Închide meniul

Bolidul de lux al lui Cristiano Ronaldo, implicat într-un accident în Mallorca

Viviana Moraru Publicat: 20 iunie 2022, 18:11

Bolidul de lux al lui Cristiano Ronaldo, implicat într-un accident în Mallorca

Transferul lui Cristiano Ronaldo a creat un scandal monstru

Cristiano Ronaldo, într-un meci pentru Manchester United / Profimedia

  • Maşina lui Cristiano Ronaldo a fost implicată într-un accident
  • Portughezul se află în vacanţă, alături de familie

Bolidul de lux al lui Cristiano Ronaldo a fost implicat într-un accident pe străzile din Mallorca, unde starul lui Manchester United era în vacanţă. Aparent, portughezul nu se afla în maşină, aceasta fiind condusă de şoferul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până la reunirea lotului lui Manchester United, Cristiano Ronaldo se află în vacanţă alături de familie în Mallorca. Acolo, a avut parte de veşti rele, după ce maşina sa, ce valorează 2 milioane de euro, a fost implicată într-un accident, cauzat de şoferul său.

Bolidul de lux al lui Cristiano Ronaldo, implicat într-un accident

În vacanţa pe care o petrece în Mallorca, Cristiano Ronaldo şi-a adus unul dintre bolizii de lux pe care îi deţine. Este vorba de un Bugatti Veyron, care costă 2 milioane de euro. Maşina a fost cumpărată de portughez în 2016, pe vremea când evolua pentru Real Madrid.

Reclamă

În dimineaţa zilei de luni, maşina lui Cristiano Ronaldo a fost implicată într-un accident. Din informaţiile ultimahora.es, starul portughez nu se afla în vehicul, bolidul fiind condus de unul dintre şoferii săi. Acesta a pierdut controlul maşinii, însă nu au fost victime. Cu toate acestea, în urma impactului, un depozit de butelii de butan aflat în apropiere a fost avariat.

La locul accidentului s-au deplasat mai multe maşini de poliţie, mulţi localnici fiind speriaţi de cele întâmplate.

Reclamă

Cristiano Ronaldo, anunț despre viitorul la Manchester United

Deși Manchester United a avut un sezon dezamăgitor, Cristiano Ronaldo tot a marcat 24 de goluri în toate competițiile, fiind de departe cel mai bun jucător al „Diavolilor”, deși a ajuns la 37 de ani.

Ronaldo susține că nu urmărește să stabilească noi recorduri, dar recordurile îl urmăresc pe el. Presa din Anglia a interpretat vorbele lusitanului ca pe o garanție că va juca pe Old Trafford și în sezonul viitor.

„Recordurile vin natural. Nu urmăresc recorduri, dar recordurile mă urmăresc pe mine, așa că e bine. Este motivația mea să continui să muncesc din greu, să iubesc pasiunea pentru joc și. Desigur, Manchester United și colegii mei mă ajută pe tot acest parcurs, așa că trebuie să apreciez toți oamenii care îl ajută pe Cristiano.

Reclamă 4 / 0/3

Este întotdeauna plăcut să marchezi goluri pentru acest club. Când este un hat trick, este și mai special. Dar cel mai important lucru pentru mine este să încerc să câștig jocurile și să încerc să câștig un campionat sau o cupă, dar cred Manchester United va reveni acolo unde îi este locul. Uneori este nevoie de timp, dar încă cred în asta.

Ce vreau să le transmit fanilor e că sunt uimitori Chiar și atunci când am pierdut, ei ne-au susținut mereu, sunt mereu alături de noi. Suporterii sunt mereu în inima mea și oamenii ar trebui să-i respecte pentru că sunt mereu de partea noastră.

De exemplu, primul joc, desigur, nu l-am simțit doar în joc, ci cu o zi înainte în hotel. Eram puțin nervos înainte, ceea ce este normal, dar lucrurile merg bine. Încep jocul, marchez două goluri și a fost foarte, foarte frumos”, a spus Cristiano Ronaldo, pentru site-ul oficial al lui Manchester United.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: "Vom găsi o cale"
AntenaPLAY • 12 mart., 17:36
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: „Vom găsi o cale”
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr - Al Ain
AntenaPLAY • 12 mart., 9:17
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr – Al Ain! Imagini copleşitoare cu familia starului portughez
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei
AntenaPLAY • 12 mart., 0:08
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei. Echipa lui Cristiano Ronaldo, învinsă la 11 metri, LIVE în AntenaPLAY