Închide meniul

Aurelian Chițu și Vlad Achim, fericiți după FC U Craiova 1948 – Farul 4-0: „Ne dă un moral incredibil”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 4 septembrie 2023, 0:03

Aurelian Chițu și Vlad Achim, fericiți după FC U Craiova 1948 – Farul 4-0: Ne dă un moral incredibil”

Aurelian Chițu și Vlad Achim, fericiți după FC U Craiova 1948 - Farul 4-0

Aurelian Chițu, în timpul unui meci / Profimediaimages

Aurelian Chițu și Vlad Achim, fericiți după FC U Craiova 1948 – Farul 4-0. Jucătorii echipei lui Adrian Mititelu au vorbit despre victoria categorică din partida cu echipa lui Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova 1948 s-a impus în fața campioanei cu scorul de 4-0. Pentru olteni au marcat: Van Durmen, Albu, Baeten și Bauza. Acest meci a reprezentat a 3-a victorie obținută de echipa din Bănie în noul sezon din Liga 1.

Aurelian Chițu și Vlad Achim, fericiți după FC U Craiova 1948 – Farul 4-0. Oltenii așteaptă pauza competițională

Cei doi jucători de la echipa lui Adrian Mititelu s-au declarat foarte fericiți după rezultatul obținut în această seară, la partida din Craiova. Aurelian Chițu a menționat că acest rezultat dă un moral incredibil echipei, în contexul în care urmează pauza pentru meciurile echipelor naționale.

„De data asta am reușit să nu mai primim gol. Am câștigat cu 4-0, înainte de pauza asta victoria ne dă un moral incredibil. Avem foartă multe calitate în atac, marcăm meci de meci, astăzi ne-am apărat bine, am început mai prost meciul, dar am reușit să marcăm.

După ce am marcat am jucat mult mai bine, au început să ne iasă mai multe. Sper să îmi ajut echipa la cât mai multe victorii. Mă bucur, mă simt apreciat, este un lucru frumos ca fanii să îți strige numele”, a spus Aurelian Chițu, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Vlad Achim: „Avem nevoie de puțină odihnă”

De asemenea, Vlad Achim este de părere că echipa are nevoie de odihnă, înainte de reluarea Ligii 1, după pauza cauzată de meciurile echipelor naționale. Acesta a vorbit și despre meci și s-a declarat foarte mulțumit de evoluția echipei sale.

„Un joc bun din partea noastă, un fotbal complet. Am făcut totul bine, ca o echipă matură. Ne-am apărat bine, am plecat pe contra atac, am ținut ritmul. Sunt foarte mulțumit de joc.

În cam toate meciurile am primit goluri, a fost o problemă pe care a trebuit să o rezolvăm, nu le-am dat prea multe ocazii adversarilor, e un pas bun pe drumul acesta. Am avut evoluții oscilante în fiecare an, dar am avut și seri foarte bune.

Reclamă 4 / 0/3

Așteptăm antrenorul, noi ne facem datoria de fotbaliști, am și arătat pe teren că suntem concentrați, că suntem maturi. Avem nevoie de puțină odihnă, acum suntem fericiți și așteptăm pauza competițională”  a spus Vlad Achim, pentru sursa citată anterior.

După această partidă, echipa din Bănie se află pe locul 8 în prima ligă, cu 9 puncte obținute după primele 8 etape. Pentru olteni, următorul meci va fi împotriva celor de la Dinamo, pe data de 16 septembrie. Partida va putea fi urmărită în format live text pe As.ro.

FC U Craiova 1948 – Farul Constanţa 4-0

FC U Craiova 1948 – Farul Constanţa 4-0. Campioana României a suferit o înfrângere categorică în Bănie. Oltenii s-au distrat cu jucătorii lui Gică Hagi şi au obţinut prima victorie după două înfrângeri.

Farul nu şi-a revenit după ce a fost eliminată de HJK Helsinki din Conference League. Constănţenii au suferit un nou eşec în Liga 1, şi rămân pe locul 9 în Liga 1. Compagnucci, Albu, Baeten şi Bauza au marcat golurile trupei lui Adrian Mititelu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin Vezi toate știrile
Citește și