Închide meniul

Ce se întâmplă cu Marius Șumudică, la o zi după ce fost internat în spital. Anunțul de ultimă oră al turcilor

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 ianuarie 2024, 14:10

Ce se întâmplă cu Marius Șumudică, la o zi după ce fost internat în spital. Anunțul de ultimă oră al turcilor

Ce se întâmplă cu Marius Șumudică, la o zi după ce fost internat în spital

Marius Șumudică, pe patul de spital / Gazispor

Au apărut noi detalii despre ceea ce se întâmplă cu Marius Șumudică, la o zi după ce românul în vârstă de 52 de ani a fost internat în spital. „Șumi” se confruntă cu grave probleme de sănătate și are nevoie să fie sub supravegherea medicilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul lui Gaziantep s-a simțit rău încă din România și a aflat, în cele din urmă, că a fost infectat cu virusul Covid-19. A reușit să se întoarcă în Turcia, dar la scurt timp distanță a ajuns pe patul de spital.

Ce se întâmplă cu Marius Șumudică, la o zi după ce fost internat în spital

Jurnaliștii de la sporx.com au venit cu ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Șumudică. Aceștia anunță că o hotărâre despre externarea lui se va lua abia marți, când Gaziantep joacă pe terenului lui Hatayspor. Sunt șanse minime ca tehnicianul român să poată sta pe bancă.

Marius Șumudică a fost spitalizat ieri, după ce s-a plâns de degradarea stării de sănătate. Va deveni clar în ziua meciului dacă Șumudică, care continuă să fie sub tratament medical, va putea reveni la conducerea echipei sale la ora partidei„, a transmis sursa citată anterior.

După ce Marius Șumudică a ajuns în spital, conducătorii clubului au oferit un comunicat.

Reclamă

Antrenorul nostru, Marius Șumudică, s-a întors în orașul nostru după, săptămâna trecută, s-a simțit rău. Acesta a fost tratat în continuare, dar s-a decis ca acesta să își continue tratamentul la spitalul Sani Konguglu. În prezent, starea de sănătate a acestuia se îmbunătățește.

Ne dorim ca antrenorul nostru, Marius Șumudică, să se facă bine cât de curând și să revină la echipă cât mai repede!”, au transmis șefii lui Gaziantep.

Gaziantep este pe locul 14 în clasament, dar o despart doar două puncte de zona retrogradării. Denis Drăguș este golgheterul echipei, cu 7 goluri, dar riscă să fie suspendat în cazul în care va primi cartonaș galben cu Hatayspor. Ar putea rata chiar duelul cu liderul Fenerbahce.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Şumudică îl transferă pe jucătorul preferat al lui Gigi Becali

Marius Şumudică îl transferă pe jucătorul preferat al lui Gigi Becali, de la FCSB. Presa din Turcia anunţă că Şumi i-a convins pe cei de la Gaziantep să-l aducă pe Adrian Şut, mijlocaşul despre care Becali a spus mereu că este cel mai important din primul 11 al liderului din Liga 1.

FCSB a mai avut oferte pentru Şut, în 2023. Becali a cerut 3 milioane de euro pentru închizătorul său, dar nu a primit decât două milioane de euro, sumă pe care nu a luat-o în considerare.

Turcii de la telgraf.net susţin că Gaziantep va încerca să îl convingă pe Gigi Becali să-l lase pe Şut sub formă de împrumut în Turcia, cu opţiune de cumpărare. Rămâne de văzut dacă latifundiarul va accepta această variantă. „Transferul se va face în câteva zile”, anunţă sursa citată.

Dacă am ceva cu Edi este că are și el inteligența întunecată. Nu ai voie… Șut este cel mai bun închizător din toate timpurile pe care l-am avut de când sunt în fotbal. Nici Bourceanu, nici Pintilii”, spunea Gigi Becali, în toamna trecută.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:15 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei Vezi toate știrile
Citește și