Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Bogdan Lobonţ, dezvăluiri despre Zlatan Ibrahimovic şi Nicolae Mitea: „Ştiu cât suferă Nicky”

Bogdan Stănescu Publicat: 26 aprilie 2023, 15:32

Bogdan Lobonţ, dezvăluiri despre Zlatan Ibrahimovic şi Nicolae Mitea: Ştiu cât suferă Nicky”

Bogdan Lobonţ, dezvăluiri despre Zlatan Ibrahimovic şi Nicolae Mitea

Bogdan Lobonţ la AS.ro LIVE / captura AntenaSport

  • Bogdan Lobonţ a spus că Ibrahimovic e un „băiat extraordinar”
  • Lobonţ a spus că ştie cât suferă Nicolae Mitea

Bogdan Lobonţ a făcut la AS.ro LIVE dezvăluiri despre Zlatan Ibrahimovic şi Nicolae Mitea. Lobonţ, Ibrahimovic şi Mitea au fost colegi la Ajax Amsterdam.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Lobby” a mărturisit că vorbeşte din când în când cu Zlatan Ibrahimovic. Cu Mitea nu a mai vorbit în ultima vreme şi nu mai ştie ce face.

Bogdan Lobonţ, dezvăluiri despre Zlatan Ibrahimovic şi Nicolae Mitea

Sunt multe poveşti cu Ibrahimovic. Mie nu mi-a dat niciuna după ceafă, dar avea felul lui de a discuta cu persoanele cu care interacţiona. Un băiat extraordinar. Am vorbit cu el, dar acum ceva timp. Nu vorbim foarte des, dar când am avut nevoie de ceva am apelat la el.

Reclamă

Nu mai ştiu nici eu nimic de Nicky. N-am mai vorbit de foarte mult timp. A stat la mine în casă. Am vorbit foarte mult despre el în ultima vreme şi nu vreau să-l răscolesc pe el. Ştiu cât suferă că a fost acolo sus şi acum cu siguranţă nu mai este unde a fost”, a spus Bogdan Lobonţ în exclusivitate la AS.ro LIVE.

De ce Bogdan Lobonţ şi Cristi Chivu îşi spuneau unul altuia „Hagi”

Bogdan Lobonţ a retrăit la AS.ro LIVE amintiri de senzaţie din perioada Ajax. El a povestit de ce el şi Cristi Chivu îşi spuneau unul altuia „Hagi”.

Reclamă

„Lobby” a povestit de ce el şi Cristi Chivu îşi spuneau unul altuia „Hagi”. Totul pleacă de la faptul că lui Luţu, colegul lor de la naţionala de tineret, i se spunea aşa. Au preluat această poreclă, doar că, după ce au ajuns la naţionala mare, Cristi Chivu a dat nas în nas cu adevăratul Gică Hagi. După această întâmplare i-a spus lui Lobonţ să nu îşi mai zică aşa.

„De la U21 (n.r.: ne spuneam aşa). Mass-media îi spunea lui Luţu „Hagi”. Şi când ne vedeam la naţionala de tineret ne ziceam „Hagi” în sus, „Hagi” în jos. Ne-au luat la naţionala mare. Şi tot aşa, „Hagi, unde stăm?”. Gică Hagi era pe scări. A venit şi l-a întrebat, „Cristi, iar stăm împreună?”. El „Nu, Gică, stau cu Bogdan”. A venit şi mi-a zis: „De azi am terminat cu „Hagi”. Mai încolo, când ne vedeam la Giovanni ne luau să povestim cum ne spuneam „Hagi”. De atunci am decis să ne zicem „Gigi””, a povestit Bogdan Lobonţ la AS.ro.

