Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este iubita celui mai în formă jucător român din Liga 1. Georgiana întoarce toate privirile!

Reclamă

Publicat: 4 septembrie 2023, 18:48 / Actualizat: 4 septembrie 2023, 19:50

Cât de frumoasă este iubita celui mai în formă jucător român din Liga 1. Georgiana întoarce toate privirile!

Cât de frumoasă este iubita celui mai în formă jucător român din Liga 1

Aurelian Chiţu şi iubita lui / colaj Instagram

Cât de frumoasă este iubita celui mai în formă jucător român din Liga 1. Georgiana Elena este tânăra care l-a dat peste cap pe golgheterul lui FC U Craiova 1948, Aurelian Chițu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul în vârstă de 32 de ani trece prin cel mai bun moment al carierei. Este pe primul loc în topul celor mai buni marcatori din campionatul României, la egalitate cu Marko Dugandzic de la Rapid. Chițu are 6 goluri și 4 pase decisive în 8 meciuri!

Cât de frumoasă este iubita celui mai în formă jucător român din Liga 1

Aurelian Chițu a impresionat chiar și în fața fostei sale echipe, Farul. Chiar dacă nu a punctat, a fost autorul a două assist-uri. I-a servit ideal pe Albu și Baeten și a ajutat-o pe Craiova lui Mititelu să obțină o victorie impresionantă împotriva campioanei lui Gică Hagi.

Chițu are parte de liniște și în viața personală. Este într-o relație cu o Georgiana Elena, o blondă care întoarce toate privirile (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). E una dintre cele mai frumoase iubite de fotbaliști.

Chițu și iubita lui s-au relaxat în Santorini înainte de startul sezonului. Imaginile de la piscină, postate pe reţelele sociale,  au fost unele spectaculoase.

Reclamă

Chițu are o cotă de piață de 450.000 de euro. A mai jucat de-a lungul carierei pentru Valenciennes, PAS Giannina, Astra și Daejeon Hana Citizen. Cel mai mult a colaborat cu Hagi la echipa din Constanța.

Aurelian Chițu, încântat după FC U Craiova 1948 – Farul 4-0

Aurelian Chițu a specificat că victoria cu Farul dă un moral incredibil echipei din Bănie, în contexul în care urmează pauza pentru meciurile echipelor naționale.

De data asta am reușit să nu mai primim gol. Am câștigat cu 4-0, înainte de pauza asta victoria ne dă un moral incredibil. Avem foartă multe calitate în atac, marcăm meci de meci, astăzi ne-am apărat bine, am început mai prost meciul, dar am reușit să marcăm.

Reclamă 4 / 0/3

După ce am marcat am jucat mult mai bine, au început să ne iasă mai multe. Sper să îmi ajut echipa la cât mai multe victorii. Mă bucur, mă simt apreciat, este un lucru frumos ca fanii să îți strige numele”, a spus Aurelian Chițu, potrivit digisport.ro.

Marcel Pușcaș, directorul general al lui FC U Craiova 1948, e convins că Edi Iordănescu trebuia să îl cheme pe Chițu la națională, în locul lui Bîrligea de la CFR Cluj.

Urgenta problemă a selecționerului Edi Iordănescu: CHIȚU vs BIRLIGEA. (…) Se compară cariera lui Bîrligea cu a lui Chițu? E mai tehnic, mai iute, mai experimentat, mai cu simțul porții sau al combinațiilor clujeanul decât Chițu? Nici vorbă.

Putem compara 17 goluri înscrise de Chițu în acest an (golgheterul anului calendaristic) cu cele 5 înscrise de Birligea? Dar cele 8 assisturi ale lui Chițu comparativ cu cele 3 ale lui Bîrligea?
În acest an, cifrele lui Chițu sunt net peste ale oricărui atacant român din România și/ sau din străinătate. Nici în privința OMOGENITĂȚII nu se pot compara cei doi. Chițu a jucat și cu Alibec și cu Băluță, Manea, Răzvan Marin, Aioanii samd. Birligea, nu. A fost și el campion al României.

Chițu a jucat în Franța, Grecia, Coreea de Sud. Bîrligea, în Serie C, după cum am mai spus. Deci, EXPERIENȚA este iar de partea lui Chițu. Chițu câștigă la această oră orice duel cu Birligea. Este peste el la orice capitol necesar unei selecții.

În acest context, Edi are șansa unei convocări de urgență a lui Chițu. Pentru el ca selecționer, pentru principii clare, pentru adevăr și pentru echipa României. În cel mai rău caz îi poate convoca pe ambii, lăsând pe altcineva acasă. Așa ar fi corectă selecția.

Sunt convins, după câte îl știu, că Edi este un tip corect care ține la principii și la corectitudine. N-are nimic de pierdut în rezolvarea acestei dileme. Dacă e vreo dilemă!
Chițu nu poate lipsi de la convocare.

Reclamă

Altminteri ce rost mai are ca un român să marcheze 17 goluri într-un an și să dea 8 pase de gol? Să fie cel mai bun dar neconvocat. Ar însemna că trebuie să marchezi doar 5 goluri și să ai doar 3 assisturi pentru a ajunge la naționala României. Așa? Pe bune?! Chiar ne-am face de râs”, a transmis Marcel Pușcaș pe Facebook.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și