Închide meniul
EXCLUSIV

Andrei Prepeliță iese la vânătoare de prepelițe: „Am trei puști! Una costă 8.000 de euro!”. Dezvăluiri de senzație

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 10 noiembrie 2022, 18:53

Andrei Prepeliță iese la vânătoare de prepelițe: „Am trei puști! Una costă 8.000 de euro!. Dezvăluiri de senzație

Andrei Prepeliță se pregătește să meargă la vânătoare de prepelițe

Andrei Prepeliță se pregătește să meargă la vânătoare de prepelițe / Hepta

Andrei Prepeliță iese la vânătoare de prepelițe! Antrenorul aflat pe lista lui Gigi Becali pentru banca FCSB-ului a făcut dezvăluiri savuroase, despre pasiunea sa ascunsă. Antrenorului de 36 de ani îi place să meargă la vânătoare, iar din acest motiv este dispus să investească sume răsunătoare în echipament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prepeliță a dezvăluit că are trei puști, iar una dintre ele costă aproximativ 8.000 de euro.

Andrei Prepeliță iese la vânătoare de prepelițe: „Am trei puști!”

Andrei Prepeliță își dorește să meargă și la vânătoare de prepelițe. Fostul tehnician de la FC Argeș ține legătură cu Jean Vlădoiu, președintele piteștenilor, în legătură cu sesiunile disponibile.

„(N.r. – Vânezi și prepelițe?) Da, e o vânătoare frumoasă, dar n-am ajuns încă acolo. Am discutat cu Jean (n.r. – Jean Vlădoiu, președintele lui FC Argeș), mi-a zis că e o vânătoare frumoasă.

Discutăm la ce e deschis (n.r. – ce sezon de vânătoare) și la ce putem să mergem. E o pasiune costisitoare. O pușcă, cu o lunetă bună, costă 7-8.000 de euro. Eu am trei”, a spus Andrei Prepeliță, la AS.ro LIVE.

Reclamă

Andrei Prepeliță, anunț clar despre posibilitatea să antreneze FCSB!

Andrei Prepeliță a anunțat că încă nu a fost contactat de FCSB, deși Gigi Becali a precizat că se gândește să-l aducă la cârma roș-albaștrilor. Triplul campion al României cu FCSB, ca jucător, a lăsat de înțeles că așteaptă să primească o nouă oportunitate de a antrena în Liga 1.

Prepeliță a fost întrebat și despre „lupta” cu Laurențiu Reghecampf, celălalt favorit să preia FCSB după despărțirea de Nicolae Dică.

„Am văzut și eu declarația domnului Becali, dar mai mult de atât nu am discutat cu nimeni. Doar ce a apărut în presă. Nu am discutat deloc. Nu vreau să dezvolt foarte mult, pentru că nu am discutat nimeni și nu cred că e corect.

Reclamă 4 / 0/3

Nici vorbă, nu mă autopropun acolo, cine mă cunoaște și îmi știe caracterul știe că nu voi face niciodată așa ceva. Ei momentan au un antrenor interimar, pe Pinti (n.r. – Mihai Pintilii), care mi-e prieten și fost coleg. Au avut o prestație foarte bună cu Rapid și mai departe ei trebuie să decidă cine va fi potrivit pentru club. Vom vedea.

(N.r. – Tu și Laurențiu Reghecamf, pe lista scurtă de la FCSB) Nu pot să comentez speculațiile presei. Deocamdată, ce pot să spun concret e că nu am avut vreo discuție cu Gigi Becali, nici cu MM. Vom vedea ce va fi. Eu sunt antrenor liber la momentul ăsta, am încetat contractul cu FC Argeș, și e prima mea perioadă în care aștept.

Am avut continuitate în acești doi ani, acum a venit acest moment. Doi ani buni în care am acumulat foarte multă experiență și vom vedea ce va fi în viitor”, a declarat Andrei Prepeliță, în emisiunea AS.ro LIVE, moderată de Dan Pavel.

Recomandări
  • Andrei Prepeliță iese la vânătoare de prepelițe
  • Dezvăluiri de senzație

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 0-0. Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Bară a lui Ganea în startul partidei 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și