Închide meniul

Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi! Mesajul fotbalistului: „Cu siguranţă, peste ani, se va mândri”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 15 aprilie 2024, 20:21

Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi! Mesajul fotbalistului: „Cu siguranţă, peste ani, se va mândri

Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi!

Gică Hagi, alături de Alex Băluţă şi de fiul fotbalistului / Instagram Alex Băluţă

Alex Băluţă a publicat o fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi. Jucătorul „roş-albaştrilor” a transmis şi un mesaj superb.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Băluţă a evoluat pentru echipa lui Gică Hagi, ce se numea atunci Viitorul, în sezonul 2013-2014. A jucat 25 de meciuri pentru Viitorul în Liga 1, marcând şi 3 goluri.

Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi! Mesajul fotbalistului: „Cu siguranţă, peste ani, se va mândri”

Băluţă i-a mulţumit „Regelui” Gică Hagi pentru lecţiile pe care i le-a dat atunci când fotbalistul FCSB-ului era la început de carieră.

Cu siguranță, peste ani, Eron se va mândri cu această poză. Îți mulțumesc pentru lecțiile date la începutul carierei!”, a fost mesajul lui Alex Băluţă pentru Gică Hagi, postat pe Instagram.

Alex Băluţă este în prezent accidentat. Băluţă nu a jucat cu Universitatea Craiova şi CFR Cluj şi va rata şi derby-ul de sâmbătă, cu Rapid. Meciul cu Rapid i-ar putea aduce matematic titlul de campioană FCSB-ului.

Reclamă

„Băluță va lipsi între 3 și 4 săptămâni. Nu e incert, lipsește cu certitudine. Are o problemă musculară, e într-o zonă unde Marijana Kovacevic nu poate să intervină. Vom juca fără Băluță 3 sau 4 meciuri.  Luis Phelipe nu e, Ovidiu Popescu nu e, Pantea nu e, Panțîru nu e. Ngezana e bine. S-a antrenat bine și ieri, și azi”, declara Mihai Stoica la orangesport.ro.

Alexandru Băluță, gol de senzație în FCSB – Sepsi! Șutul i-a lăsat cu gura căscată pe toți fanii din stadion

Alexandru Băluță a marcat un gol de senzație în FCSB – Sepsi. Jucătorul echipei lui Elias Charalambous a surprins pe toată lumea cu o execuție superbă.

La scorul de 1-1, jucătorul de la FCSB a decis să își încerce norocul și l-a învins pe portarul echipei covăsnene.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 40 al duelului de pe Arena Națională, Risto Radunovic a plecat într-o cursă care i-a surprins pe covăsneni, iar mai apoi a trimis mingea la Alexandru Băluță.

Jucătorul a preluat apoi, cu finețe, balonul și a trimis mingea, cu efect, spre poarta lui Sepsi. Portarul echipei patronate de Laszlo Dioszegi nu a reușit să respingă balonul, iar acesta s-a oprit direct în plasa porții.

FCSB a învins-o pe Sepsi cu 2-1, golurile „roş-albaştrilor” fiind marcate de Coman (min. 11) şi Băluţă (min. 40). Sepsi a marcat prin Debeljuh, din penalty (min. 25).

FCSB a învins-o ieri şi pe CFR Cluj şi are 4 victorii din 4 meciuri disputate în play-off. „Roş-albaştrii” sunt foarte aproape de primul titlu după o pauză de 9 ani. Cu 6 etape înainte de finalul campionatului, FCSB are 13 puncte avans faţă de CFR Cluj şi Universitatea Craiova. FCSB e la 16 puncte peste Rapid, echipa pe care o va întâlni sâmbătă.

Derby-ul FCSB – Rapid, care se va disputa pe Arena Naţională, ar putea decide matematic titlul. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro sâmbătă, de la ora 20:30.

”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul

Florinel Coman a dat răspunsul la cea mai arzătoare întrebare: dacă există vreo şansă să rămână la FCSB!

Florinel Coman a spus că nu crede că mai există vreo şansă să continue la echipa lui Gigi Becali. Golgheterul campionatului a precizat că îşi doreşte să plece.

Reclamă

(n.r: E vreo șansă rămâi la FCSB?) Nu cred, eu îmi doresc să fac pasul, dar întâi am ca obiectiv să câștig campionatul.

Mă simt foarte bine. O execuție frumoasă. Ce pot să spun? Un meci câștigat, cu gândul ăsta am venit, să câștigăm și să ne facem finalul de campionat mult mai ușor.

E clar că ne-am fixat un obiectiv pe termen scurt, să terminăm cât mai repede acest campionat.

Mă simt bine că fac parte din acest grup, că jucătorii sunt alături de mine și-mi dau libertatea să-mi arăt calitățile. Publicul, minunat, mai mulți ai noștri”, a spus Florinel Coman, pentru digisport.ro, după CFR Cluj – FCSB 0-1.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și