Cum îl motiva Cristi Chivu să se adapteze la Ajax

„A fost dificil să ajung la Amsterdam. Mi-a fost dificil când am plecat de la Hunedoara aici, la Bucureşti. În primul rând mi se spunea că sunt de la ţară. Am avut norocul să îi am pe Iencsi, pe Pancu, pe Maier. După aia a venit Bundea. Mi-a fost dificil. Când am ajuns la Amsterdam mi-a fost extrem de dificil, nu ştiam limba. Prima ieşire pe care am avut-o în oraş, era ziua liberă, mi-am scris pe un post-it adresa şi mi-am lipit-o pe piept. Engleză nu ştiam, olandeză nu ştiam. Peste drum era o secţie de poliţie şi i-am zis ,,Please taxi”. I-am dat poliţistului adresa, pe urmă taximetristului. La întoarcere la fel.

Reclamă 4 / 0/3

Mă considerau un jucător important în România. Acolo am ajuns (n.r.: la Ajax), eram unul ca şi ceilalţi. La început erau persoane care erau atente, mă luau de mână, hai la bancă să deschidem cont.

Cristi m-a luat (n.r.: sub aripa lui), era deja acolo, eu am venit în martie, el era din august, cu un an înainte. Lui i-a fost cu siguranţă mult mai greu. A plecat şi într-un moment foarte greu pentru el, la puţin timp după ce şi-a pierdut tatăl. Discutam cu el şi îmi spunea: „Dacă ţie ţi-e dificil că mă ai pe mine lângă tine, gândeşte-te cum mi-a fost mie”, a povestit Bogdan Lobonţ la AS.ro.

El a povestit şi cum a crezut că i-au spart camera de hotel. De fapt, îl mutaseră la apartament. „I-am zis lui Cristi: „Băi, mi-au spart camera, nu mai am nimic”. „Sun-o pe Priscilla”, era persoana care se ocupa de jucătorii noi-veniţi. „Da, mă, stai acolo că vine să te ia, ţi-au luat apartament, n-a avut timp să-ţi spună”. De asta zicea Cristi că el a stat în hotel luni bune”, a mai povestit Bogdan Lobonţ la AS.ro.

Cum îl motiva Bogdan Lobonţ pe Edin Dzeko

Bogdan Lobonţ a evoluat timp de 8 ani la AS Roma. El a devenit o voce importantă în vestiar. „Lobby” a povestit la AS.ro LIVE cum îl motiva pe Edin Dzeko în perioada în care acesta evolua la AS Roma.

Băieţii mă ascultau. Vocea mea era importantă. Nu eram aşa vocal. Când vorbeam, băieţii mă ascultau. Am ajutat foarte mult. Am avut, între ghilimele, luptele mele cu Edin Dzeko când făceam 10 contra 0. 0 era portarul. Ceea ce îi spuneam lui: „Edin, dacă nu reuşeşti să-mi dai mie gol, eu fiind al treilea portar la AS Roma, cum crezi că o să-i dai duminică gol ăluia din Serie A, care e şi mai tânăr decât mine”. Mă jucam cu ei”, a mai declarat Bogdan Lobonţ.

 

 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Liverpool Legends - Ajax Legends 4-2 a fost live, în AntenaPLAY. Bogdan Lobonţ a primit patru goluri într-o repriză
AntenaPLAY • 23 mart., 18:30
Liverpool Legends – Ajax Legends 4-2 a fost live, în AntenaPLAY. Bogdan Lobonţ a primit patru goluri într-o repriză
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Fotbal extern • 22 mart., 16:46
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Unde a fost surprins Zlatan Ibrahimovic în timpul calificărilor pentru Marele Premiu de Formula 1™ al Arabiei Saudite
AntenaPLAY • 8 mart., 20:02
Unde a fost surprins Zlatan Ibrahimovic în timpul calificărilor pentru Marele Premiu de Formula 1™ al Arabiei Saudite
Motivul pentru care Bogdan Lobonţ a răbufnit
Liga 1 • 14 feb., 12:08
„Am master la Coverciano, Harvard din fotbal!” Motivul pentru care Bogdan Lobonţ a răbufnit: „E din altă parohie?”
Transformare spectaculoasă a Adelinei Chivu
Diverse • 7 feb., 16:40
FOTO
Transformare spectaculoasă a Adelinei Chivu. Cât de frumoasă este soția lui Cristi Chivu, la 42 de ani