Închide meniul
NEWS ALERT

Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile! Lovitură dură încasată de „Bocciu”

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 martie 2024, 14:35

Reclamă
Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile! Lovitură dură încasată de „Bocciu

Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Liviu Ungurean / Antena Sport

Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile în dosarul în care Daniel Niculae este anchetat în stare de libertate. După gratii mai rămân doi ultraşi ai echipei din Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Bocciu” este considerat „capul grupului infracţional organizat” în dosarul care vizează introducerea de materiale pirotehnice pe stadioane.

Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile!

Liviu Ungurean a fost „săltat” joi de mascaţi şi a fost audiat timp de mai multe ore. Astăzi a aflat că va rămâne în arest pentru 30 de zile.

În continuarea comunicatului de presă din data de 14 martie 2024, precum și ca urmare a interesului public manifestat, Parchetul de pe lângă Tribunalul București aduce la cunoștința opiniei publice următoarele.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București au pus în mișcare acțiunea penală față de 16 inculpați, persoane fizice, pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, prevăzută de art. 367 alin. (1) și (3) Cod penal, orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, prevăzută de art. 37 lit. a) din Legea nr. 126/1995 privind regimul materiilor explosive, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, prevăzută de art. 342 alin. (1) Cod penal și distrugere, prevăzută de art. 253 alin. (4) Cod penal.

Reclamă

Față de 12 inculpați procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București au dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, iar față de 3 inculpați s-a propus luarea măsurii arestării preventive pe o perioadă de 30 zile de către judecătorul de drepturi şi libertăți din cadrul Tribunalului București.

Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale, dispunerea sau propunerea de luare a unor măsuri preventive sunt etape în cadrul procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, care nu pot, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, a anunţat Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Gestul făcut de liderul galeriei Rapidului, când a ieşit încătuşat de la audieri şi înconjuraţi de mascaţi

După mai multe ore de audieri, Liviu Ungurean şi ceilalţi ultraşi ai Rapidului au fost duşi după gratii. Cu toţii au fost încătuşaţi şi transportaţi cu duba. În momentul în care a părăsit secţia de poliţie, „Bocciu” a părut relaxat. Când un grup de fani i-a stigat numele, acesta a ridicat mâinile în aer şi a dat de înţeles că nu este îngrijorat.

Reclamă 4 / 0/3

Preşedintele FC Rapid, Daniel Niculae, a fost ridicat de mascaţi joi dimineaţă, a anunţat acţionarul majoritar al giuleştenilor, Dan Şucu, iar conform unor surse judiciare, Niculae are calitatea de suspect. De asemenea, mai multe percheziţii au avut loc joi în Bucureşti, Prahova, Ilfov, fiind vizaţi membri ai galeriei echipei Rapid, afirmau surse judiciare.

Ulterior, Poliţia Capitalei a anunţat că au avut loc 19 percheziţii, 28 de persoane urmând să fie duse la audieri. Acuzaţiile din acest dosar sunt de constituire a unui grup infracţional organizat, distrugere prin incendiere, tulburarea ordinii publice prin violenţă asupra bunurilor, orice operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept, anunţă news.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și