Închide meniul

Vedeta din România care a recunoscut că ar aștepta inelul de logodnă de la Ion Țiriac

Antena Sport Publicat: 28 iulie 2022, 11:50

Reclamă
Vedeta din România care a recunoscut că ar aștepta inelul de logodnă de la Ion Țiriac

Vedeta din România care a recunoscut că ar aștepta inelul de logodnă de la Ion Țiriac

Ion Țiriac, în timpul unui meci / Hepta

Mara Bănică e vedeta din România care a recunoscut că, dacă ar avea de ales dintre toții bărbații din showbizul românesc, ar dori să fie soția lui Ion Țiriac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Ion Țiriac”, a fost răspunsul dat de Mara Bănică, în cadrul emisiunii lui Măruță. Evident că între cei doi nu există o relație mai mult decât amicală.

Vedeta din România care a recunoscut că ar aștepta inelul de logodnă de la Ion Țiriac

Mai mult, cu trei luni în urmă, Mara Bănică și-a botezat fiica Donca Maria. Astfel, răspunsul ei legat de Ion Țiriac a părut unul dat din cauza faptului că a fost luată prin surprindere de întrebare.

De cealaltă parte, Ion Țiriac a avut mereu grijă ca viața sentimentală să nu fie un subiect constant în spațiul public. Asta chiar dacă recent, miliardarul a fost la plajă cu Sophie Ayad, cu care are şi doi copii.

Reclamă

Cei doi au fost la plaja, iar femeia de 52 de ani, cu 31 de ani mai tânără este cea care a făcut fotografia, pe care a postat-o apoi la Instastory. „Eu şi şefu`”, a fost mesajul scris în engleză şi franceză de Ayad.

Sophie Ayad şi Ion Ţiriac s-au cunoscut în 1994, pe când miliardarul român era rezident în Germania şi era proprietarul turneelor de tenis de la Hanovra, Stuttgart şi Essen.

Sophie Ayad, marea iubire a lui Ion Ţiriac

Jurnalista din Egipt a păstrat o relaţie bună cu miliardarul român. În urmă cu doi ani a şi vorbit despre rolul pe care l-a avut Ion Ţiriac în viaţa ei.

Reclamă 4 / 0/3

”Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și cei trei copii ai mei.

Le datorez totul mai întâi tatălui meu și apoi lui Ion. Sunt cele mai influente două persoane din viața mea. Sunt pentru totdeauna recunoscătoare. Ion este una dintre cele mai strălucitoare minți pe care le-am putea întâlni și îi sunt datoare pe atât de multe planuri… Nu știu dacă Ion a învățat ceva de la mine, dar sper că i-am adus oarecare fericire„, a declarat Sophie Ayad, la sfârşitul anului 2019, pentru libertatea.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs luptă pentru semifinale la dublu mix, la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova Vezi toate știrile
Citește și