Închide meniul

Boris Becker a fost eliberat din închisoare, după 8 luni. Fostul campion de la Wimbledon va fi deportat din Marea Britanie

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 decembrie 2022, 15:02

Boris Becker a fost eliberat din închisoare, după 8 luni. Fostul campion de la Wimbledon va fi deportat din Marea Britanie

Boris Becker, dezvăluiri după perioada petrecută în închiSoare

Boris Becker/ Profimediaimages

Boris Becker este din nou un om liber. Triplul campion de la Wimbledon a fost eliberat din închisoare, după 8 luni. Bunul prieten al lui Ion Ţiriac nu va mai putea rămâne însă în Marea Britanie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul număr 1 mondial al tenisului, Boris Becker, a fost eliberat joi din închisoarea britanică în care executa o pedeapsă pentru infracţiuni financiare, a informat agenţia de presă PA, potrivit news.ro.

Boris Becker a fost eliberat din închisoare

În vârstă de 55 de ani, de şase ori câştigător de Grand Slam, Becker, care locuia în Marea Britanie din 2012, a fost găsit vinovat în aprilie de ascundere sau transfer ilicit de sute de mii de euro şi lire sterline pentru a evita stingerea datoriilor după ce a fost declarat falimentar.

El a fost condamnat la doi ani şi jumătate de închisoare de un tribunal din Londra, dar a ispăşit doar opt luni. Boris Becker a aflat însă că va fi deportat din Marea Britanie.

Acesta este cel mai bun cadou de Crăciun la care puteama spera. Abia aștept să-l țin în braţe pe fiul meu iubit„, a declarat mama lui Boris Becker, potrivit dailymail.com.

Reclamă

Becker a fost acuzat în special că a transferat sute de mii de lire sterline dintr-un cont profesional în alte conturi, în special cele ale fostelor sale soţii, că nu şi-a declarat proprietate în Germania şi că ar fi ascuns un împrumut de 825.000 de euro şi acţiuni la o companie.

Boris Becker, care a contestat toate acuzaţiile, fusese, pe de altă parte, achitat de alte acuzaţii, inclusiv cele legate de dispariţia trofeelor ​​sale. El a asigurat audierea că nu ştie unde sunt.

Printre cele nouă premii pe care creditorii şi-ar fi dorit să pună mâna se numără două dintre cele trei cupe ale sale de la Wimbledon, două trofee la Australian Open şi aurul de dublu la Jocurile Olimpice din 1992.

Reclamă 4 / 0/3

Fosta vedetă a tenisului a spus în cadrul procesului, care a avut loc în perioada 21 martie – 8 aprilie, că mai are „multe” dintre premiile şi amintirile pe care le-a adunat în 15 ani pe circuit, însă unele au dispărut.

Ion Țiriac a dezvăluit ce i-a transmis Boris Becker din închisoare

Ion Ţiriac a dezvăluit pentru L’Equipe că a primit un mesaj text de la Boris Becker, căruia i-a fost mentor în timpul carierei fabuloase din circuitul ATP.

Becker i-a mărturisit lui Țiriac că viața din închisoare l-a afectat destul de mult la început.

Mi-a spus prin mesaj că primele zile au fost extrem de grele și că închisoarea era foarte bine păzită, dar lucrurile începeau să devină mai bune”, a spus Ion Țiriac.

În urmă cu ceva timp, Ion Țiriac a vorbit despre atașamentul uriaș pe care îl are față de Boris Becker. Omul de afaceri român a declarat că, la nevoie, ar fi dispus să-i vireze germanului în conturi o sumă uriașă:

Boris Becker face parte din viața mea. Dacă are nevoie de 10 milioane de euro, îi voi da imediat această sumă”, spunea Ţiriac, în 2018, despre cel care a câştigat în carieră 6 turnee de Grand Slam.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și