Închide meniul

US Open | Bianca Andreescu, meci uluitor de 3 ore şi jumătate. A salvat 3 mingi de meci, într-un picior. A rămas blocată după un schimb

Antena Sport Publicat: 7 septembrie 2021, 10:21

US Open | Bianca Andreescu, meci uluitor de 3 ore şi jumătate. A salvat 3 mingi de meci, într-un picior. A rămas blocată după un schimb

Bianca Andreescu, dezvăluiri teribile

Profimediaimages

  • Bianca Andreescu – Maria Sakkari 7-6, 6-7, 3-6
  • Andreescu a avut mari probleme fizice

Ultimul game a fost cu adevărat dramatic şi a găsit-o pe Andreescu la capătul puterilor. Chiar şi aşa, ea a reuşit să salveze trei mingi de meci, înainte să se încline în faţa adversarei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

US Open | Probleme fizice pentru Bianca Andreescu

Problemele fizice pe care le-a întâmpinat Bianca s-au văzut şi în game-ul 7 al setului decisiv, atunci când a rămas pur şi simplu blocată, în apropierea fileului, după ce a încercat să ajungă la un voleu executat de Sakkari.

Reclamă

În sferturi, Sakkari va evolua contra sportivei cehe Karolina Pliskova, locul 4 mondial, care a dispus de rusoaica Anastasia Pavliucenkova, scor 7-5, 6-4.

Reclamă

Bianca Andreescu nu a participat la Jocurile Olimpice

Bianca Andreescu nu a participat la Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo „din cauza tuturor provocărilor generate de pandemie”. Andrescu s-a alăturat numelor mari din tenis care nu au participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Printre acestea se află Simona Halep, Serena Williams, Rafael Nadal şi Dominic Thiem.

„Am visat să reprezint Canada la Jocurile Olimpice de când eram un copil, dar cu toate dificultățile pe care le avem de înfruntat cu pandemia, știu în adâncul sufletului că este decizia corectă de luat în acest moment. Aștept cu nerăbdare să reprezint Canada în următoarele întâlniri din Fed Cup și la Jocurile Olimpice din Paris„, a transmis ea pe rețelele de socializare.

Bianca Andreescu şi-a concediat antrenorul, după eliminarea şoc de la Roland Garros

Bianca Andreescu şi-a concediat antrenorul, pe Sylvain Bruneau, alături de care a colaborat în ultimii patru ani.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu s-a despărţit de antrenorul cu care colabora de mult timp, Sylvain Bruneau, la o săptămână după ce sportiva a fost eliminată în primul tur al French Open.

„Cu mare regret, aş dori să-mi informez fanii că antrenorul, mentorul şi prietenul meu de multă vreme, Sylvain, şi cu mine am decis de comun acord să punem capăt relaţiei noastre incredibile de colaborare.

Prietenia noastră va rămâne pentru totdeauna… au fost patru ani uluitori… Sunt recunoscătoare pentru tot ce am realuzat împreună şi pentru amintirile extraordinare. Sylvain a fost mai mult decât un antrenor… el face parte din familie”, a anunţat jucătoarea, la momentul respectiv.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Iga Swiatek s-a calificat în finala de la Indian Wells! Numărul 1 WTA a defilat în semifinale şi a depăşit-o pe Serena Williams
WTA • 16 mart., 9:07
Iga Swiatek s-a calificat în finala de la Indian Wells! Numărul 1 WTA a defilat în semifinale şi a depăşit-o pe Serena Williams
Sorana Cîrstea a defilat cu Maria Sakkari la Abu Dhabi
WTA • 7 feb., 18:40
Sorana Cîrstea a defilat cu Maria Sakkari la Abu Dhabi! Calificare în sferturi, după o victorie fără drept de apel
Arantxa Sanchez Vicario, fosta mare jucătoare de tenis, a fost condamnată la închisoare cu suspendare pentru fraudă
Tenis • 17 ian., 18:08
Arantxa Sanchez Vicario, fosta mare jucătoare de tenis, a fost condamnată la închisoare cu suspendare pentru fraudă
Mara Gae este la înălțime și de Crăciun
Extra • 25 dec., 22:05
Mara Gae este la înălțime și de Crăciun! Care este cel mai frumos cadou pe care l-a primit de la Moș Crăciun
Bianca Andreescu, mesaj de susţinere pentru Simona Halep
WTA • 2 nov., 22:01
Bianca Andreescu, mesaj de susţinere pentru Simona Halep! Ce i-a transmis în limba română