Închide meniul

Andriy Shevchenko, elogiu pentru Robert Lewandowski: „A ajutat cel mai mult Ucraina!”. Anunț emoționant în plin război

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 18 mai 2022, 23:38

Andriy Shevchenko, elogiu pentru Robert Lewandowski: „A ajutat cel mai mult Ucraina!. Anunț emoționant în plin război

Robert Lewandowski pleacă de la Bayern Munchen la Barcelona

Robert Lewandowski, după un gol marcat pentru Bayern Munchen / DPA Images / Julian Finney

Andriy Shevchenko, elogiu pentru Robert Lewandowski. Legendarul jucător ucrainean a dezvăluit că starul polonez a ajutat enorm oamenii din Ucraina, care trăiesc momente cumplite din cauza bombardamentelor lui Vladimir Putin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shevchenko a vorbit cu multă emoție despre ajutorul primit de țara sa din partea fotbaliștilor din Europa, în timp ce soldații ruși continuă să lanseze atacuri.

Andriy Shevchenko, elogiu pentru Robert Lewandowski: „A ajutat cel mai mult Ucraina!”

Fostul selecționer al naționalei Ucrainei este încrezător că unitatea celorlalte țări va opri invazia lui Vladimir Putin la un moment dat.

„Cred că jucătorul (n.r. – străin) care s-a implicat cel mai mult în ajutorarea ucrainenilor este Robert Lewandowski, căpitanul echipei naționale a Poloniei. A făcut foarte multe lucruri. În Anglia, la nivelul Premier League, există sprijin din partea echipelor, în Italia, la fel.

Fiecare echipă postează întotdeauna mesaje înaintea meciurilor, fac fotografii cu mesajul ‘Opriți războiul’. Există o campanie în desfășurare care într-o zi va opri acest război și va ajuta Ucraina.”, a spus Andriy Shevchenko, citat de sport.ua.

Reclamă

Andriy Shevchenko a devenit primul donator al programului UNITED24, lansat de Volodimir Zelenski, pentru refacerea Ucraineni în urma daunelor produse de Rusia în timpul războiului.

Andriy Shevchenko s-a întâlnit cu Volodimir Zelenski

Shevchenko a încurajat oamenii să doneze în număr cât mai mare pentru a ajuta Ucraina să-și refacă infrastructura și clădirile, distruse de armata Rusiei.

„Am devenit primul ambasador al platformei de strângere de fonduri UNITED24, lansată de președintele Ucrainei Volodimir Zelenski. Pentru a-l întâlni personal, am parcurs un drum de la Londra la Kiev și sunt mai fericit ca niciodată să fiu aici, acasă. Reprezint Ucraina pe arena internațională de fotbal de mulți ani. Dar astăzi, când țara mea suferă din cauza războiului, prioritatea mea nu este fotbalul, ci să ajut Ucraina. Vă îndemn să faceți o donație la @u24.gov.ua. Toate fondurile vor fi trimise imediat în conturile Băncii Naționale a Ucrainei – puteți dona pentru refacerea Ucrainei, puteți salva viața cuiva donând pentru nevoi medicale sau reconstruind o grădiniță sau un pod.

Reclamă 4 / 0/3

Fiecare contribuție este neprețuită, deoarece Rusia a distrus peste 7.000 de clădiri, mii de kilometri de drumuri și ucide ucraineni în fiecare zi. Îi mulțumesc Președintelui Ucrainei pentru încrederea sa și pentru această mare onoare. Și vă mulțumesc fiecăruia dintre voi pentru implicare! Vă invit să contribuiți la victoria Ucrainei. În victoria libertății, în victoria lumii libere„, a scris Shevchenko, pe Instagram.

Barcelona poate să îl piardă pe Robert Lewandowski

Barcelona poate să îl piardă pe Robert Lewandowski (33 de ani). Atacantul polonez a anunțat că vrea să plece de la Bayern Munchen în această vară.

Jucătorul campioanei din Bundesliga mai are un an de contract cu bavarezii, dar nu a ajuns la o înțelegere cu șefii echipei pentru prelungirea înţelegerii. Cea mai sigură destinație ar fi Barcelona, dar Chelsea a intrat pe fir.

„Catalanii” așteaptă ca Bayern să deschidă negocierile în zilele următoare pentru transferul polonezului. Barcelona oferă 35 de milioane de euro pentru Robert Lewandowski, chiar dacă forbalistul este cotat la 50 de milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.

Chelsea îl urmăreşte şi ea pe atacant şi vrea „un pas greşit” din partea Barcelonei pentru a-l aduce la formaţia de pe locul 3 în Premier League.

Agentul său a facut clare intenţiile lui Robert Lewandowski de a juca la Barcelona și anunţă că gruparea „blaugrană” are prioritate în negocieri.

E foarte posibil ca acesta să fi fost ultimul meu meci la Bayern. Nu pot să spun 100%, dar se poate să fi fost. Vrem să găsim cea mai bună soluție pentru mine și pentru club”, a declarat Robert Lewandowski.

Reclamă

 

Recomandări
  • Andriy Shevchenko, elogiu pentru Robert Lewandowski: „A ajutat cel mai mult Ucraina!”
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și