Închide meniul

Ce s-a ales de Vasile Ardeleanu, fotbalistul căruia Marius Lăcătuş i-a rupt piciorul! La peste 20 de ani de la incident e sărac lipit: „Trăiesc de pe o zi pe alta”

Publicat: 22 aprilie 2023, 9:10

Ce s-a ales de Vasile Ardeleanu, fotbalistul căruia Marius Lăcătuş i-a rupt piciorul! La peste 20 de ani de la incident e sărac lipit: Trăiesc de pe o zi pe alta”

Ce s-a ales de Vasile Ardeleanu, fotbalistul căruia Marius Lăcătuş i-a rupt piciorul

Vasile Ardeleanu, acum / Sursa: captura video ProSport

  • Marius Lăcătuş i-a rupt piciorul în 1999 lui Vasile Ardeleanu
  • La 24 de ani de la incident, Vasile Ardeleanu e sărac lipit

În 1999 Marius Lăcătuş îi rupea piciorul unui fotbalist de la FCM Bacău, Vasile Ardeleanu. Iată ce s-a ales de Vasile Ardeleanu la 24 de ani de la acel incident.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vasile Ardeleanu nu va uita niciodată ziua de 21 aprilie 1999. În minutul 13 al meciului Steaua – FCM Bacău, Marius Lăcătuş îl accidenta grav pe Vasile Ardeleanu.

Ce s-a ales de Vasile Ardeleanu, fotbalistul căruia Marius Lăcătuş i-a rupt piciorul

Un atac criminal al lui Marius Lăcătuş a fost la un pas să îi încheie cariera lui Vasile Ardeleanu. El s-a ales cu fractură de tibie și peroneu şi ruptură de ligamente.

Reclamă

Trăiesc de pe o zi pe alta. Nu mă mai interesează nimic în afară să am grijă de mama. Toți ajungem în pământ”, a declarat acum, pentru prosport.ro, Vasile Ardeleanu, resemnat cu sărăcia.

El a mărturisit că nu mai are nimic acum cu Marius Lăcătuş, cel care i-a provocat accidentarea gravă.

Reclamă

Vasile Ardeleanu a rememorat accidentarea care putea să îi încheie cariera

După accidentare, Vasile Ardeleanu a ajuns la 120 de kilograme. Putea să nu mai joace fotbal niciodată, dar în cele din urmă s-a refăcut.

24 de ani! A fost mai greu la început, când am stat primele două săptămâni în spital și m-am îngrășat apoi până pe la 120 de kilograme. Am reușit însă să le dau jos. Mă bucur că sunt sănătos acum. Nu mai am treabă nici cu Lăcătuș, cu nimeni.

În primul rând, n-ar fi trebuit să joc în acea partidă, dar am intrat fiindcă Gireadă răcise. Înainte de meci, Halagian m-a tras deoparte și m-a avertizat că Lăcătuș va încerca să mă scuipe, să mă înjure, să mă provoace. În fine, eram undeva în margine, aproape de centrul terenului, am vrut să protejez o minge și mi-am înfipt piciorul în pământ. Cuiele de la ghete erau destul de mari, s-au prins serios în gazon. Iar Lăcătuș a venit direct deasupra gleznei. Poc!”, a rememorat Ardeleanu.

Reclamă 4 / 0/3

Nu mai are nimic din ce a câştigat ca fotbalist

Vasile Ardeleanu a dezvăluit că tot ce strânsese din fotbal s-a dus. El a recunoscut că, poate, şi faptul că i-a plăcut băutura a influenţat situaţia lui financiară de acum.

„Am avut, dar nu vreau să dau vina pe nimeni. Poate și eu am greșit, și soția, acum sunt divorțat. Banii s-au dus. Nici eu nu știu pe ce. Când ai buzunarul plin, ești un om perfect. Apoi, nu te mai bagă nimeni în seamă. Berea stătea la ordinea zilei. Și acasă când mergeam, ce să fac? Mai scoteam o bere de la rece, mai băgam uneori și un pahar de vin. Bine că nu m-am pierdut pe păcănele! Băgam 10 lei, scoteam 20 și plecam. N-am căzut niciodată în patima asta, cum au pățit alţii”, a mărturisit Vasile Ardeleanu pentru sursa citată.

Marius Lăcătuş a recunoscut că a plâns după ce l-a „rupt” pe Ardeleanu

Marius Lăcătuş a vorbit şi el chiar anul acesta despre accidentarea lui Vasile Ardeleanu. Cel cunoscut drept „Fiara” a recunoscut că a plâns pentru ce i-a făcut lui Ardeleanu.

De tristețe, da, când l-am accidentat pe Ardeleanu. Nu e deloc simplu să treci peste asemenea momente, pentru că te gândești la ceea ce simte acel jucător, mai ales când știi că nu a fost ceva intenționat. În fotbal se poate întâmpla. Așa a fost viața, dar nu e deloc simplu. Când te duci acasă și pui capul pe pernă să te gândești… faza aceea, imediat după accidentarea lui, nopțile nu erau chiar atât de plăcute. Eu pe teren eram drăcos, dar în afara terenului nu sunt acea persoană. Am și eu o inimă și un suflet foarte bun și curat”, a declarat Marius Lăcătuş pentru wowbiz.ro.

Lăcătuş a susţinut că a încercat să îl ajute pe Ardeleanu după acel episod.

Nu cred că are rost să mai vorbesc despre astea, pentru că eu am încercat să-l ajut foarte mult și să revină foarte repede în competiție, era primul meu gând. Sigur că el și-a dorit altceva, eu vorbisem să-și facă operația, tratamentul, recuperarea aici la București, el a ales altă cale”, a mai declarat fostul câştigător al Cupei Campionilor.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Marius Lăcătuş, reacţie categorică după ce suporterii de la CSA Steaua s-au bătut cu cei de la Dinamo
Liga 1 • 14 mart., 20:36
Marius Lăcătuş, reacţie categorică după ce suporterii de la CSA Steaua s-au bătut cu cei de la Dinamo: „Le era dor!”
Avertismentul lui Marius Lăcătuş, după ce Steaua a ratat play-off-ul din Liga 2: "Mă doare sufletul. Trebuie să le dea de gândit"
Liga 2 • 12 mart., 22:20
Avertismentul lui Marius Lăcătuş, după ce Steaua a ratat play-off-ul din Liga 2: „Mă doare sufletul. Trebuie să le dea de gândit”
"Care este cel mai bun transfer al iernii din Liga 1?" Marius Lăcătuş a dat răspunsul imediat
Liga 1 • 21 feb., 17:56
„Care este cel mai bun transfer al iernii din Liga 1?” Marius Lăcătuş a dat răspunsul imediat: „A luat faţa tuturor!”
Marius Lăcătuş, reacţie vehementă după sondajul care arată că 1 din 3 români ţine cu FCSB
Liga 1 • 14 feb., 23:18
Marius Lăcătuş, reacţie vehementă după sondajul care arată că 1 din 3 români ţine cu FCSB: „Mă deranjează că Steaua nu e acolo”
Marius Lăcătuş, "săgeţi" către conducerea CSA Steaua
Liga 2 • 9 feb., 22:03
Marius Lăcătuş, „săgeţi” către conducerea CSA Steaua! De ce nu vrea să meargă la meciurile „roş-albaştrilor”