Închide meniul

Război în Ucraina | „Vă puteţi imagina unde au ajuns oamenii?!” Ce a aflat Vitali Klitschko de la sportivii ruşi cu care a vorbit

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 martie 2022, 8:55 / Actualizat: 18 martie 2022, 11:41

Război în Ucraina | „Vă puteţi imagina unde au ajuns oamenii?! Ce a aflat Vitali Klitschko de la sportivii ruşi cu care a vorbit

Vitali Klitschko, mesaj pentru Vladimir Putin

Profimedia

  • Vitali Klitschko a vorbit cu sportivii ruşi
  • De ce unii aleg să tacă

Vitali Klitschko, care este actualul primar al Kievului şi unul dintre cei mai mari boxeuri din istorie, a spus că a încercat să le explice sportivilor ruşi care este situaţia reală din Ucraina. Klitschko a spus că acestora le este frică să spună ceva cu privire la invazia armatei Rusiei în Ucraina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vitali Klitschko: „Sportivii ruşi sunt prea speriaţi să vorbească!”

Sincer să fiu, am vorbit cu sportivi ruși, nu le voi da numele, am încercat să le explic, dar ei sunt prea speriați. Vă puteți imagina unde au ajuns oamenii? Le este frică să vorbească despre sentimentele și gândurile lor.

Oamenilor le este frică să spună ceva, iar aceștia sunt oameni care sunt luptători, au titluri mari în sport și așa mai departe. Nu au fost niciodată lași, dar în această direcție le este frică”, a transmis Vitali Klitschko, citat de sport.ua.

Reclamă

Vitali Klitschko, dezvăluiri tulburătoare, înainte să ajungă în tranșee, pentru a opri invazia Rusiei

Într-un documentar apărut în 2011, Vitali povestește cum a trăit primele momente în care a ajuns în Statele Unite. Tatăl său, cu grade înalte în armata URSS, care trecuse în 1968 prin Praga, i-a crescut sub propaganda sovietică.

”Pe vremea când eram copil, am fost spălat pe creier. În fiecare dimineață, trebuia să scriu lucruri rele despre America, pentru că era inamicul nostru. Acolo, oamenii se tratau ca sclavii. Asta ni se spunea de la grădiniță.

Reclamă

Pentru mine, când am ajuns acolo, am avut impresia că am ajuns pe Lună. Auzisem multe despre Coca-Cola și când am încercat-o prima oară, am crezut că pot să beau o găleată.

Ne petreceam toate zilele în malluri. Eram înmărmurit. Normal că nu aveam bani. Ne uitam la lucruri și doar le atingeam. Cum e posibil să fie 100 de feluri de brânză. Pentru mine, exista brânza, una și atât”, a dezvăluit Klitschko, citat de Marca.

Vitali Klitschko, izbucnire nervoasă de 12 secunde

Vitali Klitschko, primarul Kievului, a avut un dialog răstit cu un jurnalist străin, care îi spunea că Vladimir Putin susţine că armata sa bombardează doar obiectivele militare. Klitschko i-a răspuns peun ton răstit jurnalistului în timp ce îi arăta un bloc bombardat de armata Rusiei trimisă de Putin în Ucraina.

Reclamă 4 / 0/3

Primarul Kievului a oferit un răspuns de 12 secunde care a devenit viral pe reţelele de socializare. „Un rahat, îmi pare rău! Unde este ținta militară? Această clădire este o țintă militară?”, i-a răspuns, pe un ton răstit, Klitschko jurnalistului, în timp ce arăta spre un blos distrus de bombele ruşilor.

Primarul Kievului, dezvăluiri tulburătoare, înainte să ajungă în tranșee, pentru a opri invazia Rusiei

Vitali Klitschko este unul dintre simbolurile rezistenței Ucrainei, în fața invaziei Rusiei. Primarul Kiev-ului a făcut, în trecut, anumite dezvăluiri incredibile. Într-un documentar apărut în 2011, Vitali povestește cum a trăit primele momente în care a ajuns în Statele Unite. Tatăl său, cu grade înalte în armata URSS, care trecuse în 1968 prin Praga, i-a crescut sub propaganda sovietică.

Totuși, după ce a devent campion în URSS, anumite uși i s-au deschis lui Vitali, mai ales că Mikhail Gorbachev venise la putere. În iulie 1990, Vitali, fan Arnold Schwarzenegger and Chuck Norris, ajungea la Palm Beach, un alt univers pentru el.

”Pe vremea când eram copil, am fost spălat pe creier. În fiecare dimineață, trebuia să scriu lucruri rele despre America, pentru că era inamicul nostru. Acolo, oamenii se tratau ca sclavii. Asta ni se spunea de la grădiniță. Pentru mine, când am ajuns acolo, am avut impresia că am ajuns pe Lună. Auzisem multe despre Coca-Cola și când am încercat-o prima oară, am crezut că pot să beau o găleată.

Ne petreceam toate zilele în malluri. Eram înmărmurit. Normal că nu aveam bani. Ne uitam la lucruri și doar le atingeam. Cum e posibil să fie 100 de feluri de brânză. Pentru mine, exista brânza, una și atât”, a dezvăluit Vitali Klitschko, citat de Marca.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:06 „Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?” Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu! „Briliantul” şi-a decis viitorul 17:48 Rapid – Sepsi, LIVE TEXT, 20:30! Giuleştenii luptă pentru prima victorie din play-off. Echipele probabile 17:30 Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor! Cu cine s-au înţeles „câinii” 17:06 „Frumosule!” Octavian Popescu, mesaj savuros pentru Andrei Vlad! Portarul de la FCSB împlineşte 25 de ani 16:54 Transferul lui Denis Drăguş, în linie dreaptă! S-a ajuns la un acord total: „Nu există nici cea mai mică problemă” 16:40 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 15 aprilie 2024 16:32 EXCLUSIV„Se întoarce acasă!” Neluţu Varga, euforic după ce l-a convins pe Dan Petrescu să revină la CFR Cluj! Ce obiective i-a fixat 15:40 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 şi Adina Diaconu – Wang Manyu 0-4 au fost în AntenaPLAY, la Cupa Mondială Macao 2024 14:39 Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan 14:09 Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai! Care este starea tânărului de 20 de ani Vezi toate știrile
Pe același subiect
Fraţii Klitschko au transmis un mesaj de luptă
Extra • 24 feb., 17:14
Fraţii Klitschko, mesaj de luptă: „Rusia, înfruntă realitatea şi du-te acasă!”. Ce au transmis în ziua în care se împlineşte un an de război în Ucraina
Explozie pe Podul Crimeei
Diverse • 8 oct., 17:51
FOTO
Ironie supremă adusă lui Vladimir Putin, după explozia de la podul Kerci. Primarul Kievului s-a amuzat pe seama ruşilor
FIGHT • 21 aug., 14:07
Mesajul războinic al lui Vitali Klitschko, după ce ucraineanul Usyk l-a învins pe Joshua: „Glorie Ucrainei. Slavă eroilor săi! Vom câştiga şi împotriva barbarilor ruşi!”
Vladimir Putin, în timpul unui eveniment
Diverse • 13 iul., 8:56
Momentul în care Vitali Klitschko s-a întâlnit cu Vladimir Putin! Dezvăluire incredibilă despre ce vrea de fapt liderul de la Kremlin
Oleksander Usyk
Extra • 2 iul., 10:47
Oleksander Usyk, pregătit să revină pe frontul din Ucraina: „Mă voi întoarce imediat”