Închide meniul

Alexandr Dolgopolov a reacţionat la declaraţia lui Novak Djokovic despre Kosovo! Mesaj dur al ucraineanului care luptă în război

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 30 mai 2023, 17:42

Alexandr Dolgopolov a reacţionat la declaraţia lui Novak Djokovic despre Kosovo! Mesaj dur al ucraineanului care luptă în război

Alexandr Dolgopolov a reacţionat la declaraţia lui Novak Djokovic despre Kosovo

Alexandr Dolgopolov / Facebook

Alexandr Dolgopolov a reacţionat la declaraţia lui Novak Djokovic despre Kosovo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fost tenismen ucrainean, Alexandr Dolgopolov s-a înrolat în armata ucraineană de la începutul invaziei ruse. Dolgopolov luptă pentru apărarea capitalei Ucrainei, Kiev.

Alexandr Dolgopolov a reacţionat la declaraţia lui Novak Djokovic despre Kosovo!

Asta e deja politică sau încă sport? Hmmm. Bun-venit în realitate”, a scris Alexandr Dolgopolov pe Twitter.

Novak Djokovic a oferit o declaraţie despre ce se întâmplă în Kosovo, după ce 25 de soldaţi NATO au fost răniţi de protestatari sârbi în nordul ţării.

Este un subiect foarte sensibil. În calitate de sârb, sunt foarte mişcat de ceea ce se întâmplă în Kosovo şi de modul în care oamenii noştri au fost practic forţaţi să părăsească municipalităţile noastre (…). Ca fiu al unui om născut în Kosovo, simt o responsabilitate suplimentară de a oferi sprijinul meu poporului nostru şi întregii Serbii”, a declarat Novak Djokovic după ce s-a calificat în turul 2 la Roland Garros.

Reclamă

Kosovo e inima Serbiei. Haideți să oprim violențele!”, a scris Novak Djokovic pe camera de luat vederi, după ce l-a învins în 3 seturi pe americanul Aleksandar Kovacevic.

Novak Djokovic, despre absenţa lui Rafael Nadal, de la Roland Garros

Novak Djokovic a vorbit despre absenţa lui Rafael Nadal de la Roland Garros 2023. Sârbul a glumit când a spus că nu îi va fi dor de cel care a câştigat 14 titluri la Openul francez.

Cei doi s-au întâlnit la Roland Garros de nu mai puţin de 10 ori, iar Rafael Nadal şi-a trecut în cont opt victorii, faţă de cele două obţinute de Nole. Ultima întâlnire dintre cei doi a avut loc chiar la Paris, în 2022, iar Rafa s-a impus, în sferturi.

Reclamă 4 / 0/3

În lipsa lui Rafael Nadal, Carlos Alcaraz e favoritul bookmakerilor, cu o cotă de 2.35. El este urmat chiar de Djokovic (3.25).

Faptul că Rafael Nadal nu joacă la Roland Garros e o mare pierdere pentru tenis. Sincer să fiu nu mi-e dor să-l văd pe tablou aici (râde). Nu am avut prea mult succes aici cu el pe tablou. Dar mereu vrei să îi vezi pe cei mai buni jucând la turneele mari, e fără îndoială o mare pierdere.

Sper să revină măcar de la sfârșitul acestui an. Faptul că nu joacă anul acesta la Roland Garros deschide tabloul pentru foarte mulți jucători, pentru că altfel ar fi fost favoritul clar.

Când a anunțat că 2024 va fi ultimul său sezon în circuit, am simțit că și o parte din mine va pleca odată cu el. El a fost unul dintre cei mai mari factori de motivație din cariera mea, m-a făcut să reflectez asupra carierei mele și m-am simțit emoționat. Am avut o rivalitate extraordinară, ne-am împins unul pe celălalt spre rezultate și mai mari. Anunțul lui mă face să mă întreb cât timp voi mai juca și eu”, a spus Djokovic, citat de eurosport.ro.

Roland Garros 2023 | Novak Djokovic s-a calificat în turul 2. Rezultatele zilei de ieri

  • Denis Shapovalov (Canada/N.26) – Brandon Nakashima (SUA) 6-4, 7-5, 4-6, 3-6, 6-3
  • Cameron Norrie (Marea Britanie/N.14) – Benoit Paire (Franţa) 7-5, 4-6, 3-6, 6-1, 6-4
  • Diego Schwartzman (Argentina) – Bernabe Zapata (Spania/N.32) 1-6, 6-7, 6-2, 6-0, 6-4
  • Juan Pablo Varillas (Peru) – Shang Juncheng (China) 4-6, 2-6, 6-2, 6-3, 6-1
  • Tomas Etcheverry (Argentina) – Jack Draper (Marea Britanie) 6-4, 1-0 (abandon)
  • Alex De Minaur (Australia/N.18) – Ilia Ivaşka (Belarus) 6-1, 5-7, 6-1, 6-3
  • Fabio Fognini (Italia) – Felix Auger-Aliassime (Canada/N.10) 6-4, 6-4, 6-3
  • Novak Djokovic (Serbia/N.3) – Aleksandar Kovacevic (SUA) 6-3, 6-2, 7-6
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și