Închide meniul
Foto

Ce a putut să spună George Simion despre scandalul uriaş de la meciul cu Kosovo

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 septembrie 2023, 19:02

Ce a putut să spună George Simion despre scandalul uriaş de la meciul cu Kosovo

Ce a putut să spună George Simion despre scandalul uriaş de la meciul cu Kosovo

Ce a putut să spună George Simion despre scandalul uriaş de la meciul cu Kosovo. Parlamentul a avut o primă reacţie după ce grupul de suporteri „Uniţi sub Tricolor”, pe care l-a fondat, a provocat un scandal uriaş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Simion a spus că nu are nicio legătură cu incidentele de aseară şi a precizat că, la ora meciului, dormea. România – Kosovo 2-0 a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Ce a putut să spună George Simion despre scandalul uriaş de la meciul cu Kosovo

„Nu am nicio legătură nici cu o formaţiune de suporteri nici cu alta, nu am mai fost la un meci al României probabil de vreo 4 ani, dar cred că prin somn le transmiteam, prin unde, că nu eram departe de Lia Manoliu, de stadionul naţional, ce să facă. Îi felicit pentru ”Basarabia este România”. Aseară am dormit, înţeleg necesitatea unora de a mă asocia cu toate evenimentele din România, cred că şi pe la Crevedia am fost înainte de explozie„, a spus George Simion, conform news.ro.

În urmă cu câţiva ani, George Simion a recunoscut pentru gsp.ro că a fondat acest grup de suporteri care susţine naţionala României.

„Am participat la fondarea acestei structuri, pentru că naționala nu avea o susținere coagulată. Am mers cu «Uniți Sub Tricolor» alături de naționala de tineret la Euro U21 din Italia.

Reclamă

Sunt zeci de mii de tineri în peluze, care cântă și aprind torțe, fac atmosferă, descoperă un mod de viață în aceste subculturi. Da, sunt unul dintre acei tineri, nu mi-e rușine, un meci de fotbal se trăiește mult mai frumos în peluză. Nu mă dezic de ceea ce-mi place. Nu sunt perfect. În peluze circulă și idei bune, și idei rele”, spunea Simion.

Cine este „Gogoaşă”, ultrasul care a fost în centrul incidentelor din România – Kosovo

S-a aflat cine este „Gogoaşă”, ultrasul care a fost în centrul incidentelor din România – Kosovo. Andrei Preda, pe numele său real, este liderul galeriei celor de la FC U Craiova 1948, şi a mai fost protagonistul a doua incidente, în acest an.

Suporterii români din peluza „Uniţi sub tricolor” au început să arunce cu torţe pe teren în minutul 18. Ulterior, aceştia au afişat mesaje împotriva statului Kosovo, şi au început să scandeze „Serbia, Serbia„.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Stanciu şi jandarmii au mers să-i liniştească pe suporteri, iar în centrul fanilor „tricolori” se afla Andrei Preda. Cel supranumit „Gogoaşă” era extrem de nervos, şi a declarat că meciul de pe Arena Naţională nu ar fi trebuit să se joace.

„Gogoaşă” a fost implicat în alte două incidente în acest an. În martie, la meciul dintre Andorra şi România, Andrei Preda a fost în centrul scandalului din peluza „tricolorilor”. Acesta se pare că a declanşat bătaia din sectorul dedicat fanilor români.

De asemenea, acesta a mai fost implicat şi într-o bătaie din luna mai. Mai exact, fanii celor de la FC U Craiova 1948 şi ai celor de la Universitatea Craiova s-au aflat într-un scandal de proporţii într-un bar, înaintea partidei directe. „Gogoaşă” a fost şi atunci în centrul acţiunii.

România – Kosovo, întrerupt din cauza torţelor şi a mesajelor afişate de fanii români

Duelul dintre România şi Kosovo a fost întrerupt din cauza torţelor şi a mesajul afişate de suporterii români! Fanii „tricolorilor” au aruncat materiale pirotehnice pe teren, şi au început să scandeze împotriva kosovarilor.

În minutul 18 al partidei de pe Arena Naţională, fanii naţionalei României au început să arunce torţe pe teren. Arbitrul a luat imediat decizia de a întrerupe partida.

Suporterii „tricolorilor” au afişat mesaje împotriva statului Kosovo şi au început să scandeze „Serbia, Serbia”, cu privire la disputa dintre cele două ţări.

Mesajul cu conotaţie puternică pentru statul Kosovo a rămas afişat în peluza României, astfel că arbitrul a luat decizia de a trimite jucătorii la tribune, după câteva minute de întrerupere.

Reclamă

Nicolae Stanciu a încercat să calmeze spiritile din peluza fanilor României, însă suporterii nu s-au liniştit. „Meciul acesta nu trebuia să aibă loc”, a fost mesajul pe care Stanciu l-a primit de la unul dintre fanii României. Şi în timpul intonării imnului statului Kosovo, suporterii au început să scandeze „Serbia, Serbia”.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și