Închide meniul

Andreea Raicu a făcut dezvăluiri despre relaţia cu Cristi Chivu. Cine a fost de vină pentru despărţire şi care a fost motivul rupturii

Bogdan Stănescu Publicat: 2 mai 2023, 9:35

Reclamă
Andreea Raicu a făcut dezvăluiri despre relaţia cu Cristi Chivu. Cine a fost de vină pentru despărţire şi care a fost motivul rupturii

Andreea Raicu a făcut dezvăluiri despre relaţia cu Cristi Chivu

Cristi Chivu pe banca Inter U19 / Profimedia Images

Andreea Raicu a făcut dezvăluiri despre relaţia cu Cristi Chivu. La aproape două decenii de la încheierea acelei poveşti de iubire, Andreea Raicu s-a destăinuit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedeta a mărturisit că despărţirea de Cristi Chivu s-a produs din cauza ei.

Andreea Raicu a făcut dezvăluiri despre relaţia cu Cristi Chivu

Nu aș schimba nimic, pentru că noi ne-am despărțit pentru că eu nu eram matură emoțional”, a dezvăluit Andreea Raicu pentru kanald.ro.

Ajunsă la 45 de ani, vedeta a mărturisit că şi-a schimbat complet concepţia despre relaţii.

Sunt mult mai atentă și mult mai prezentă pentru că, exact cum ați spus la început, intram foarte ușor în relații, cum sunt copiii aceia mici, care nu sunt dezvoltați emoțional și când vine cineva și le dă o bomboană, ei se bucură.

Reclamă

Mi-a luat foarte mult timp să înțeleg că e o diferență foarte mare între atracție și compatibilitate. După ce am ascultat un podcast și am citit despre această diferență, am realizat că cele mai multe relații ale mele sau toate relațiile mele până la vreo 42 de ani au fost bazate pe atracție și mai puțin pe compatibilitate. Și atracția o dezvolți imediat când te întâlnești cu un om. Ți-a dat o bombonică și te-a făcut să fii atrasă de omul respectiv. Compatibilitatea nu poți s-o stabilești imediat, ai nevoie de timp. Ai nevoie de timp să îl cunoști pe omul respectiv, să stai de vorbă cu el, să vezi dacă lucrurile pe care le spune le și face, vezi dacă ai aceleași valori, dacă îți plac aceleași lucruri, dacă mergi în aceeași direcție și lucrurile acestea nu poți să le descoperi decât în timp. Dacă ești atras și înaintezi în această zonă a atracției și devii intim cu persoana respectivă, toată lumea știe că, din cauza chimicalelor care apar, care funcționează ca niște antidepresive sau anxiolitice, nu mai vezi realitatea și te duci cu totul înainte și nu mai vezi lucrurile care nu-ți plac, lucrurile care te deranjează”, a mai declarat Andreea Raicu pentru sursa citată.

Bogdan Lobonţ, dezvăluiri despre Cristi Chivu. De ce îşi spuneau unul altuia „Hagi”

Recent, Bogdan Lobonţ a făcut şi el dezvăluiri despre Cristi Chivu în exclusivitate la AS.ro LIVE.

Foşti colegi la Ajax Amsterdam, Bogdan Lobonţ a mărturisit că el şi Cristian Chivu îşi spuneau unul altuia „Hagi”.

Reclamă 4 / 0/3

De la U21 (n.r.: ne spuneam aşa). Mass-media îi spunea lui Luţu „Hagi”. Şi când ne vedeam la naţionala de tineret ne ziceam „Hagi” în sus, „Hagi” în jos. Ne-au luat la naţionala mare. Şi tot aşa, „Hagi, unde stăm?”. Gică Hagi era pe scări. A venit şi l-a întrebat, „Cristi, iar stăm împreună?”. El „Nu, Gică, stau cu Bogdan”. A venit şi mi-a zis: „De azi am terminat cu „Hagi”. Mai încolo, când ne vedeam la Giovanni ne luau să povestim cum ne spuneam „Hagi”. De atunci am decis să ne zicem „Gigi””, a povestit Bogdan Lobonţ în exclusivitate la AS.ro.

Bogdan Lobonţ s-a transferat la Ajax Amsterdam la aproape un an după Cristian Chivu. Chivu l-a ajutat pe fostul portar al naţionalei să se adapteze la Amsterdam.

Cum l-a ajutat Chivu pe Lobonţ să se acomodeze la Amsterdam

A fost dificil să ajung la Amsterdam. Mi-a fost dificil când am plecat de la Hunedoara aici, la Bucureşti. În primul rând mi se spunea că sunt de la ţară. Am avut norocul să îi am pe Iencsi, pe Pancu, pe Maier. După aia a venit Bundea. Mi-a fost dificil. Când am ajuns la Amsterdam mi-a fost extrem de dificil, nu ştiam limba. Prima ieşire pe care am avut-o în oraş, era ziua liberă, mi-am scris pe un post-it adresa şi mi-am lipit-o pe piept. Engleză nu ştiam, olandeză nu ştiam. Peste drum era o secţie de poliţie şi i-am zis ,,Please taxi”. I-am dat poliţistului adresa, pe urmă taximetristului. La întoarcere la fel.

Mă considerau un jucător important în România. Acolo am ajuns (n.r.: la Ajax), eram unul ca şi ceilalţi. La început erau persoane care erau atente, mă luau de mână, hai la bancă să deschidem cont.

Cristi m-a luat (n.r.: sub aripa lui), era deja acolo, eu am venit în martie, el era din august, cu un an înainte. Lui i-a fost cu siguranţă mult mai greu. A plecat şi într-un moment foarte greu pentru el, la puţin timp după ce şi-a pierdut tatăl. Discutam cu el şi îmi spunea: „Dacă ţie ţi-e dificil că mă ai pe mine lângă tine, gândeşte-te cum mi-a fost mie”, a povestit Bogdan Lobonţ la AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și