Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă e soţia lui Mihai Rotaru! Apariţie rară a partenerei de viaţă a milionarului din Oltenia

Publicat: 4 februarie 2024, 21:51

Reclamă
Cât de frumoasă e soţia lui Mihai Rotaru! Apariţie rară a partenerei de viaţă a milionarului din Oltenia

Cât de frumoasă e soţia lui Mihai Rotaru! Apariţie rară a partenerei de viaţă a milionarului din Oltenia

Mihai Rotaru, într-o conferinţă de presă

Mihai Rotaru şi soţia lui, Irina, au participat, recent, la petrecerea de 1 an a finului lor, Aris Mina. Acesta este băieţelul lui Alex Mitriţă şi al soţiei fotbalistului Universităţii Craiova. Iată cât de frumoasă e soţia lui Mihai Rotaru, care apare rar în public.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irina-Alexandrina Rotaru a fost surprinsă într-o poză alături de cei doi copii ai lui Alex Mitriţă şi ai soţiei acestuia. În poză apare, desigur, şi Mihai Rotaru.

Cât de frumoasă e soţia lui Mihai Rotaru! Apariţie rară a partenerei de viaţă a milionarului din Oltenia

Alex Mitriţă s-a cununat civil cu partenera lui de viaţă, Alesia, în septembrie 2019, la New York. Cununia religioasă a fost făcută în Craiova.

Alex Mitriţă şi Alesia au doi copii minunaţi împreună, pe fetiţa Ava Maria, care s-a născut în 2020, şi pe băieţelul Aris Mina, care a împlinit de curând un an.

Naşii de botez ai lui Aris Mina sunt Irina şi Mihai Rotaru. Alex Mitriţă are o relaţie specială cu patronul Universităţii Craiova. Rotaru spunea, atunci când Mitriţă s-a întors la Universitatea Craiova, că fotbalistul a renunţat la mulţi bani pentru a semna cu echipa lui de suflet.

Reclamă
Familia Mitriţă, alături de familia Rotaru. Mihai Rotaru şi soţia lui, Irina, sunt naşii băieţelului lui Alex Mitriţă
Familia Mitriţă, alături de familia Rotaru. Mihai Rotaru şi soţia lui, Irina, sunt naşii băieţelului lui Alex Mitriţă

Alex Mitriţă a tras un semnal de alarmă după ce Universitatea Craiova a fost umilită de FCSB: „Aşa nu se poate”

Alex Mitriţă a tras un semnal de alarmă după ce Universitatea Craiova a fost umilită de FCSB. Universitatea Craiova – FCSB s-a încheiat 0-3.

În minutul 25 al partidei, Alex Mitriţă a ratat o ocazie uriaşă, singur cu Târnovanu. Vedeta Universităţii Craiova a trimis slab, pe centrul porţii, iar Târnovanu a reuşit să respingă.

Pierdem puncte şi ne îndepărtăm de această zonă (n.r.: a primelor locuri). Păcat că şi în această seară am făcut greşeli.

Reclamă 4 / 0/3

Nu vreau să vorbesc la cald, dar trebuie să analizăm foarte bine pentru că aşa nu se poate!

Nu doar 3-4 jucători greşesc, toţi am greşit în această seară.

(n.r.: despre ratarea uriaşă a lui în prima repriză) A fost o ratare, am ratat, data viitoare sper să marchez. Nu mi-e teamă că nu prindem loc de play-off, mi-e teamă că nu acumulăm puncte.

„Trebuie să începem să câştigăm pentru că altfel nu va fi bine”

Nu am câştigat de 5 etape. Trebuie să începem să câştigăm pentru că altfel nu va fi bine.

E normal ca fanii să fie supăraţi. Nu am adunat victorii şi le dau dreptate.

(n.r.: pare că echipa e dependentă de tine) Joc singur pe teren? Nu. Sunt 11 jucători. Într-un meci unul e mai bun, altul e mai puţin bun.

Să nu mai vorbim despre mine, nu sunt doar eu pe teren. Am încredere în colegii mei, nu Mitriţă e cel mai bun.

Reclamă

„Nu mă mai gândesc la lupta pentru titlu”

(n.r. Mai sunteţi în lupta pentru titlu?) Nu vreau să mă gândesc. Cel mai important e să luăm puncte.

Dacă la început am zis că ne batem la titlu, nu mai vreau să mă gândesc acum. Nu acumulăm puncte şi nu e bine”, a declarat Alex Mitriţă pentru digisport.ro după Universitatea Craiova – FCSB 0-3.

Universitatea Craiova a reuşit astăzi să o învingă în deplasare, cu 3-1, pe Sepsi, după ce covăsnenii au deschis scorul. Arbitrul Istvan Kovacs a fost foarte criticat pentru mai multe decizii din această partidă. Covăsnenii l-au acuzat pe central că i-a dezavantajat.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și