Închide meniul

Vlăduţa Lupău, moment emoţionant în startul meciului caritabil CFR Cluj – Dinamo Kiev. Soţia lui Adrian Rus a cântat imnul României: „Pentru fraţii noştri din Ucraina”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 aprilie 2022, 22:59 / Actualizat: 13 februarie 2023, 15:18

Vlăduţa Lupău, moment emoţionant în startul meciului caritabil CFR Cluj – Dinamo Kiev. Soţia lui Adrian Rus a cântat imnul României: „Pentru fraţii noştri din Ucraina

Vlăduţa Lupău a cântat imnul României la meciul caritabil CFR Cluj - Dinamo Kiev

AS.ro

Vlăduţa Lupău a fost invitată la meciul caritabil CFR Cluj – Dinamo Kiev, care a strâns bani pentru a fi donaţi refugiaţilor ucraineni. Artista a intrat pe gazonul stadionului din Gruia şi a cântat imnul României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Momentul a fost unul emoţionant (VEZI VIDEO AICI) şi a fost aplaudat de cei care au stat în tribunele arenei liderului din Liga 1.

Vlăduţa Lupău a cântat imnul României la meciul CFR Cluj – Dinamo Kiev

(Reporter: Cum a fost să cânţi pe stadion? Real vorbind a fost frig, dar a fost foarte frumos. Cred că a fost pentru prima oară când cânt pe un stadion şi când vezi atâţia suporteri, pentru că în seara asta au venit foarte mulţi la meciul CFR Cluj – Dinamo Kiev, îţi dă aşa o stare foarte faină. Ca şi la un spectacol cu mii de oameni.

Să încercăm să fim mai buni. Nu acum, totdeauna… şi nu doar pentru ei (n.r. ucraineni), ci pentru toţi semenii noştri. Şi dacă am reuşit să ne adunăm într-un număr atât de mare, eu zic că România a făcut multe pentru fraţii noştri din Ucraina„, a declarat Vlăduţa Lupău după ce a părăsit terenul.

Vlăduţa Lupău a avut-o alături pe artista din Ucraina Julia Sanina, cea care a cântat cu ochii în lacrimi.

Reclamă

Când am ieşit de pe teren am văzut lacrimi pe faţa ei. Mă gândesc că trăieşte categoric mult mai intens sentimentele. Probabil are pe cineva acolo şi ştie mai bine ce se întâmplă la ei„, a mai spus artista de 31 de ani.

Vlăduţa este căsătorită din 2019 cu fostul jucător al lui CFR Cluj, Adrian Rus. Este însărcinată şi urmează să îi dăruiască un copil celui care are trei titluri de campion.

Vlăduţa Lupău, fotografiată în braţele lui Neymar

Celebra cântăreaţă din România, Vlăduţa Lupău, a dat marea lovitură la Paris. Plecată în Franţa pentru a-şi rezolva mai multe probleme de sănătate la un medic, vedeta şi-a îndeplinit visul.

Reclamă 4 / 0/3

Aflată la Paris, aceasta a cedat tentaţiei şi s-a dus la meciul din Liga Campionilor dintre PSG şi Leipzig. Acolo l-a întâlnit pe Neymar.

Mai întâi, vedeta a postat pe facebook o imagine de pe stadionul Parc de Princes. „Dacă aş avea un băieţel…ar fi jucător de fotbal şi ar juca la Paris”, a scris Vlăduţa Lupău în dreptul pozei de pe Facebook, dinaintea meciului. Totuşi, cântăreaţa era supărată că favoritul ei, brazilianul Neymar, nu va juca în meci.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Vlăduța Lupău (@vladutalupau)

Supărarea Vlăduţei Lupău a trecut însă repede. L-a întâlnit pe Neymar şi a făcut o poză alături de celebrul jucător brazilian. „Dacă îți dorești cu adevărat ceva SE ÎNTÂMPLĂ ❤️ M-am întrebat de ce nu a vrut Dumnezeu să-l văd pe @neymarjr atunci când am aflat că nu joacă… iată răspunsul LUI 🙏🏼”, a scris Vlăuţa Lupău în dreptul pozei pe care a făcut-o alături de Neymar.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și