Închide meniul

Anastasia Pavlyuchenkova, devastată de războiul din Ucraina. Rusoaica l-a înfruntat public pe Vladimir Putin. „Nu mi-e frică să-mi spun părerea!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 28 februarie 2022, 16:27

Anastasia Pavlyuchenkova, devastată de războiul din Ucraina. Rusoaica l-a înfruntat public pe Vladimir Putin. „Nu mi-e frică să-mi spun părerea!

Anastasia Pavlyuchenkova, mesaj pentru Vladimir Putin

Profimedia

Rusia a invadat Ucraina, iar sportivii din toate colțurile lumii și-au exprimat solidaritatea față de poporul ucrainean care trece prin momente teribile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anastasia Pavlyuchenkova, devastată de războiul din Ucraina

Inclusiv Pavlyuchenkova s-a opus cu vehemență deciziei lui Vladimir Putin de a invada Ucraina. Sportiva a recunoscut că a fost cuprinsă de frică din cauza ultimelor evenimente din Europa.

Joc tenis de când eram copil. Am reprezentat Rusia toată viața. Rusia este casa mea și țara mea. Acum sunt într-o stare de frică, la fel ca familia mea și prietenii mei. Dar nu îmi este frică să-mi spun părerea. Sunt împotriva războiului și a violenței. Ambițiile personale sau politice nu justifică violența.

Ne afectează viitorul, atât al nostru, cât și al copiiilor noștri. Sunt confuză și nu știu cum să reacționez. Sunt doar o sportivă care joacă tenis. Nu sunt politician sau o persoană publică.

Nu am experiență în așa ceva. Pot doar să spun că nu sunt de acord cu ce se întâmplă. Opriți violența, opriți războiul”, a fost mesajul Anastasiei Pavlyuchenkova pe Twitter.

Reclamă

Anastasia Pavlyuchenkova, locul 14 WTA, e cea mai bine cotată jucătoare din Rusia în ierarhia mondială. Ea a câștigat din tenis peste 12 milioane de dolari.

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Maria Sharapova, desfiinţată în mediul online pentru lipsa ei de reacţie

Dacă Pavlyuchenkova l-a înfruntat public pe Vladimir Putin, compatrioata ei, Maria Sharapova, o altă figură emblematică a tenisului din Rusia, a ales să rămână tăcută pe toate rețelele sociale. Decizia jucătoarei cu 5 titluri de Grand Slam a fost aspru criticată în mediul online.

Reclamă 4 / 0/3

Sharapova a primit mesaje extrem de dure, precum: „Să-ți fie rușine ca rusoaică!”, „Ar trebui să fii deportată și să te întorci în Rusia”, „Rușii ar trebui să-l oprească pe Putin”, „De ce nu protestezi față de războiul malefic al lui Putin?”.

Maria Sharapova locuieşte de la vârsta de 7 ani în Statele Unite. Rusoaica s-a retras din tenis în urmă cu 2 ani, după o carieră impresionantă în care a reuşit să câştige 5 titluri de Grand Slam: Australian Open (2008), Roland Garros (2012, 2014), Wimbledon (2004) şi US Open (2006).

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:25 LIVE TEXTFarul – Rapid 3-1. Inspiraţie uriaşă pentru Gică Hagi! Doi jucători intraţi la pauză au marcat 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” Vezi toate știrile
Citește și