Închide meniul

Andrei Prepeliţă a fost invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Antrenorul este pe lista lui Gigi Becali

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 noiembrie 2022, 10:20

Andrei Prepeliţă a fost invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Antrenorul este pe lista lui Gigi Becali

Andrei Prepeliță nu renunță la gândul că o va antrena pe FCSB

Andrei Prepeliță, într-un meci pentru FC Argeș / Hepta

Andrei Prepeliţă vine la AS.ro LIVE. Fostul antrenor al lui FC Argeş va fi invitatul lui Dan Pavel miercuri, de la ora 10:30.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tehnicianul de 36 de ani, care a obţinut rezultate notabile pe banca piteştenilor, este pe lista scurtă a lui Gigi Becali după demisia lui Nicolae Dică.

Andrei Prepeliţă, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE

Liber de contract, Prepeliţă a dezvăluit că încă nu a fost căutat de nimeni de la FCSB. Totuşi, a primit propuneri de la diferiţi agenţi. Aşteaptă un telefon şi de la latifundiarul din Pipera.

Sunt acasă la Pitești. Evident că îmi doresc să mă apuc din nou de treabă, dar nu am primit nicio ofertă concretă, iar de la FCSB nu m-a căutat absolut nimeni. Am primit doar unele propuneri de intermediere de la niște agenți, iar aceștia m-au întrebat dacă aș fi dispus să merg la niște echipe din Liga 1. Nu au fost discuții concrete cu cluburile respective, ci doar niște propuneri. Nici de FCU nu am fost căutat.

Dacă m-a sunat Gigi Becali? V-am spus că nu m-a sunat nimeni de la FCSB, absolut nimeni. Dar asta nu înseamnă că nu aș fi dispus la discuții cu cineva de acolo. Telefonul meu este deschis”, a declarat Andrei Prepeliță săptămâna trecută, pentru prosport.ro.

Reclamă

Prepeliţă a îmbrăcat între 2011 şi 2015 tricoul echipei lui Becali. A contribuit la tripla istorică din urmă cu 7 ani, când FCSB a câştigat titlul, Cupa României şi Cupa Ligii. Atunci fost pentru a treia oară când a devenit campion cu roş-albaştrii în Liga 1.

Andrei Prepeliţă a mai jucat de-a lungul carierei de fotbalist pentru FC Argeş, Universitatea Craiova, Ludogorets, Rostov şi Concordia Chiajna. A adunat 14 selecţii la naţionala României.

Andrei Prepeliță nu mai este antrenorul lui FC Argeș

Andrei Prepeliţă a fost înlocuit la FC Argeş cu Marius Croitoru. Deţinătorul licenţei PRO este Constantin Schumacher.

Reclamă 4 / 0/3

Printr-o decizie unanimă, C.D. a decis ca de mâine, marți, 25 octombrie a.c., antrenorul Constantin Schumacher să fie singura persoană care va organiza și va răspunde de programul de pregătire al echipei, care va avea libertatea să ia decizii tehnico-tactice și să își desemneze colaboratorii și care, de asemenea, va răspunde de rezultatele formației noastre pentru perioada următoare.

Numărul tot mai redus de spectatori prezenți pe stadionul ”Nicolae Dobrin” reprezintă adevăratul semnal de alarmă că echipa merge în direcția greșită și că este nevoie de o schimbare. Iar concluzia este simplă: această schimbare trebuie făcută imediat și privește, în primă fază, zona sportivă”, se arata în comunicatul lui FC Argeș.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
Vezi toate știrile
Citește și