Închide meniul
Video

Ultraşii lui FC U Craiova au vrut să intre în vestiare peste jucători! Au aruncat cu torţe în jandarmi

Publicat: 13 mai 2024, 0:08

Reclamă

Ultraşii lui FC U Craiova 1948 au vrut să intre în vestiare peste jucători

Ultraşii lui FC U Craiova 1948 au vrut să intre în vestiare peste jucători - Antena Sport

Ultraşii lui FC U Craiova au vrut să intre în vestiare peste jucători, după ce echipa favorită a retrogradat în Liga 2, după ultima etapă disputată în play-out. Nebunia a început pe stadion, dar a continuat şi în afara lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform surselor Antena Sport, cei aproximativ 300 de ultraşi au încercat să forţeze intrarea spre vestiare pentru a le cere socoteală fotbaliştilor pentru momentul ruşinos din istoria clubului.

Ultraşii lui FC U Craiova au vrut să intre în vestiare peste jucători! Au aruncat cu torţe în jandarmi

Totuşi, din fericire, acolo se aflau jandarmii! Din păcate, suporterii au aruncat spre forţele de ordine cu torţe. Situaţia nu a degenerat, dar un jandarm a fost lovit de o torţă în picior şi a acuzat probleme.

Oamenii de ordine i-au împrăştiat într-un final pe suporterii care căutau scandal după retrogradarea pentru care îi consideră vinovaţi pe jucători, dar şi pe patroni.

Nebunie pe stadion, după retrogradarea lui FC U Craiova 1948

A fost nebunie şi pe stadion, după retrogradarea lui FC U Craiova. Meciul a fost oprit 10 minute, în minutul 89, după ce din Peluza Sud a oltenilor au zburat scaune şi alte obiecte.

Reclamă
Reclamă 4

După cele 10 minute, jandarmii au fost trimişi în peluza unde se aflau ultraşii, pentru ca lucrurile să se liniştească. De asemenea, a fost pusă muzică în difuzoare pentru a nu se mai auzi injuriile din stadion. Până la urmă, aceştia au ales să plece de pe arenă, înainte de fluierul de final.

Cei câteva sute de ultraşi ai oltenilor şi-au ieşit din minţi când scorul era deja 1-3 şi au aruncat cu obiecte spre gazon. Marian Barbu a luat decizia să trimită la vestiar echipele pentru 10 minute.

Totul a început după golul de 2-1 al sibienilor, care ducea teoretic echipa oltenilor în Liga 2. Fanii au început să strige „Mititelu, eşti o mizerie” şi „Fotbalişti se Serie B, vă rupem picioarele”.

Reclamă 4 / 0/3

La partida din Bănie au fost prezenţi aproximativ 4000 de fani, dintre care Peluza Sud a avut în componenţă 250-300 de ultraşi. Aceştia au fost responsabili pentru oprirea meciului şi în minutul 70, după ce au aruncat cu torţe şi alte obiecte spre teren.

 

Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
15:30

Daniel Opriţa a semnat un nou contract cu CSA Steaua: „Nu am rămas pentru bani!” Anunţ despre dreptul de promovare

15:14

Fernando Alonso a fost la un pas să semneze cu Red Bull! Motivul pentru care a picat totul: „Nu cred că ar accepta asta!”

14:56

„Visezi la echipa naţională?” Răspunsul dat imediat de Andrei Ivan! Mesaj pentru Edi Iordănescu

14:16

Englezii s-au convins de Radu Drăguşin, după finalul sezonului! Verdictul dat despre fundaşul român: „A fost dificil!”

14:00

VIDEOEtapa de Formula 3 de la Monaco e în perioada 23 – 26 mai, exclusiv în AntenaPLAY! Gabriele Mini, cel mai rapid în antrenamente

13:43

Neluţu Varga a numit noul preşedinte de la CFR Cluj: „El este!”. A fost convins de Dan Petrescu

1 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 2 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 3 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 4 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 5 FotoPe cine poate întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League! Un posibil adversar a „spulberat” FCSB! 6 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY
Citește și