Închide meniul
Foto

Vlăduța Lupău a cedat nervos: „Mă ia cu draci!”. Ce a pățit artista în mijlocul nopții

De Antena Sport
Publicat: 5 martie 2023, 18:13

Vlăduța Lupău a cedat nervos după ultima experiență de la un hotel din Italia. Celebra cântăreață de muzică populară din România, căsătorită cu fostul fotbalist Adrian Rus, a tras un semnal uriaș de alarmă. Vlăduța s-a arătat extrem de deranjată de modul în care unii oameni se comportă în timp ce sunt cazați la hotel. Românca a acuzat că nu a putut dormi din cauza gălăgiei pe care unii vecini de hotel o făceau chiar și la 3 noaptea.

Reclamă
Vlăduța Lupău a cedat nervos

Vlăduța Lupău s-a enervat la hotelul din Italia

Vlăduța Lupău s-a enervat la hotelul din Italia / Colaj Instagram

Vlăduța Lupău a avut un concert în Italia, la Verona. Odată ajunsă la hotel, românca spera să prindă câteva ore bune de somn, înainte să cânte în fața fanilor. Din păcate pentru ea, lucrurile n-au stat deloc așa.

Reclamă

Vlăduța Lupău a cedat nervos: „Mă ia cu draci!”. Ce a pățit artista în mijlocul nopții

Soția lui Adrian Rus, fostul campion al României cu CFR Cluj, s-a enervat teribil din cauza zarvei create de unii turiști cazați în hotelul ei.

Reclamă

„Urli ca bezmeticul, ca bezmetica pe holuri, pentru că, dacă stai la hotel, crezi că nu mai e nimeni!”, a „tunat” frumoasa artistă de 31 de ani, într-un videoclip postat pe rețelele sociale.

Vlăduța Lupău a explicat că nu este prima oară când nu poate să doarmă din cauza agitației create pe holurile hotelului atât de turiști, cât și de angajați.

Vlăduța ia în calcul ca în viitor să închirieze un apartament, în loc să se cazeze la hotel.

„Sunt o persoană care stă foarte mult la hotel și eu când stau la hotel, am nevoie de odihnă. De mult timp am vrut să punctez niște aspecte pe care cred eu că oamenii nu își dau seama că le fac atunci când stau la hotel și este foarte deranjant. Urli ca bezmeticul, ca bezmetica pe holuri, pentru că, dacă stai la hotel, crezi că nu mai e nimeni. Un tămbălău, o gălăgie…

Vlăduța Lupău a răbufnit din cauza gălăgiei din hotel: „Poate eu vreau să dorm!”

Nu am pățit doar ziua chestia asta, ci și noaptea, pe la 3 noaptea. Vin unii beți, de prin cluburi și gălăgie, trântit ușa, un haos… Același lucru se întâmplă și dimineața când merg la micul dejun. Gălăgie, de zici că trebuie să trezească tot hotelul.

Același lucru se întâmplă și cu personalul care face curățenie la hotel. Vorbesc doamnele între ele, își fac talentul pe hol. Așa am pățit și la hotelurile din țară dar și din străinătate. Și la hoteluri de două stele și de cinci stele.

Trântitul ușilor este dezastru, este deranjant. Poate eu vreau să dorm. Mă ia cu draci! Nu mai bine mă duceam la un apartament?! Deci, repet! Dacă mergeți la hotel, fiți mai atenți, că nu sunteți doar voi, păstrați liniștea”, a declarat Vlăduța Lupău, pe contul de Instagram, la secțiunea story.

Vlăduţa este căsătorită din 2019 cu fostul portar de la CFR Cluj, Adrian Rus. Cei doi au împreună un băiețel, născut anul trecut. De-a lungul carierei, Rus a evoluat la CFR și U Cluj.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea