găsesc o altă ocupație de care să mă îndrăgostesc și aceasta s-a dovedit a fi moda.

Reclamă

În 1990, Wang a început să îmbrace celebri patinatori care au participat la Jocurile Olimpice. Printre aceștia, Nancy Kerringam, Michelle Kwan și Evan Lysacek. După o pauză de trei decenii, a acceptat provocarea de a se ocupa de echipamentul lui Nathan Chen.

I-am spus: ‘O să ajungi măcar să porți ceea ce facem pentru tine? Este mult mai restrictiv decât un echipament Nike. El s-a amuzat și mi-a zis: ‘Da, o să fie bine‘”, a dezvăluit vedeta într-un interviu pentru sports.yahoo.com.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
Vezi toate știrile
Citește și