Închide meniul

Bianca Andreescu nu va participa la Australian Open! Dezvăluiri teribile ale jucătoarei cu părinţi din România: „Bunica mea fost săptămâni întregi la ATI”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 6 decembrie 2021, 21:40

Bianca Andreescu nu va participa la Australian Open! Dezvăluiri teribile ale jucătoarei cu părinţi din România: „Bunica mea fost săptămâni întregi la ATI

Bianca Andreescu, dezvăluiri teribile

Profimediaimages

  • Bianca Andreescu nu va participa la Australian Open
  • Dezvăluiri teribile ale jucătoare cu părinţi din România

Bianca Andreescu spune că trebuie să recupereze fizic şi psihic din cauza emoţiilor prin care a trecut cu bunica sa. Astfel, Bianca Andreescu a spus că nu va participa în ianuarie 2022 la Australian Open, primul turneu de Mare Şlem din 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bianca Andreescu nu va participa la Australian Open

Ambii părinți ai Biancăi Andreescu sunt din România, iar bunica jucătoarei clasate pe locul 7 WTA are 86 de ani. „După cum știți, ultimii doi ani au fost foarte dificili pentru mine din mai multe motive. Anul acesta a fost în mod special dificil, fiindcă am petrecut multe săptămâni în izolare, care m-au afectat enorm – atât mental, cât și psihic. În plus, bunica mea a stat mai multe săptămâni la ATI din cauza infecției cu COVID, ceea ce m-a afectat foarte mult.

În multe zile, nu îmi veneam în fire, mai ales când mă antrenam și/sau jucam în meciuri oficiale. Aveam senzația că am întreaga lume pe umeri. Nu mă putea detașa de ce se întâmpla în afara terenului. Simțeam suferința colectivă și zbuciumul din jur, iar asta mă afecta.

Reclamă
Citește și:

Bunica jucătoarei. internată la Terapie Intensivă

Vreau să îmi acord mai mult timp să-mi revin, să mă refac și să cresc din experiența asta (oricât de clișeu sună). Vreau să continui cu munca caritabilă, să ofer lucruri celorlați și să lucrez la mine însumi, fiindcă știu că dacă fac toate acestea, mă voi întoarce și mai puternică. Deci nu voi începe sezonul în Australia, îmi voi lua timp suplimentar să reflectez, să mă antrenez și să fiu gata pentru sezonul 2022”, a scris Bianca Andreescu, campioană la US Open 2019, pe rețelele de socializare.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile