Închide meniul
Foto

EXCLUSIV | Adrian Mutu, mesaje emoționante primite de la mamă și soție! Reacția savuroasă a lui Mirel Rădoi după ce expertul Antena 1 și-a lansat autobiografia

Cosmin Cioboată Publicat: 11 iunie 2022, 19:36

Adrian Mutu, alături de fiul și soția sa

Adrian Mutu și-a lansat cartea

Adrian Mutu, alături de fiul și soția sa / AS.ro

  • Adrian Mutu, mesaje emoționante primite de la mamă și soție
  • România – Finlanda va fi în direct la Antena 1, 11 iunie, de la 21.45

Adrian Mutu a primit mesaje emoționante de la mamă și soție, după ce și-a lansat autobiografia. La evenimentul special de la Cluj a participat și Mirel Rădoi, care a avut o reacție savuroasă referitoare la cartea expertului Antena 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost o zi specială pentru Adrian Mutu. Fostul internațional român și-a publicat cartea autobiografică, în colaborare cu jurnalistul Antena Sport, Cătălin Oprișan.

Adrian Mutu, mesaje emoționante primite de la mamă și soție!

La finalul evenimentului de la Cluj, Sandra Mutu, soția lui Adrian Mutu, și Rodica Mutu, mama antrenorului de la Rapid, au oferit reacții emoționante.

Reclamă

„Simt un sentiment de mândrie. Îi doresc, ca antrenor, să depăşească cariera de fotbalist.”, a spus Rodica Mutu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

La rândul ei, Sandra Mutu a vorbit cu emoție despre soțul său, alături de care are un fiu, Tiago, în vârstă de 5 ani (vezi GALERIA FOTO de la finalul articolului).

Reclamă

„Cu siguranţă, şi ceea ce urmează va fi la fel de frumos. (N.r. – Cum e viaţa alături de Adrian Mutu?) Foarte frumoasă. Adi este un soţ extrem de familist. Avem o familie frumoasă şi consider că suntem binecuvântaţi. Cred că va reuşi să ajungă un foarte foarte mare antrenor, am mare încredere în el.”, a spus Sandra Mutu, pentru Antena Sport.

Mirel Rădoi, reacție savuroasă la lansarea cărții lui Adrian Mutu

Mirel Rădoi așteaptă cu nerăbdare să citească autobiografia lui Mutu, numită „Revenirea din Infern”. Fostul mijlocaș a oferit o replică savuroasă când a fost întrebat dacă apare și el în cartea expertului Antena 1:

„Nu știu dacă cineva se îndoia că e extraordinară (n.r. – despre lansarea cărții). Normal, pentru felul lui de a fi ca om, e normal să fie fabuloasă.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. – Ți-a povestit ceva din carte?) Încă nu, pentru că am curiozitatea să o citesc și l-am rugat să nu îmi spună nimic din carte. Vom vedea acolo, sper să nu fie nimic de rău.”, a spus Mirel Rădoi, pentru Antena Sport.

  • România – Finlanda se joacă sâmbătă, pe 11 iunie, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi Antena Play, şi în format LIVE VIDEO pe www.AS.ro.

Adrian Mutu și-a lansat cartea autobiografică! Ce a spus expertul Antena 1 la evenimentul special de la Cluj

Expertul Antena 1 a avut un discurs special pentru tinerii sportivi care se află la începutul carierei.

Cartea lui Adrian Mutu, denumită „Revenirea din infern”, a fost redactată de Cătălin Oprișan, jurnalistul Antena Sport și realizatorul emisiunii AS.ro LIVE.

În sala de la Cluj, umplută până la refuz, s-au aflat multe nume mari din fotbalul românesc și internațional, precum Claude Makelele, Cesare Prandelli, Mirel Rădoi, Ciprian Marica și Bogdan Stelea.

„Vă mulțumesc tuturor pentru prezență. Pentru mine este foarte important și vă mulțumesc. E o provocare să vorbești deschis despre anumite experiențe. Nu e ușor. Au trecut aproape 20 de ani de la o decizie nefericită luată de mine, în urma căreia destinul meu putea să schimbe și să se ducă pe o pantă foarte rea.

Ambiția și determinarea de a mă întoarce și mai puternic din punct de vedere psihologic au făcut ca încrederea în mine să crească. Povestea în sine este, de fapt, un mesaj pe care vreau să-l transmit tuturor, în special tinerilor atleți și nu numai: trecutul nu te definește. Indiferent ce se întâmplă, ai puterea, dacă crezi în tine, să te ridici, să o iei de la capăt și să devii mai bun.”, a spus Adrian Mutu, la lansarea de carte din cadrul evenimentului Sports Festival.

La rândul său, Cătălin Oprișan a avut un mesaj referitor la cartea autobiografică a lui Adrian Mutu:

Reclamă

„Sunt mândru că am împărțit reportofonul cu Adrian Mutu, pe care îl consider cel mai bun jucător român al ultimilor 20 de ani, și de-abia aștept ca povestea pe care am scris-o împreună să ajungă la cititori, mai ales că toți întreabă ce și cum!”, a spus Cătălin Oprișan.

Adrian Mutu, specialistul Antenei 1 la meciurile României! Hai, România! În fiecare zi

Adrian Mutu este specialistul Antenei 1 la meciurile României transmise în următorii 6 ani din preliminariile Euro, Cupei Mondiale și UEFA Nations League. Adrian Mutu va face pereche cu prezentatorul Antena Sport, Dan Pavel în emisiunile “Hai, Romania! În fiecare zi!” difuzate înainte și după partidele naționalei.

Adrian Mutu este, alături de Gheorghe Hagi, cel mai bun marcator din istoria naționalei cu 35 de reușite, creator de spectacol la Chelsea, Inter, Juventus sau Fiorentina. Adrian Mutu a fost la începutul anului a fost foarte aproape să devină selecționerul României.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia - România 3-2
AntenaPLAY • 27 mart., 12:23
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia – România 3-2: „Ne aşteaptă vijelia la EURO”. Lucrul pozitiv remarcat
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Adrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia
Extra • 19 mart., 12:51
FOTO
Adrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia: „Nu e dureros, am dormit! Timpul nu iartă pe nimeni!”
CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2
Liga 1 • 16 mart., 21:58
CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2. Etapă perfectă pentru FCSB! Oltenii au câștigat în Gruia și au urcat pe 2. CFR a căzut pe 4