Închide meniul

Sepsi – Universitatea Craiova 1-3! Oltenii au întors spectaculos scorul şi au obţinut prima victorie după 5 etape fără succes

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 februarie 2024, 17:29

Sepsi – Universitatea Craiova 1-3! Oltenii au întors spectaculos scorul şi au obţinut prima victorie după 5 etape fără succes

Sepsi - Universitatea Craiova 1-3! Oltenii au întors spectaculos scorul

Imagine din meciul Sepsi - Universitatea Craiova 1-3 / AntenaSport

Meciul Sepsi – Universitatea Craiova 1-3, din etapa a 24-a a Ligii 1, a putut fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro. Cele două vecine de clasament aveau nevoie uriașă de puncte pentru a rămâne pe loc de play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oltenii lui Mihai Rotaru au avut un început de 2024 de coșmar. Ajunseseră la cinci meciuri la rând fără victorie în campionat. Acum au obţinut prima victorie, într-un moment foarte dificil.

Sepsi – Universitatea Craiova 1-3 LIVE TEXT

Min. 90+7: Fluier final! Sepsi – Universitatea Craiova 1-3, scor final

Min. 83: Sepsi – Universitatea Craiova 1-3! Crețu a trimis un șut fabulos, din afara careului! Niczuly nu a reușit să intervină, iar balonul s-a oprit direct în poartă!

Min. 74: Sepsi – Universitatea Craiova 1-2! Koljic a transformat penalty-ul şi oltenii au reuşit să întoarcă rezultatul, după ce au fost conduşi

Reclamă

Min. 73: Istvan Kovacs a decis să acorde lovitură de pedeapsă!

Min. 72: Un nou posibil penalty pentru Universitatea Craiova! Istvan Kovacs urmăreşte fata pe ecranul de lângă gazon

Min. 67: Ocazie uriaşă a lui Sepsi, ratată de Cosmin Matei!

Reclamă 4 / 0/3

Min: 50: Fază controversată în careul lui Sepsi! Inițial, Istvan Kovacs a crezut că Ciobotariu l-a faultat pe Markovic și a dictat penalty. Totuși, pe reluări s-a făzut faptul că jucătorul Craiovei l-a călcat pe covăsnean, iar decizia a fost întoarsă.

Min. 46: A început a doua repriză!

Pauză!

Min. 45+2: Sepsi – Universitatea Craiova 1-1! Markovic a dat lovitura pe finalul primei reprize! A primit o centrare excelentă la colțul lung și a trimis mingea în plasă, printr-o lovitură de cap.

Min. 38: Ocazie mare pentru Sepsi! Debeljuh a trimus un șut dintr-o poziție excelentă, dar balonul nu a intrat în poartă!

Min. 33: Sepsi – Universitatea Craiova 1-0! Debeljuh a deschis scorul! După o greșeală a oltenilor, mingea a ajuns la jucătorul covăsnenilor, care a înscris fără probleme!

Min. 8: Gol anulat pentru Universitatea Craiova! Raul Silva a reuşit să înscrie, cu o reluare din faţa porţii, însă golul a fost anulat pe motiv de offsaid.

Reclamă

Min. 1: A început meciul dintre Sepsi şi Universitatea Craiova!

Sepsi: Niczuly – Oteliță, Ninaj, Ciobotariu, Fl. Ștefan – Rodriguez, N. Păun – I. Gheorghe, C. Matei, Kallaku – Debeljuh
Rezerve: D. Moldovan, Gedo, Kecskes, Bălașa, Renta, Aganovic, R. Varga, Safranko, Popșa, K. Varga
Antrenor: Bernd Storck

Universitatea Craiova: Lazar – Vlădoiu, Zajkov, Raul Silva, Căpățînă – Al. Crețu, Mateiu – Danciu, Mekvabishvili, Mitriță – Markovic
Rezerve: L. Popescu, Soiri, Maldonado, Badelj, Benga, Lăpădătescu, Kozulj, Cîmpanu, Baiaram, Bana, Koljic
Antrenor: Ivaylo Petev

Sepsi a reușit un „scor fluviu” în primul meci oficial din acest an, 6-0 cu Poli Iași, dar a cedat etapa trecută cu UTA. Gruparea din Sfântu Gheorghe poate profita de problemele de lot ale rivalilor. Bancu și Screciu sunt marile absențe ale oltenilor.

Meciul care urmează va fi cu o echipă foarte bună, care a progresat mult în ultimele meciuri. Noi trebuie să aplicăm o metodă bună, trebuie să jucăm ca o echipă, să luptăm cu orice preţ să reuşim să luăm cele trei puncte.

Indiferent de sistemul pe care îl voi folosi, oricine intră pe teren trebuie să ia meciul în serios şi să luăm cele trei puncte, asta este cel mai important. La noi problema este mai mult mentală, având în vedere rezultatele din ultimul timp. Sunt sigur că după o victorie vom arăta mult mai bine şi o să jucăm mult mai bine„, a declarat bulgarul Ivaylo Petev la conferința de presă.

Gigi Becali nu l-a iertat pe Mihai Rotaru şi s-a amuzat copios după Universitatea Craiova – FCSB 0-3

Trebuie să arătăm de ce foarte mulți consideră că avem cel mai bun lot din România„, spunea finanţatorul oltenilor înainte de a primi vizita lui FCSB. Latifundiarul din Pipera i-a dar replica, la 12 ore după victoria categorică obţinută la Craiova.

Becali s-a descătuşat în faţa jurnaliştilor şi l-a ironizat pe Mihai Rotaru. Este încântat că FCSB s-a distanţat la 16 puncte de echipa pe care o considera principala rivală la titlu.

Hai să fac şi aşa o mică ironie… am zis să nu mai fac, ca să nu se supere Dumnezeu pe mine. Dar fac. Noi am făcut aseară o mare performanţă, una dintre cele mai mari de când sunt în fotbal. Am bătut o echipă care pe toate posturile au mai buni jucători decât noi. Pe toate sunt… şi în atac, şi în apărare. Ei au toţi jucătorii, pe toate posturile, mai buni decât jucătorii noştri. Şi noi am bătut-o, îţi dai seama ce mare performanţă am făcut (n.r. a început să se amuze)? E mare performanţă, îţi dai seama?„, a declarat Gigi Becali la Palat.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul Vezi toate știrile
Citește și