Închide meniul
Foto

Ce se întâmplă cu Mike Tyson, la mai bine de o lună după ce a apărut în scaun cu rotile. Marele campion se confruntă cu probleme grave

Antena Sport Publicat: 28 septembrie 2022, 18:31

Mike Tyson a apărut în scaun cu rotile

Mike Tyson și-a făcut apariția într-un restaurant de lux din New York

Mike Tyson a apărut în scaun cu rotile / Profimedia

  • Ce se întâmplă cu Mike Tyson, la mai bine de o lună după ce a apărut în scaun cu rotile
  • Premiera sezonului 2 de Stand-Up Revolution este Vineri, de la 21:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Presa din Anglia a aflat ce se întâmplă cu Mike Tyson, la mai bine de o lună după ce a apărut în scaun cu rotile și a șocat pe toată lumea. Fostul mare campion din box a dezvăluit recent că se luptă cu probleme grave la spate, din cauza cărora uneori nu poate merge pe propriile picioare și are nevoie de ajutor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ajuns la 56 de ani, Tyson a declarat că suferă de sciatică. Problema medicală îi afectează nervii, în special cei de la spate, motiv pentru care nu se poate deplasa normal atunci când afecţiunea se declanşează.

Ce se întâmplă cu Mike Tyson, la mai bine de o lună după ce a apărut în scaun cu rotile

Lumea sportului a fost șocată în momentul în care Mike Tyson a apărut în scaun cu rotile. Între timp, situația pare să se fi îmbunătățit pentru legendarul pugilist american.

Reclamă

Potrivit The Sun, „Iron Mike” a fost surprins alături de o prietenă la un restaurant de lux din New York. Fostul campion mondial a luat cina în oraș alături de o amică, la un local cu specific indian, de „5 stele”, unde caviarul de crab, cotletele de miel și șampania de cea mai bună calitate se află la ordinea zilei.

Spre deosebire de apariția horror de luna trecută, Mike Tyson a venit, de această dată, pe propriile picioare, extrem de zâmbitor. Fostul mare sportiv american n-a avut nevoie de asistență în timpul vizitei la restaurant, dând semne că se simte din ce în ce mai bine din punct de vedere fizic.

Reclamă

VEZI AICI IMAGINI cu Mike Tyson la restaurant

Mike Tyson, prima reacție după ce a fost surprins în scaun cu rotile

Luna trecută, Mike Tyson a oferit imagini greu de privit de către fanii săi. La puţin peste un an după ce a revenit în ring, campionul s-a confruntat cu probleme de sănătate, fiind nevoit să se deplaseze în scaun cu rotile.

„Am sciatica de mai mult timp, se declaşează. Iar atunci când se declanşează, nu pot nici măcar să vorbesc. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că este singura problemă de sănătate pe care o am. Mă simt foarte bine acum.

Reclamă 4 / 0/3

Toată lumea din casa mea este binecuvântată şi suntem toţi foarte recunoscători pentru tot ceea ce avem”, a declarat Mike Tyson, citat de The Sun.

Recent, „Iron Mike” a fost văzut pe aeroportul din Miami în scaun cu rotile. O imagine total diferită de ceea ce înseamnă Tyson în ochii fanilor săi.

La un an și jumătate de la revenirea în ring, Mike Tyson a apărut în fața oamenilor imobilizat în scaun cu rotile. Fostul boxer a luptat cu Roy Jones Jr în noiembrie 2020, iar acum are probleme de sănătate.

Un reprezentant al lui Mike a declarat că acesta are ”mici probleme la spate, nimic grav”. Aparent este vorba de o sciatică ce îi cauzează probleme la mers lui Tyson. ”Este ceva normal pentru un sportiv activ ca Mike”, a spus sursa citată de presa din SUA.

Ajuns la 56 de ani, Mike a declarat recent că se gândește deja la moarte. ”Știm cu toții că la un moment dat vom muri. Când mă uit în oglindă și văd petele alea maro de pe față, îmi dau seama că se apropie data de expirare”, a declarat Mike Tyson.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mike Tyson revine în ring la 57 de ani
Alte sporturi • 7 mart., 22:31
Mike Tyson revine în ring la 57 de ani! Se va lupta cu influencerul devenit boxer: „Plănuiesc să îl termin! Lupta vieții mele”
Mike Tyson l-a felicitat pe Saad Fathi, după ce l-a făcut KO pe Adana Kone la Fight Nation Premium Boxing
Alte sporturi • 1 mart., 23:05
Mike Tyson l-a felicitat pe Saad Fathi, după ce libianul l-a făcut KO pe Adana Kone la Fight Nation Premium Boxing
Fight Nation Premium Boxing AntenaPlay
Alte sporturi • 1 mart., 18:35
Fight Nation Premium Boxing a fost LIVE STREAM în AntenaPLAY. Saad Fathi l-a învins prin KO pe Adana Kone
Cum a ajuns să arate Mike Tyson la 57 de ani! Transformare incredibilă
Extra • 25 oct., 17:23
FOTO
Cum a ajuns să arate Mike Tyson la 57 de ani! Transformare incredibilă
Mike Tyson, în colţul lui Francis Ngannou
Alte sporturi • 4 aug., 12:36
Mike Tyson, în colţul lui Francis Ngannou, la debutul camerunezului în box. Meciul cu Tyson Fury va avea loc în Arabia Saudită