Închide meniul

Andre Onana, implicat într-un accident rutier teribil. Şi fratele său se afla în maşină

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 22 martie 2022, 12:52

Andre Onana, implicat într-un accident rutier teribil. Şi fratele său se afla în maşină

Andre Onana, implicat într-un accident rutier teribil

Daily Star

Andre Onana, portarul lui Ajax a fost implicat într-un teribil accident rutier. Totul s-a întâmplat în Camerun, când acesta se afla pe drumul spre baza de pregătire a naţionalei „leilor neîmblânziţi”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din păcate, Onana, fratele său şi bărbatul care conducea maşina au fost cu toţii răniţi. Cei trei mergeau de la Yaounde către Douala, acolo unde se află locul de antrenament al Camerunului.

Andre Onana, implicat într-un accident rutier

Maşina în care se aflau cei trei s-a izbit frontal de un alt autoturism care venea din sens opus. Din fericire, Andre Onana a scăpat fără răni serioase şi a mers în continuare cu o altă maşină, care l-a dus până la cantonamentul africanilor.

Andre Onana vine după o altă problemă pe care a avut-o la începutul anului. Portarul de 25 de ani a lui Ajax a fost suspendat 12 luni de UEFA după ce a picat un test anti-doping. În probele oferite de jucător, la finalul unui meci, a fost descoperită o substanţă interzisă.

Reclamă

Onana a primit o suspendare uriaşă

Acesta a ieşit public şi a contestat decizia UEFA. „Am confundat un medicament care conținea o substanță interzisă de WADA cu o banală aspirină. Medicamentul i-a fost prescris iubitei mele și l-am luat din greșeală. Am crezut că este aspirină, deoarece ambalajul era aproape identic, ceea ce regret enorm.

Trebuie să spun că respect UEFA, dar nu împărtășesc decizia luată în acest caz. Consider că este excesivă și disproporționată, deoarece UEFA a recunoscut că a fost o greșeală neintenționată”, a transmis Andre Onana.

„Renunțăm în mod explicit la medicamentele care îmbunătățesc performanțele şi evident că susținem un sport curat. Acesta este un revers teribil, pentru Andre însuși, dar cu siguranță și pentru noi, ca şi club. Andre este un portar de top, care și-a dovedit valoarea pentru Ajax în ultimii ani și este foarte popular printre fani.

Reclamă 4 / 0/3

Speram la o suspendare condiționată sau la o suspendare mult mai scurtă decât aceste douăsprezece luni, deoarece, probabil, nu se intenționa să-i întărească corpul și să-i îmbunătățească astfel performanța”, a declarat, atunci, Edwin van der Sar, directorul general al lui Ajax.

Recomandări
  • Andre Onana, implicat într-un accident rutier teribil
  • Portarul lui Ajax se afla în Camerun

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și