Închide meniul
Foto

Bernadette Szocs, apariţie răvăşitoare în roşu şi albastru! Ţinuta cu care a întors toate privirile la o gală

Publicat: 22 decembrie 2023, 18:14

Reclamă
Bernadette Szocs, apariţie răvăşitoare în roşu şi albastru! Ţinuta cu care a întors toate privirile la o gală

Bernadette Szocs, apariţie răvăşitoare în roşu şi albastru

Bernadette Szocs / Instagram

Bernadette Szocs a avut o apariţie răvăşitoare în roşu şi albastru. Sportiva în vârstă de 28 de ani a întors toate privirile cu o ţinută spectaculoasă la Gala Federaţiei Române de Tenis de Masă 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătoarea de la CSA Steaua s-a îmbrăcat în culorile clubului la evenimentul care a avut loc în Poiana Braşov. Imaginile de senzaţie (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS), postate pe reţelele sociale, au adunat mii de aprecieri în primele 24 de ore.

Bernadette Szocs, apariţie răvăşitoare în roşu şi albastru

Bernie l-a avut alături pe fratele ei, Hunor Szocs. A avut şi un mesaj special pentru antrenorul care a ajutat-o să ajungă pe locul 12 mondial, după un sezon excepţional. Românca a şi participat, în premieră, la Turneul Campioanelor la tenis de masă 2023, competiţie care a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

Cu antrenorul meu. Nu aş fi putut să reuşesc asta fără tine. Ai fost pentru mine un mentor şi o sursă de inspiraţie. Mulţumesc pentru tot!„, a fost mesajul postat de Szocs.

Pentru Bernadette urmează un 2024 în care îşi poate îndeplini marele vis, o medalie olimpică.

Reclamă

Sunt foarte fericită. Este un sentiment foarte plăcut şi sunt mândră că sunt în TOP 16 mondial. Următorul vis este să ajung între primele 5 din lume, nu este departe. Lupt pentru ca visele mele să devină realitate: Jocurile Olimpice şi TOP 5 mondial!”, a declarat Szocs, pentru site-ul oficial al Federaţiei Internaţionale.

Bernie Szocs a devenit Barbie!

Frumoasa de la tenis de masă, Bernie Szocs, a pozat în Barbie! Îmbrăcată într-o rochie roz, jucătoarea momentului în România a jonglat cu globuleţele din pomul de iarnă.

În rochie de prinţesă, dar cu paleta de tenis în mână, Bernadette Szocs s-a simţit în largul ei la şedinţa foto. Ea a pozat de sărbători pentru revista Magazin Olimpic.

Reclamă 4 / 0/3

Da, m-am simţit Barbie şi foarte frumoasă! Şi într-o culoare, care este culoarea mea preferată. Mi-a plăcut ideea şi sunt foarte fericită şi mândră că o să fiu pe coperta revistei„, a declarat Bernadette Szocs în exclusivitate pentru AntenaSport.

Bernadette s-a distrat de minune la şedinta foto, unde a jonglat cu globuleţele din brad.

(Te vezi şi model în viitor?) M-am văzut de când am fost mică, dar niciodată nu mi-a mai trecut prin gând să fac altceva decât ceea ce iubesc, sportul, tenisul de masă„, a afirmat Bernie.

La anul, Bernadette speră să pună o medalie olimpică în bradul de acasă.

Crăciun Fericit şi un an nou cât mai bun!„, a fost mesajul pe care l-a transmis fanilor campioana noastră.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și