Închide meniul

Ai sport în AntenaPLAY! Competițiile LIVE pe care nu trebuie să le ratezi în luna martie

Antena Sport Publicat: 2 martie 2023, 12:55 / Actualizat: 2 martie 2023, 14:34

Ai sport în AntenaPLAY! Competițiile LIVE pe care nu trebuie să le ratezi în luna martie

Ai sport în AntenaPLAY! Competițiile LIVE pe care nu trebuie să le ratezi în luna martie

Competiţiile lunii, în AntenaPLAY / Colaj Profimedia Images

  • Ai sport în AntenaPLAY
  • Competițiile LIVE pe care nu trebuie să le ratezi în luna martie

Ai sport în AntenaPLAY! Descoperă competițiile LIVE pe care le poți urmări în luna martie. De la debutul României în preliminariile EURO 2024 și meciurile românilor din Serie B, la Campionatul Mondial de patinaj artistic și alte gale spectaculoase de fight.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Întreaga suflare fotbalistică din România speră la o calificare la un turneul final după 8 ani. Primul meci al campaniei care ne poate duce la EURO 2024, Andorra – România, va fi LIVE pentru abonații AntenaPLAY, pe 25 martie, de la ora 21:45.

Ai sport în AntenaPLAY: Andorra – România, 25 martie

Dintre cele 10 meciuri programate în 2023 pentru naționala României, cinci vor fi LIVE în AntenaPLAY, Andorra – România (25 martie, 21:45), Kosovo – România (16 iunie, 21:45), România – Kosovo (12 septembrie, 21:45), Belarus – România (12 octombrie, 21:45) şi România – Elveţia (21 noiembrie, 21:45).

Denis Alibec, Nicolae Stanciu, Vlad Chiricheș și Alexandru Maxim sunt singurii jucători din actualul lot lărgit al lui Edi Iordănescu care se pot lăuda că au prins Europeanul din 2016. Ei sunt cei care ne pot conduce spre un nou turneu final, iar cele mai tari meciuri în care îi poți vedea sunt în AntenaPLAY.

Serie B, EXCLUSIV în AntenaPLAY

Tot acolo îi poți urmări la lucru pe jucătorii de națională care evoluează în Serie B. Dennis Man, George Pușcaș, Denis Drăguș, Olimpiu Moruțan sau Valentin Mihăilă se regăsesc printre cei 11 români care promit spectacol etapă de etapă, în a doua ligă din Italia.

În luna martie, cele mai tari meciuri din cele patru etape de Serie B se vor desfășura în perioadele 4-6 martie, 10-12 martie, 17-19 martie și 31 martie. Abonații AntenaPLAY îi pot urmări pe românii care joacă la echipe de tradiție, precum Parma, Genoa sau Pisa.

Fanii fotbalului italian îl pot vedea la treabă și pe Gianluigi Buffon. Considerat unul dintre cei mai mari portari din istorie, căpitanul Parmei a ajuns la 45 de ani și luptă pentru promovarea în Serie A, alături de Man și Mihăilă.

Box și MMA, EXCLUSIV în AntenaPLAY

Abonații AntenaPLAY care sunt fanii galelor de fight vor avea parte de mai multe surprize, în luna martie, când vor putea urmări în exclusivitate mai multe evenimente de box și MMA.

Spectacolul începe pe 3 martie, cu Gala Box Fight Nation, și continuă pe 11 martie, când AntenaPLAY îți oferă două evenimente, Hexagone MMA 7 și Combate Global 1. Pe 18 martie, vei avea parte și de MMA Fight Nation.

Ai sport în AntenaPLAY: Campionatul Mondial de patinaj artistic, 20-26 martie

O altă competiție de marcă pe care o poți savura în AntenaPLAY este Campionatul Mondial de patinaj artistic, ce va avea loc în perioada 20-26 martie, în Japonia, la Saitama.

În Asia, vom fi reprezentați de o româncă. Julia Sauter a obținut calificarea la Mondial la finalul lunii februarie, după ce a stabilit un nou record personal, făcându-și astfel baremul necesar.

Julia este o patinatoare de origine germană, care va concura pentru România. Ea și-a trecut în cont de-a lungul carierei șase medalii internaționale la seniori și cinci titluri la Naționale.

Snooker, EXCLUSIV în AntenaPLAY

Snookerul este noul sport propus de AntenaPLAY, în luna martie. Între 27 martie și 2 aprilie, în Anglia, are loc Tour Championship, turneul la care participă cei mai buni 8 jucători ai sezonului.

Competiția cu premii totale de 380.000 de lire sterline este ultima înaintea Campionatului Mondial și aduce la start jucătorii care au câștigat cele mai multe turnee, în acest an. Componența va fi stabilită înainte de start, singurul care e calificat deja fiind Mark Allen.

Pentru un loc la turneul de la Hull luptă în următoarele săptămâni nume mari, precum Mark Selby, Judd Trump sau Ding Junhui. Șanse uriașe de participare are și jucătorul momentului, Shaun Murphy.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Susţinere masivă pentru naţională la meciul cu Columbia, transmis pe Antena 1 și AntenaPLAY
AntenaPLAY • 25 mart., 19:11
Susţinere masivă pentru naţională la meciul cu Columbia, transmis pe Antena 1 și AntenaPLAY! Câte bilete au cumpărat fanii români
Premieră pentru naţională la meciul România – Columbia (marţi, 21:30, Antena 1 și AntenaPLAY)!
AntenaPLAY • 25 mart., 18:05
OFICIAL | Premieră pentru naţională la meciul România – Columbia (marţi, 21:30, Antena 1 și AntenaPLAY)! Anunţul FRF
Florin Tănase, înainte de Columbia - România, care se va vedea pe Antena 1 şi în AntenaPLAY
AntenaPLAY • 17 mart., 18:15
Florin Tănase, înainte de Columbia – România, care se va vedea pe Antena 1 şi în AntenaPLAY: „Trebuie să facem un meci mare”
Alpe Adria Cup Final Four | SCM Timişoara - Dabrowa Gornicza, 20:00, LIVE VIDEO
AntenaPLAY • 13 mart., 21:15
Alpe Adria Cup Final Four | SCM Timişoara, învinsă dramatic în marea finală, live în AntenaPLAY
Yokohama - Shandong Taishan 1-0, în AntenaPLAY. Ştim toate semifinalistele din Liga Campionilor Asiei!
AntenaPLAY • 13 mart., 13:53
Yokohama – Shandong Taishan 1-0, în AntenaPLAY. Ştim toate semifinalistele din Liga Campionilor Asiei!