Închide meniul

Adrian Mititelu, dezvăluiri explozive după ce a ieşit de la DNA: „Mi-a spus Burleanu că Gică Popescu va fi condamnat!”

Publicat: 3 iunie 2024, 13:23

Reclamă
Adrian Mititelu, dezvăluiri explozive după ce a ieşit de la DNA: „Mi-a spus Burleanu că Gică Popescu va fi condamnat!

Adrian Mititelu, şocat când a auzit ce a spus Gigi Becali despre William Baeten

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu - Antena Sport

Adrian Mititelu a făcut o serie de dezvăluiri explozive după ce a fost audiat la DNA. Mititelu a ajuns în faţa procurorilor pentru a depune o plângere penală împotriva lui Doru Trăilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Doru Trăilă este avocatul care a reprezentat FRF în procesul dezafilierii echipei lui Mititelu. Patronul de la FC U Craiova a făcut mai multe declaraţii explozive după ce a ieşit din sediul DNA.

Adrian Mititelu, dezvăluiri explozive după ce a ieşit de la DNA

„Mie mi-a spus Burleanu cu 2 luni înaintea de a fi pronunțarea lui Gică Popescu, cred că în martie a fost pronunțarea, că Gică Popescu va fi condamnat cu executare. Asta în condițiile în care primise la fond cu suspendare, plătise prejudiciul, și era 99% că va fi cu suspendare.

Burleanu știa, pentru că statul ăsta paralel controlează Federația. A pus mâna pe ea. Dacă se face un control sunt o grămadă de bani plătiți pentru aceste contracte. Statul Toți care au fost la putere au apelat la el”, a spus Adrian Mititelu după ce a ieşit de la DNA, conform fanatik.ro.

Amendă uriaşă primită de Adrian Mititelu, după scandalul monstru făcut de fanii lui FCU Craiova

Amendă uriaşă primită de Adrian Mititelu, după scandalul monstru din ultima etapă a play-out-ului Ligii 1. Echipa lui, FCU Craiova, a fost sancţionată drastic din cauza incidentelor din meciul cu Hermannstadt. Patronul grupării din Bănie este bun de plată.

Reclamă
Reclamă

Fanii au făcut iureş pe finalul partidei. Meciul a fost oprit pentru 10 minute, în minutul 89, după ce din Peluza Sud a oltenilor au zburat scaune şi alte obiecte. Jandarmii au fost trimişi în peluza unde se aflau ultraşii, pentru ca lucrurile să se liniştească. De asemenea, a fost pusă muzică în difuzoare pentru a nu se mai auzi injuriile din stadion.

La 10 zile distanţă, FCU Craiova 1948 a aflat că a fost amendată cu 22.500 de lei din partea Comisiei de Disciplină din cadrul FRF, ca urmare a incidentelor.

FCU 1948 Craiova vs. AFC Hermannstadt – Incidente – În temeiul art. 82.1 şi 3.a şi c, raportat la art. 83.2.d, se sancţionează clubul FCU 1948 Craiova cu penalitate sportivă de 22.500 lei”, este hotărârea Comisiei, potrivit news.ro.

Reclamă

Ultraşii lui FCU Craiova au vrut să intre în vestiare peste jucători, după ce echipa favorită a retrogradat în Liga 2, după ultima etapă disputată în play-out. Nebunia a început pe stadion, dar a continuat şi în afara lui.

Conform surselor Antena Sport, cei aproximativ 300 de ultraşi au încercat să forţeze intrarea spre vestiare pentru a le cere socoteală fotbaliştilor pentru momentul ruşinos din istoria clubului.

Totuşi, din fericire, acolo se aflau jandarmii! Din păcate, suporterii au aruncat spre forţele de ordine cu torţe. Situaţia nu a degenerat, dar un jandarm a fost lovit de o torţă în picior şi a acuzat probleme.

Oamenii de ordine i-au împrăştiat într-un final pe suporterii care căutau scandal după retrogradarea pentru care îi consideră vinovaţi pe jucători, dar şi pe patroni.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 29 sept.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru 5 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și