Închide meniul

Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 28 martie 2024, 16:57

Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei

Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!

Bocciu, la un meci al Rapidului / Hepta

Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Instanţa a decis să prelungească arestul preventiv pentru liderul galeriei Rapidului şi ceilalţi doi ultraşi giuleşteni arestaţi în dosarul materialelor pirotehnice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Avocaţii celor trei suporteri rapidişti au prezentat anterior în instanţă motivele pentru care au solicitat eliberarea clienţilor lor.

Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei

Avocaţii suporterilor giuleşteni se arătau optimişti cu privire la verdict înainte de a se afla decizia instanţei, potrivit digisport.ro.

Reprezentanţii legali ai fanilor au cerut înlocuirea măsurii arestului preventiv cu una mai blândă: arestul la domiciliu sau cercetarea în libertate.

Daniel Niculae a fost şi el audiat în acest dosar. El este cercetat în libertate în dosarul DIICOT legat de folosirea materialelor pirotehnice pe stadioane.

Reclamă

Sebastian Colţescu riscă să fie exclus din arbitraj după ce numele lui apare în stenogramele discuţiilor dintre Niculae şi Bocciu

Sebastian Colţescu riscă să fie exclus din arbitraj după ce numele lui apare în stenogramele discuţiilor dintre Daniel Niculae şi Bocciu!

Articolul 111 din Regulamentul de Organizare și Desfășurare a Activității Arbitrilor de Fotbal reglementează aspectul suspendării şi încetării activităţii de arbitru.

La punctul 10, se menționează că un arbitru poate fi exclus din activitate ”în lipsa informării conducerii CCA în termen de 24 de ore de către arbitrul care urmează să arbitreze/a arbitrat un joc de fotbal, în termen de maxim 24 de ore, cu privire la orice întâlnire sau contact, de orice fel, între aceștia și/sau oficiali ori alte persoane a căror apartenență la un club de fotbal este de notorietate”.

Reclamă 4 / 0/3

Arbitrii nu au voie să ia legătura cu niciun oficial al vreunui club înainte de meci”

”Arbitrii nu au voie să ia legătura cu niciun oficial al vreunui club înainte de meci, cu excepția ședinței tehnice oficiale, organizată cu două ore înainte de startul partidei. Dacă vreodată, un președinte de club sau vreun oficial ia legătura cu un arbitru, acesta din urmă trebuie imediat să informeze Comisia Centrală că a fost contactat. Este foarte bine stipulat în regulamentul disciplinar al arbitrilor acest lucru.

(n.r. – În cazul în care un arbitru este contactat de un oficial al unui club și este depășită o anumită limită, dar acesta nu raportează, există sancțiuni?) Nu știu sigur, dar Comisia Centrală trebuie să sancționeze orice fel de abatere. Necomunicarea faptului că un arbitru a fost sunat este o problemă! Una serioasă și disciplinară! Așa, orice președinte sau oficial poate suna un arbitru și se interpretează.

Cu privire la stenograme, în acestea nu apare că Sebastian Colțescu a vorbit, ci președintele clubului Rapid în care el spune ‘Am vorbit eu cu Colțescu’. Nu este, încă, vreo dovadă că ar fi vorbit cu multe ore înainte de meci. Că s-or fi întâlnit la stadion, că Daniel Niculae i-ar fi zis de petarde și el ar fi zis ‘Dați cu ce vreți’, ca și cum nu e treaba lui, se poate să se fi întâmplat. Depinde și ora”, a declarat fostul arbitru Marius Avram despre acest subiect, pentru iamsport.ro.

A apărut stenograma discuțiilor dintre Daniel Niculae și „Bocciu”! Discuția despre materiale pirotehnice, interceptată

A apărut stenograma discuțiilor dintre Daniel Niculae și Liviu Ungurean, zis „Bocciu”! Autoritățile au interceptat o convorbire între cei doi, chiar înaintea derby-ului cu FCSB.

Liviu Ungurean („Bocciu”) a discutat în mai multe rânduri cu președintele de la Rapid, legat de materialele pirotehnice care urmau a fi folosite la derby.

În prima discuție interceptată de autorități, Liviu „Bocciu” îi cere o sumă de bani lui Daniel Niculae, pentru o parte din torțele folosite de suporteri.

Cei doi au fost „săltaţi” de mascaţi într-un dosar legat de încălcarea regiumului armelor și munițiilor și de materiale pirotehnice. Niculae a fost lăsat să plece după audieri, fiind cercetat în stare de libertate, în timp ce liderul galeriei a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile.

Reclamă

În cea de-a doua, liderul galeriei din Giulești discuta cu oficialul echipei pregătite de Cristiano Bergodi, pentru a face un show pirotehnic care să nu suspende terenul pentru Rapid.

„Bocciu” i-a cerut sprijin financiar lui Daniel Niculae pentru achiziţionarea materialelor pirotehnice, preşedintele Rapidului a fost de acord

”La data de 27.01.2024, la ora 16:16:51, Ungurean Georgian-Liviu ia legătura cu Niculae George-Daniel, președintele clubului Rapid, căruia îi cere sprijin financiar pentru a achiziționa materiale pirotehnice, acesta fiind de acord, așa cum rezultă din discuția evidențiată mai jos:

UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: Păi, trebuie, nu?! Ia zi-mi, vii cu mine, dacă batem diseară, la doua sute de torțe?
Niculae George-Daniel: … Da, frate, facem cumva! Cum!?
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: Daa?! Împarțim, că eu am pus și aseară de la mine și pun mereu și … lângă mine nu e nimeni și nu pot nici eu să țin în cursă la nesfârșit.
Niculae George-Daniel: Da, mă, găsim! Cum sa nu facem?
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: Da?! Zic, stai, mă că-l sun pe fratele meu, pe Nico. Și ținem amandoi!
Niculae George-Daniel: Normal! Facem, da-le-n …l

UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: Punem amândoi câte cinci sute, cinci sute eu, cinci sute (n.r. lei) tu și aia e!
Niculae George-Daniel: Da, nu-i problema!
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU:Că vreau dacă vin aștia să aprindem toată peluza! Ești nebun!?
Niculae George-Daniel: Da, da!

„Am vorbit și cu COLȚESCU și a zis ‘dați, bă, cu ce vreți’”!

În ziua de 09.03.2024, la ora 13:59:13, discuție între Liviu Ungurean și Daniel Niculae

UNGUREAN LIVIU-GEORGIAN: Da, prezidente!
NICULAE GEORGE DANIEL: Verde!
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: Da?
NICULAE GEORGE DANIEL: Verde, verde!
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: Bine, tată!
NICULAE GEORGE DANIEL: La (n.r. și) cincizeci și cinci dăm drumul la imn. Probabil o să intre…pe strofa trei!
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: Perfect!
NICULAE GEORGE DANIEL: Voi începeți să dați cu ale voastre! Cât durează? Cinci minute! Cât să dureze?
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: Perfect! Perfect, perfect!
NICULAE GEORGE DANIEL: Da. Nu…nu dă drumul! Si dacă dă drumul, iși asumă… își asumă arbitrul! Dar am vorbit și cu COLȚESCU și a zis, dați, bă, cu ce vreți!
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: Da. Perfect!
NICULAE GEORGE DANIEL: Da?
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: Bine, tată!
NICULAE GEORGE DANIEL: Bine. Hai! Doamne ajută!
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: Hai! Pup! Pup!
NICULAE GEORGE DANIEL: Te pup! Pa, pa, pa!
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU:: Pa, pa, pa!

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 „Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! Vezi toate știrile
Citește și