Închide meniul

Bianca Andreescu s-a retras de la Jocurile Olimpice de la Tokyo: „Este decizia corectă în acest moment”

Antena Sport Publicat: 13 iulie 2021, 9:39

Reclamă
Bianca Andreescu s-a retras de la Jocurile Olimpice de la Tokyo: „Este decizia corectă în acest moment

Bianca Andreescu nu va participa la JO

Profimedia

Bianca Andrescu se alătură numelor mari cdin tenis care nu vor participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Printre acestea se află Simona Halep, Serena Williams, Rafael Nadal şi Dominic Thiem.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ea spune că speră să reprezinte Canada la Jocurile Olimpice de la Paris, din 2024.

Am visat să reprezint Canada la Jocurile Olimpice de când eram un copil, dar cu toate dificultățile pe care le avem de înfruntat cu pandemia, știu în adâncul sufletului că este decizia corectă de luat în acest moment. Aștept cu nerăbdare să reprezint Canada în următoarele întâlniri din Fed Cup și la Jocurile Olimpice din Paris, a transmis ea pe rețelele de socializare.

Bianca Andreescu şi-a concediat antrenorul, după eliminarea şoc de la Roland Garros

Bianca Andreescu şi-a concediat antrenorul, pe Sylvain Bruneau, alături de care a colaborat în ultimii patru ani.

Reclamă
Reclamă 4

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, locul 7 WTA, s-a despărţit de antrenorul cu care colabora de mult timp, Sylvain Bruneau, la o săptămână după ce sportiva a fost eliminată în primul tur al French Open, informează news.ro.

Bianca Andreescu şi-a concediat antrenorul: „Au fost patru ani uluitori!”

„Cu mare regret, aş dori să-mi informez fanii că antrenorul, mentorul şi prietenul meu de multă vreme, Sylvain, şi cu mine am decis de comun acord să punem capăt relaţiei noastre incredibile de colaborare.

Sylvain a fost mai mult decât un antrenor… el face parte din familie”, a anunţat jucătoarea în vârstă de 20 de ani, pe contul de Twitter.

Reclamă

Sub îndrumarea lui Bruneau, Bianca Andreescu a avut un an 2019 de excepţie, în care a câştigat turneele de la Indian Wells şi Toronto, precum şi US Open.

După Turneul Campioanelor din octombrie 2019, la care a suferit o accidentare la genunchi, Andreescu a lipsit mult timp de pe teren. Ea a reuşit anul acesta să se califice în finala turneului de la Miami, pe care a abandonat-o în faţa australiencei Ashleigh Barty, la scorul de 3-6, 0-4, din cauza unor probleme la gleznă.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și