Închide meniul

Câți bani a câștigat Leonard Doroftei în carieră. Marele campion a dat toate cărțile pe față

Alex Ioniță Publicat: 21 iunie 2024, 15:42

Reclamă
Câți bani a câștigat Leonard Doroftei în carieră. Marele campion a dat toate cărțile pe față

Câți bani a câștigat Leonard Doroftei în carieră

Leonard Dorofeti/ Facebook

Iată câți bani a câștigat Leonard Doroftei în carieră. Chiar fostul mare campion a dezvăluit ce sume a încasat după meciurile disputate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, Leonard Doroftei locuiește în Canada, acolo unde a plecat după ce s-a simțit „umilit” în țara noastră.

Câți bani a câștigat Leonard Doroftei în carieră

„Moșul” a dezvăluit că nu a încasat sume uriașe în cariera sa de pugilist, chiar dacă majoritatea fanilor îl vedeau drept un adevărat milionar, în perioada în care lupta pentru titluri.

După spusele lui Leonard Doroftei, în intreaga carieră acesta a adunat până într-un milion de dolari. Iată, mai jos, dezvăluirile făcute de marele campion.

„Acolo (n.r. după un meci de box) nu primești nimic, totul e prin cec. Cecurile se trimit direct în bancă, au intrat în bancă, ești fiscalizat. Și încep și anunță: bam, bam, bam, ai de plată, ai de plată, ai de plată…

Reclamă
Reclamă 4

N-am strâns foarte mult… câteva sute de mii (n.r. de dolari), dar nu… (n.r. Până într-un milion de dolari?) Aproape, da!”, a spus Leonard Doroftei, în cadrul unui podcast, citat de iamsport.ro.

Doroftei, detalii neştiute despre femeia care i-a schimbat radical viaţa

Leonard Doroftei a dezvăluit cum a reacţionat atunci când şi-a întâlnit pentru prima dată soţia. Acesta a transmis că a fost dragoste la prima vedere, iar de atunci nu s-au mai despărţit niciodată.

„Moşul” a transmis că Monica l-a susţinut în toate deciziile pe care le-a luat, de-a lungul carierei sale, cei doi fiind în prezent stabiliţi în Canada. Doroftei a oferit detalii şi despre relaţia cu cei trei copii ai lui.

Reclamă

„M-am ridicat de pe fotoliu şi m-am dus direct la ea ‘Bună, ce faci, cum te cheamă’. A fost prima persoană cu care am procedat în felul acesta. (N.r. Ea ce a zis?) Era ruşinoasă! Nebunule! M-am speriat şi am văzut ochii ăia verzi. Atracţie la prima vedere. Avea 18, 19 ani când am cerut-o, în 1994.

(N.r. Ce i-ai făcut de vorbeşte aşa frumos despre tine) Nu intrăm în detalii. I-am făcut copii frumoşi, ce să-i fac. Aşa a vrut Dumnezeu. (N.r. Nu te uiţi la bani când îi iei soţiei ceva) Nu, niciodată, nici nu se compară. M-a susţinut în absolut tot, am luat deciziile împreună, dacă greşim, greşim noi.

(N.r. Copiii te ascultă mai mult pe tine sau pe ea) Pe amândoi, sunt ok. Mai mult vorbesc cu mama lor, au petrecut mai mult timp cu ea, eu am fost cârciumar, mi-a plăcut cârciumăria„, a declarat Leonard Doroftei, în cadrul unui podcast.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:51

CSM București și Gloria Bistrița, în Grupa A din Liga Campionilor la handbal feminin! Rapid, în Grupa B. Cu cine se vor duela

20:20

VideoDanezul Magnussen a dezvăluit cine este cel mai bun pilot în activitate şi a spus unde vrea să vină în România

20:06

„Putem să batem!” George Pușcaș, mesaj de luptă înainte de România – Olanda! Virgil van Dijk nu l-a speriat pe atacant

19:52

Dinamo și-a aflat adversarele din grupele Ligii Campionilor, la handbal masculin! Dueluri „de foc” pentru campioana României

19:19

Dan Şucu a anunţat cei doi jucători din naţionala României pe care îi vrea la Rapid: „Ce mult mi-aş dori să vină!”

19:08

Pierre Gasly şi-a prelungit contractul cu Alpine. Anunţul oficial a fost făcut înaintea Marelui Premiu al Austriei

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și