Închide meniul

Gigi Becali încinge spiritele înainte de Universitatea Craiova – FCSB. „Să le dea sângele pe gură!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 mai 2022, 17:05

Gigi Becali încinge spiritele înainte de Universitatea Craiova – FCSB. „Să le dea sângele pe gură!

Gigi Becali, patronul FCSB

Profimedia

Gigi Becali i-a „înțepat” pe olteni înaintea derby-ului Universitatea Craiova – FCSB. Patronul roș-albaștrilor vrea o luptă corectă în duelul cu omologul Mihai Rotaru. Becali așteaptă însă ca formația lui Laurențiu Reghecampf să joace cel puțin la fel de agresiv și cu CFR Cluj, pe care o va întâlni imediat după duelul cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Eu vorbesc în contextul în care și noi, și ei joacă cu Universitatea Craiova. De ce să trateze meciul cu CFR mai lejer? Am convenție cu Rotaru să nu mai facem ce s-a întâmplat, o dată a făcut-o el, apoi am făcut-o eu, după am zis să nu mai facem niciodată asta.

Universitatea Craiova – FCSB | Gigi Becali încinge spiritele

Să jucăm corect, să facem dreptate. Plus că acolo e un Reghecampf, care e om corect și nu face niciodată așa ceva. Când mergem la Craiova, să își arate ei capacitatea, să jucăm cu o echipă căreia îi dă sângele pe gură. (n.r. râde)”, a spus Gigi Becali, potrivit sport.ro.

În turul din play-off, Universitatea Craiova a câștigat cu 2-0 pe Arena Națională împotriva FCSB-ului. A fost singurul eșec de până acum pentru roș-albaștri în play-off, care, în rest, au legat victorii pe linie.

În sezonul regular, FCSB a câștigat ambele meciuri cu Universitatea Craiova, 4-1 la București și 3-2 pe „Ion Oblemenco”. Echipa lui Gigi Becali e la două puncte de liderul CFR Cluj.

Reclamă

Gigi Becali: Nu ne poate sta nimeni în cale!”

Gigi Becali spune că, la ora actuală, singurul lucru care îl nemulțumește este prestația lui Malcom Edjouma. În plus, patronul de la FCSB și-ar mai dori un atacant pentru sezonul viitor, dacă tinerii Ianis Stoica, Mamut și Dumiter nu se vor ridica la nivelul așteptărilor sale.

„Finalul de sezon, cum aș vrea eu, aș vrea să joace pe bune FC Argeș și să venim noi pe primul loc. După aceea să îi bată Craiova pe CFR și să nu se mai joace cu titlul pe masă în ultima etapă. Așa aș vrea, după inima mea, dar cred că vom juca așa în ultima etapă (n.r. – cu trofeul pe masă) și vom câștiga meciul. Eu zic că la ora asta nu ne poate sta nimeni în cale.

Echipa e prea puternică, prea valoroasă și joacă fotbalul pe care mi l-am dorit eu. Mai trebuie ceva, puțin, un mic retuș. Mă refer la inter, unul dintre ei. Și mai avem nevoie de un atacant. Edjouma nu este ce mi-am dorit, nici închizător… e bun fotbalist, dar joacă doar contra echipelor meci. Suntem expuși cu el acolo. Eu le-am spus, la mine n-are voie să ajungă mingea deloc în careu. N-are voie să treacă mingea de linia careului.

Reclamă 4 / 0/3

El a fost forțat inter pentru că e periculos cu el închizător. Uite-l pe Șut, nu își părăsește postul. Să vedem. Normal, în meciurile astea tari, poate juca Tănase inter. Un singur atacant ne mai trebuie. Să vedem dacă este Ianis (n.r. – Stoica), dacă este Dumiter, dacă este Mamut. O să vedem. Dacă este Coman. Că dacă este Coman, deja pot să spun că la ultimele două meciuri a participat decisiv. Coman nu e 100%, dar la 70-80% a revenit. E Coman pe care eu îl știam.”, a spus Gigi Becali, pentru sursa citată.

„Finala” de titlu, pe stadionul rivalei FCSB-ului

Derby-ul dintre FCSB și CFR Cluj, care are șanse mari să se dispute cu trofeul pe masă, rămâne în continuare fără locație stabilită. Gigi Becali vrea ca „finala” pentru titlu să se joace pe Ghencea. Dacă nu va primi acceptul din partea MApN, patronul FCSB își va încerca norocul în Giulești.

„Mă gândesc să vorbesc cu Mustață (n.r. – liderul galeriei FCSB), să vorbească cu șefii de galerie de la Rapid. Că dacă se înțeleg ei între ei, nu e niciun fel de problemă.”, a spus Gigi Becali, pentru sport.ro.

Programul FCSB-ului din ultimele 3 etape:

Universitatea Craiova – FCSB

FC Voluntari – FCSB

FCSB – CFR Cluj

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” Vezi toate știrile
Citește și