Închide meniul

Alex Mitriţă a tras un semnal de alarmă după ce Universitatea Craiova a fost umilită de FCSB: „Aşa nu se poate”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 28 ianuarie 2024, 22:57

Alex Mitriţă a tras un semnal de alarmă după ce Universitatea Craiova a fost umilită de FCSB: „Aşa nu se poate

Alex Mitriţă ratează FCSB - Universitatea Craiova. Lovitură teribilă suferită de olteni înaintea derby-ului pentru titlu

Alex Mitriță, la finalul unui meci / Profimedia Images

Alex Mitriţă a tras un semnal de alarmă după ce Universitatea Craiova a fost umilită de FCSB. Universitatea Craiova – FCSB s-a încheiat 0-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 25 al partidei, Alex Mitriţă a ratat o ocazie uriaşă, singur cu Târnovanu. Vedeta Universităţii Craiova a trimis slab, pe centrul porţii, iar Târnovanu a reuşit să respingă.

Alex Mitriţă a tras un semnal de alarmă după ce Universitatea Craiova a fost umilită de FCSB

Pierdem puncte şi ne îndepărtăm de această zonă (n.r.: a primelor locuri). Păcat că şi în această seară am făcut greşeli.

Nu vreau să vorbesc la cald, dar trebuie să analizăm foarte bine pentru că aşa nu se poate!

Nu doar 3-4 jucători greşesc, toţi am greşit în această seară.

Reclamă

(n.r.: despre ratarea uriaşă a lui în prima repriză) A fost o ratare, am ratat, data viitoare sper să marchez. Nu mi-e teamă că nu prindem loc de play-off, mi-e teamă că nu acumulăm puncte.

„Trebuie să începem să câştigăm pentru că altfel nu va fi bine”

Nu am câştigat de 5 etape. Trebuie să începem să câştigăm pentru că altfel nu va fi bine.

E normal ca fanii să fie supăraţi. Nu am adunat victorii şi le dau dreptate.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r.: pare că echipa e dependentă de tine) Joc singur pe teren? Nu. Sunt 11 jucători. Într-un meci unul e mai bun, altul e mai puţin bun.

Să nu mai vorbim despre mine, nu sunt doar eu pe teren. Am încredere în colegii mei, nu Mitriţă e cel mai bun.

„Nu mă mai gândesc la lupta pentru titlu”

(n.r. Mai sunteţi în lupta pentru titlu?) Nu vreau să mă gândesc. Cel mai important e să luăm puncte.

Dacă la început am zis că ne batem la titlu, nu mai vreau să mă gândesc acum. Nu acumulăm puncte şi nu e bine”, a declarat Alex Mitriţă pentru digisport.ro după Universitatea Craiova – FCSB 0-3.

Ivaylo Petev a acuzat arbitrajul după umilinţa cu FCSB: „Arbitrul le-a făcut cadou un gol! Dacă problema e la mine, mâine plec!”

Ivaylo Petev a acuzat arbitrajul după umilinţa cu FCSB, scor 0-3, şi a făcut un anunţ ferm despre viitorul său. Petev a spus că este dispus să plece, dacă simte că problema la echipă este el.

Universitatea Craiova a ajuns la 5 meciuri consecutive fără victorie şi riscă să rateze play-off-ul. Petev nu se teme că ar putea fi demis, dar a precizat că este dispus să renunţe la postul de antrenor.

Eu sunt mulţumit de dorinţa şi străduinţa jucătorilor nosştri. Arbitrul le-a făcut cadou un gol şi noi le-am făcut două. În prima repriză am avut 2-3 situaţii în care puteam să marcăm. Am primit gol în prima şi a doua repriză în cel mai rău moment al meciului. Nu am mai reuşit să marcăm. Având în vedere ce s-a văzut în teren, cred că rezultatul e prea dur. Nu a fost rău, am avut stabilitate.

Reclamă

Cel mai rău a fost că în minutul 50 am primit gol şi a fost greu să mai revenim. Ceea ce s-a întâmplat în toate aceste meciuri a fost o problemă în apărare. Nu, nu mi-e teamă pentru postul meu. Dacă problema e la mine, mâine plec. Fiecare meci e important. Nu e prima dată, bineînţeles că şi arbitrajul a avut un rol”, a spus Ivaylo Petev la digisport.ro.

Universitatea Craiova – FCSB 0-3. Echipa lui Charalambous i-a umilit pe olteni. Miculescu, Coman şi Olaru, show total

Meciul a început cu un incident la tribuna a II-a, acolo unde un suporter al oltenilor s-a accidentat şi a fost nevoie de intervenţia ambulanţei. Pe teren, Târnovanu a intervenit în minutul 25 la şutul lui Mitriţă, iar Băluţă a trimis peste poarta gazdelor în minutul 36.

Deschiderea scorului a venit dintr-un penalty acordat de Marcel Bîrsan, după sesizarea VAR, în prelungirile primei reprize. Zajkov a atins balonul cu mâna în propria suprafţă de pedeapsă şi Olaru a marcat cel de-al 14-lea său gol stagional, transformând penalty-ul.

FCSB a majorat scorul în minutul 50, prin Florinel Coman, iar Miculescu a profitat de greşeala lui Bancu, din minutul 84, a recuperat balonul, a pătruns şi a şutat din afara careului, stabilind scorul fina. Echipa bucureşteană s-a impus cu 3-0, ajungând la 50 de puncte şi fiind lider detaşat în clasament. Universitatea Craiova este pe locul 5, cu 34 de puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și