Închide meniul

Bănel Nicoliță a dezvăluit de ce l-a părăsit soția: „A fost nebunia mea! Îmi fac damblaua”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 19 martie 2023, 9:47

Bănel Nicoliță a dezvăluit de ce l-a părăsit soția: „A fost nebunia mea! Îmi fac damblaua

Bănel Nicoliță a vorbit despre divorțul de fosta soție

Bănel Nicoliță a vorbit despre divorțul de fosta soție / Spynews

Bănel Nicoliță a dezvăluit de ce l-a părăsit soția. Fostul fotbalist de la Steaua a avut o relație de 12 cu Cristina Pisică. Cei doi au împreună două fetițe și au rămas în relații bune, chiar și după separare. Ei au fost căsătoriți 6 ani, iar povestea de dragoste s-a încheiat abrupt, după mai multe decizii neinspirate luate de Nicoliță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi au divorțat în urmă cu doi ani, la cererea Cristinei. Fosta soție a lui Bănel n-a mai suportat să-l vadă pe fostul fotbalist pierzând bani cu proiectul său de suflet.

Bănel Nicoliță a dezvăluit de ce l-a părăsit soția: „A fost nebunia mea! Îmi fac damblaua”

Bănel Nicoliță a fost dintotdeauna îndrăgostit de fotbal și a vrut să lase ceva în urmă. Așa că a început să investească banii strânși de-a lungul carierei în echipa din localitatea sa natală, CS Făurei.

Nicoliță n-a ținut cont de sfaturile soției sale și a continuat să investească sume mari în club, deși acesta nu prospera. În cele din urmă, fostul stelist a rămas fără fonduri și s-a zvonit inclusiv că ar fi apelat la cămătari.

Cristina n-a mai suportat să-l vadă pe Bănel cum își cheltuie averea într-un proiect fără șanse de reușită și a luat o decizie radicală. Femeia a hotărât să divorțeze de fostul mijlocaș din Ghencea.

Reclamă

La doi ani de la divorț, Bănel Nicoliță și-a recunoscut greșelile. El este conștient acum că fosta soție și membrii familiei sale aveau dreptate și regretă că nu i-a ascultat.

Nicoliță a explicat însă că nu se putea abține să nu investească banii la CS Făurei.

În ciuda divorțului, Bănel Nicoliță și Cristina au rămas în relații bune și au grijă împreună de cei doi copii.

Reclamă 4 / 0/3

„Mama și frații mei mi-au zis că sunt nebun! Eu am băgat tot acolo și mi-am asumat. Chiar dacă nu iese la final cum mi-am dorit, eu îmi fac damblaua! M-am gândit la copii, că poate găsesc doi, trei care să joace ca mine. Și fotbalul să fie singurul lucru care să-i scoată din sărăcie.

I-am explicat soției mele ce îmi doresc. Ea nu a fost de acord și avea dreptate. N-a vrut să vină lângă mine pentru că eu pierdeam bani, nu mai câștigam. A fost nebunia mea! Așa am făcut și am divorțat. Acum avem o relație foarte bună, mai ales pentru fetele noastre. Le oferim toată dragostea, tot ce au nevoie”, a spus Bănel Nicoliță, pentru gsp.ro.

Bănel Nicoliţă a spus adevărul despre scandalul cu cămătarii

Bănel Nicoliţă a fost în centrul unui scandal în care s-a spus că a fugit din România din cauza cămătarilor şi a interlopilor. Bănel a negat cu vehemenţă orice legătură cu astfel de personaje. Recent fostul jucător de la FCSB a revenit cu precizări despre scandalul în care a fost implicat.

Bănel Nicoliţă a recunoscut că a luat bani de la cămătari, însă a precizat că nu a avut niciun conflict cu aceştia.

Da, așa este. Am împrumutat bani de la cămătari, dar nici vorbă de acea sumă vehiculată în presă. Au fost niște minciuni. La un moment dat, aveam nevoie de bani și am apelat la ei, dar suma este mult mai mică. În niciun caz 100.000 de euro. Și apoi am returnat banii.

Nu e adevărat că am plecat în America de frica cămătarilor. Dacă era așa, mă mai întorceam? Nu, acei bani i-am dat înapoi, nu au fost probleme.

Nu m-a agresat nimeni, n-am plătit taxă nimănui. A trebuit să o fac, în rest n-am datorii la nimeni. Au vorbit mulți de mine ca să apară și ei pe la ziare. Eu sunt prieten cu toată lumea”, a declarat Bănel Nicoliță.

Reclamă
Recomandări
  • Bănel Nicoliță a dezvăluit de ce l-a părăsit soția

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și