Închide meniul

„Am coșmaruri în fiecare noapte!” Elina Svitolina nu își revine. Vedeta, devastată după ce Rusia a invadat Ucraina. „E cea mai proastă perioadă din viața mea!”

Alexandru Ivan Publicat: 25 martie 2022, 17:32

„Am coșmaruri în fiecare noapte! Elina Svitolina nu își revine. Vedeta, devastată după ce Rusia a invadat Ucraina. „E cea mai proastă perioadă din viața mea!

O trecut o lună de când a început războiul în Ucraina

Hepta

Războiul început de Rusia în Ucraina a schimbat mii de vieți. Elina Svitolina, 20 WTA și una dintre cele mai bogate ucainence, e distrusă psihic. Vedeta are coșmaruri din cauza invaziei lui Vladimir Putin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elina Svitolina a participat recent la Indian Wells și Miami Open, dar nu a reușit să depășească primul tur. Jucătoarea de 27 de ani a spus că nu se mai poate concentra la tenis din cauza războiului din Ucraina.

Elina Svitolina nu își revine după ce Rusia a invadat Ucraina

„A fost foarte greu să mă concentrez. Este dificil din punct de vedere psihologic să ieși pe teren. Am încercat să fiu curajoasă și să înfrunt această provocare, dar cu siguranță nu sunt sută la sută pregătită. Am vorbit cu ceilalți jucători ai noștri din Indian Wells și Miami și știu că se confruntă cu același lucru.

Reclamă

Tot ce se întâmplă în Ucraina este foarte, foarte trist. În fiecare oră vedem știri de peste tot. Le poate vedea oricine. Este foarte dureros pentru țara mea. Mă gândesc constant cum să ajut poporul ucrainean.

Prima săptămână a fost foarte grea. Am coșmaruri în fiecare noapte. Este cu adevărat groaznic. Este puțin mai ușor acum pentru că te obișnuiești. O persoană se obișnuiește cu tot. Dar pot spune, cu siguranță, că aceasta este cea mai proastă perioadă din viața mea”, a spus Elina Svitolina, citată de sport.ua

Reclamă

Elina Svitolina a promis că va dona toți banii pe care îi va câștiga la următoarele turnee către Armata din Ucraina. Prima sumă pe care jucătoarea ucraineancă a trimis-o în țara sa este cea câștigată la turneul de la Monterrey, în valoare de 5.000 de euro.

Noi acuzaţii dure pentru Vladimir Putin

Vitali Klitschko a făcut noi dezvăluiri cutremurătoare despre războiul din Ucraina. Primarul din Kiev spune că armata Rusiei comite un „genocid”. Vitali Klitschko a avut o videoconferinţă cu oficialii din Munchen în care a vorbit despre atrocităţile comise de ruşi în Ucraina. Primarul Kievului a descris scene cutremurătoare şi i-a acuzat, încă o dată pe ruşi, că trag în civili.

Rusia investeşte fiecare euro, fiecare cent, în armata sa. Ei distrug populaţia civilă. Ei ne distrug ţara. Nu putem număra cadavrele. Este un coşmar ceea ce se întâmplă aici„, a spus Vitali Klitschko, care a vorbit şi despre nevoia de primi ajutor extern, scriu cei de la ziare.com.

Reclamă 4 / 0/3

Vladimir Klitschko a dezvăluit ce lovitură uriașă a dat Vladimir Putin, în Ucraina. ”Lumea nu va mai fi la fel”

Vladimir Klitschko oferă noi detalii din infernul trăit pe străzile din Kiev, care sunt bombardate de armata rusă a lui Vladimir Putin. Fostul campion din lumea boxului susține că sute de oameni sunt uciși în fiecare zi, dar anunță și ce lovitură a dat liderul de la Kremlin.

”Aici, pe jos, sunt cadavre pe care nimeni nu le mai ridică. Sunt pur și simplu prea mulți morți. Prea mulți! Este un război brutal. Nu vă puteți imagina ce se întâmplă aici. Aici este Iadul. Nici în coșmarurile mele cele mai negre nu credeam că rușii le-ar face așa ceva ucrainenilor. După acest război fără sens, lumea nu va mai fi la fel. Rușii au pus mâna pe o mare putere nucleară. Astfel, acest război trebuie oprit. Trebuie oprit acum”, a spus Klitschko, citat de new.sport.ua.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 28 mart., 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Fotbal extern • 27 mart., 17:00
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: "Doar aşa putem câştiga". Dezvăluirea căpitanului
EURO 2024 • 27 mart., 11:47
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: „Doar aşa putem câştiga”. Dezvăluirea căpitanului
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024
EURO 2024 • 27 mart., 8:21
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024